Лидл ::56::

• 76 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Юлмана, аз питах за прахосмукачката - сега я видях 800 W и въобще не е същият модел като Лидл-ската. Май е и с торбичка, а бе съвсем от старите. Лидл-ската е с контейнер и като визия е съвсем друга, камо ли като параметри. Мерси все пак.

И аз харесах стреч дънките, ако са плътни и има моя номер от тъмните, надявам се да си взема  Praynig , че с тия харчове, мъжът ми ще ме изсели.  Mr. Green
Мъжът ми хареса туристическите, но иска нещо в синьо, черно или сиво... тия са много шарени, особено за зимни обувки.  Stop

Да ви питам има ли сусамов тахан и олио от гроздови семки?
Туристическите обувки не са зимни, много са удобни материята е дишаща и не пропускат вода но са летни, не изолират студа.В момента са наистина на много добра цена, мъжките са в синьо и зелено, а дамските циклама и оранжево.Сравнявам ги с туристическите и на Каримор и Капа ,не им отстъпват по нищо, а и не им личи износване при условие ,че доста са използвани/ а аз обувки не пазя Simple Smile /. За сериозен туризъм са по подходящи високите.

# 301
  • Русе
Да ви питам има ли сусамов тахан и олио от гроздови семки?
Няма.

Дайте ги тези кльощавите момчета у нас, пък аз да ви пратя моето Wink Laughing С тези мерки от ЛИДЛ май вече не мога да му пазарувам. Блузите на Пепъртс с дълги ръкави, на него му късеят ръкавите.

# 302
  • София
момичета, а някоя купувала ли е от бельото, предлагано в Лидл - по-конкретно за сутиените от следващата седмица се чудех...

# 303
Туристическите обувки наистина си заслужават  Peace Имаме и мъжките и дамските.

# 304
  • Варна
момичета, а някоя купувала ли е от бельото, предлагано в Лидл - по-конкретно за сутиените от следващата седмица се чудех...
аз имам 2 подобни сутиена ХХЛ от началото на миналата година /черни са, без дантела отстрани, а плат/, пера ги почти всеки ден щото тренирам с тях във фитнеса, и не са мръднали. утре съм първа пушка в лидл да си купя още 2-3 Simple Smile

да ви питам грах в кутии има ли при вас? от поне два месеца търся във Варна, по Коледа и в Сливен търсих, няма  newsm78

# 305
аз имам 2 подобни сутиена ХХЛ от началото на миналата година /черни са, без дантела отстрани, а плат/, пера ги почти всеки ден щото тренирам с тях във фитнеса, и не са мръднали. утре съм първа пушка в лидл да си купя още 2-3 Simple Smile

да ви питам грах в кутии има ли при вас? от поне два месеца търся във Варна, по Коледа и в Сливен търсих, няма  newsm78
Имаше грах кутии, но пък при нас липсваше царевицата в кутии. А замразения грах който беше на промоция тази седмица е супер +1.

# 306

В близкия Лидл винаги има грах в кутии, когато търся да купя.  Hug От Русе съм.  Wink

# 307
  • На брега на реката
И при нас в Козлодуй няма грах в кутии /от малките/ от доста време. Няколко пъти вече търся и все не намирам. За Коледа взех в буркан и ми хареса - същия като в кутиите. Царевица в кутии има, ама аз купувам на "Фрешона", не съм търсила на "Чира" и не знам дали има.

# 308
Това е явно до зареждане на магазина . Просто попитайте служител дали ще се зарежда и кога.

# 309

И при нас в Бургас няма грах в кутии. Сега имам 2 буркана за проба.

И при нас в Козлодуй няма грах в кутии /от малките/ от доста време. Няколко пъти вече търся и все не намирам. За Коледа взех в буркан и ми хареса - същия като в кутиите. Царевица в кутии има, ама аз купувам на "Фрешона", не съм търсила на "Чира" и не знам дали има.

Взехме една от царевиците, но не помня марката и беше с ужасно дебела люспа. Не мисля да повтарям. Ако ми похвалите някаква друга, може да се прежаля на промоция. Иначе вземам "Vernete" и винаги ми е вкусна.

# 310
Царевицата в кутии е два вида . Би ли уточнила ,коя точно е с дебела люспа ?
  За  салатата за НГ купихме от замразената и половината зърна си беше направо узряла ........
 Отдавна четем със съпругата ми добри отзиви тук .
 Два пъти сме купували засега - вторият път куцуз Sad

# 311
  • Mediterraneo
О, грах в буркан след първите два неуспешни опита съм се зарекла да не купувам от Лидл!

# 312
И в Русе няма грах в кутии. Само буркани има. Вече няколко пъти вземах за Руската салата и се хареса

# 313
Да ви питам за стреч дънките от кой номер започват ? 45 кг съм и нося 26 Н. по принцип, дали имам шанс?

# 314
  • София
Аз лично откакто опитах замразения грах на Лидл, не ползвам друг. Разкошен е.

Общи условия

Активация на акаунт