Искам да кажа ... (18)_05.01-11.01

• 64 092
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Борил, възмутен, тази вечер не е сред нас.
Сложила съм си жалейка тука, ако можех щях и на аватара да сложа, ама не знам как!

Беба, радвам се Hug И мене това ме чака скоро, дано всичко да е наред!

Ходих на гости и счупих един фотьойл Joy Ей тъй, както си седях, като се разпра това ми ти нещо #Crazy Домакинята гузно обясни, че и преди се бил късал, че вероятно не бил зашит добре и затова, но аз си знам отде му дойде зорът на горкия ooooh!

# 256
  • Варна
Белинда бе, кискам се като луда! hahaha tooth Може и да съм. Joy
Ми внимавайте с чуждите фотьойли бе. На гости сте все пак.

# 257

Беба, радвам се Hug И мене това ме чака скоро, дано всичко да е наред!

Пожелавам ти го от сърце!

# 258
В Родопите още не съм ходила. ...а един куп хора обясняват колко невероятно е.
Може би напролет. ..но с препоръки къде, какво.

# 259
 Laughing Много неудобно става така. По подобен начин счупих един пластмасов стол у свеки, ама преди мен там седя един доста едър момък, не стига това, ами по някое време взе на скут и доста едрата си невеста. После аз седнах и то толкоз е трябвало. А тя само това и чакаше, за да попита "снахо, откъде се взе да ми изпотрошиш покъщнината!".
пп: Сесил, според мене Триград. Има пещери за разглеждане и хубава храна. За хотели не знам, аз отдавна не съм ходила.

# 260
  • Пазете Гор
Според мене препоръки не трябват за където и да е.

Аз никъде не ходя по чужди препоръки. Искам да си открия сам мястото си, да си консумирам сам грешките, а и хубавините, да вкуся пръв от непознатото, че и име да му измисля.

# 261
Мислех, че съм единствена, която не е ходила. И на мен много ми се ходи - през пролетта или есента.

# 262
  • София
Първият работен ден бешееее яко бач!

В шоп листа съм записала царевичен грис - ужасни сте, хареса ми рецептата с лъжичките и масълцето и сиренцето...... на който го написа -  Heart Eyes

Какво е това ново предаване по БТВ истински истории - оревах се направо.

Жаки, спокойно за антибиотика, спазвай дозата на лекаря, стискам палци бързо да се пребориш!

# 263
  • София
Харесах си аватар. Разгеле! Чинно свалих картинката, оразмерих я колкото трябва, качих я в снимка.бг, където винаги са ми седели аватарите, обаче като я отворя там, за да копирам адреса, размерът се променя и става твърде голям за тук Rolling Eyes Не знам защо става така. Някой има ли идея? Помогнете, хора, не съм имала аватар от две-три години Laughing

Аз пък без отзиви не тръгвам наникъде. Много неприятни изненади се спестяват така, не ща аз да си консумирам никакви грешки, не и по време на двете седмици почивка, изкарани "с кръв и пот" Laughing

# 264
  • София
BirdsFlu, почти на 9 е детето. Ама хич нямам представа дали ще се оправи сама. Преди малко говорих с майката на съученик от нейния клас /моя приятелка/, която каза, че детето ми е доста оправно и не би трябвало да се притеснявам. Освен да пробвам, пък то ще си покаже.
Оф , как изписахте 35 поста докато приспя децата, а мо не се е публикувал, та сега се връщам да ви изчета  Mr. Green
Гита, а за колко време прати твоето дете на зелено?
Янечек  Peace Очевидно това е възрастта, в която би следвало да имам повече доверие на детето.
Гена и на мен все това ми е в главата. И аз си мислех да отидем с нея, ама тя беше категорична, че ако отидем няма да ходи и е права де.
Май везните се накланят на другата страна и ще взема да склоня. Дъщеря ми вас ще трябва да черпи, да знаете  Laughing

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 22:55 от tzvety26

# 265
  • Варна
Отидете и до Ягодина, Орлово око. Дяволското гърло също е близо. Ох, и чудните мостове не пропускайте.
На мен си се ходи в източните родопи, някой ден. Там не съм била.

# 266
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
В Родопите където и да отидете, навсякъде е хубаво, според мен. Обожавам ги Родопите. В туристическите теми има за Родопите, с идеи за хотели, еко-пътеки и пр., изобилна информация. И снимки даже.

Хубаво е да пускате децата си на лагер - оправят се, няма страшно. Стават по-самостоятелни и по-Оправни, сблъскват се със ситуации, в които трябва да вземат решения сами, макар и за дребни неща. Обикновено са много доволни после. Но, разбира се, всичко си зависи от детето.

Нашата ходи от петгодишна, от детската градина. Това лято, вече на 11, ходи на лагер в Австрия, от школата по английски, много беше доволна, като се върна. Ходи на лагери и от рисуването - 10-дневни пленери из живописни места из България, винаги се връща много въодушевена и все по-самоуверена.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 22:55 от svetal4o27

# 267
Белинда, пробвай да я качиш от prikachi.com

# 268
  • Пазете Гор
Съвсем апропо и антър ну казано - в първия работен ден са изписани близо 20 страници. Не бива да се оплакваме от работодатели по нашите земи, няма как.

# 269
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Куркума, какво значи това "антър ну", за пръв път го срещам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт