Звездни компромати-227 част

• 56 168
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452

Не че всичко друго им е цъфнало, та вързало, ама тея сандалки с белите, хавлиени чорапки ме убиха  Crazy Crazy

# 453
Да, сребристи стриптизорски сандалки плюс бели хавлиени чорапи е доста необичайна комбинация.

# 454
Вероятно ансамбълчето е замислено така, за да се върже с бяло-сивкавото нещо  Wink на главата й  newsm78

# 455

Тази жена от поне две,три години не съм я виждала никъде с дрехи.  newsm78

# 456
# 457
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Eх,тази Ирина.
Вечно нехаресвана,но същите тези,които така упорито я плюят тук,нон стоп й следят изявите във фейсбук,че даже и готвят по нейни рецепти.Хайде,моля ви се.. Laughing

# 458
Имам чувството, че лицето на Алисия се смъква надолу, сякаш устата дърпа всичко останало. Много странна физиономия има.

# 459
Eх,тази Ирина.
Вечно нехаресвана,но същите тези,които така упорито я плюят тук,нон стоп й следят изявите във фейсбук,че даже и готвят по нейни рецепти.Хайде,моля ви се.. Laughing

Завиждаме.

# 460
Хайде не обобщавай, Beautyholicа - нито я следя, нито и готвя по рецептите, нито ме брига за нея. Едно, че мразя да готвя и второ никога нищичко пък няма да сготвя, ако е от човек, който ми е мега неприятен. Подозирам, че и на всички останали, които казаха тук, че им е неприятна, също не им пука ама никак за невероятното и житие битие. Тя е неприятна и толкова. Ако ще с вълшебна пръчица чудеса да прави, все тая. Брат и е още по-неприятен. Просто явно са си с такъв ген...
Освен ако не си Ирина, няма начин да осъзная защитата ѝ от някой случаен човек. Mr. Green

Алисия на всички снимки все едно вика призраци "бууууу..."  hahaha ooooh! егати муцуната.

# 461
Бижy  Peace Много точно се изказа, че някои хора са просто.. с неприятно излъчване. Някой е умрял точно за нейните рецепти.. да си пази подобието на мъж, че току виж е побягнал след някоя друга фуста.

# 462
Коментарът на Beautyholicа изби рибата. Да, издирвам курабиите й с кардамон, копър, чесън или каквото и да е. Дайте рецептата насам! Всякак гледам да й подражавам, говоря бавно, даже и в момента пиша адски бавно - жалко, че не се вижда.

Включвам се в мнението и за брат й. Даже там нещата ескалират.

Алисия какъв чепик е опряла о рамото на Ники, леле майко! Все гледа нажалено и на буквата ''о'' и е устата. Да вземе да я напомпа повече, що се мори все да я цупи? Thinking

# 463
Искрено се надявам, Иван към когото се обръща Вихра, да не е бащата на детето и, а някой друг!
Не е. За един друг Иван говори, който живее в чужбина.

# 464
Въх, туй съм аз. Не понасям Ирина, най-вече поради ужасния маниер на говорене и тежките напъни да изглежда перфектна, ангелоподобна и добросърдечна, там каквото й е амплоато, НО като участваше в Черешката на тортата показа пай "бантофи", за който аз не подозирах дотогава и взех, че го пробвах, не беше хич лош (освен отровно сладък). Обаче не я следя във фейса, неам нерви за толкова съвършенство, предпочитам Николета.

Eх,тази Ирина.

Общи условия

Активация на акаунт