Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 140 862
  • 742
  •   2
Отговори
# 540
Здравейте, искам да попитам ако някой е поръчвал този анцуг http://www.adidas.co.uk/essentials-3-stripes-track-suit/AY1819.h … elSize=AY1819_480 от сайта на Адидас за някакви впечатления. Също ме интересуват размери на XS  и 2XS, защото съм слаба и ниска и се опасявам XS да не ми е голям  Peace

Благодаря предварително  Hug

# 541
Цял ден ми отказват поръчка от адидас Sad има я стоката и плащам с пейпал, за първи път ми се случва, някой знае ли защо Sad

# 542
  • София
Аз от Адидас отдавна не мога да пазарувам изобщо. Още миналата година така започнаха да ми отказват поръчките, писахме и ми обясниха, че няма да стане. Не продавали вече на хора с чуждестранни карти, поръчващи от чужди айпита.  Mr. Green

# 543
Цял ден ми отказват поръчка от адидас Sad има я стоката и плащам с пейпал, за първи път ми се случва, някой знае ли защо Sad
Някой може ли да ми каже посредник пазаруващ от Debenhams, виждам, че с бг-карта не мога да поръчам.

Хъм... защо не може с бг карта? Аз още не съм поръчвала, но съм регистрирана и като че ли ми приема картата и българския билинг адрес   newsm78
На теб в кой момент ти отказва?

Някъде из темите прочетох, че не приемали бг-карта, дори не съм пробвала, и ангажирах приятелка от чужбина да ми поръча някои неща. Ще се пробвам тогава на черния петък, май щял да започне на 21-ви.
Debenhams НЕ приемат бг-карта.  Peace
Приемат си като стой та гледай Simple Smile

ЕЙ тези вече не...

# 544
  • София
Момичета, знаете ли дали GGBG събират малките и леките неща в общ пакет? Имам 7 артикула доставени в склада в Англия (5 от тях дребни и леки), но в сайта им са отбелязани 3 пакета  newsm78
Вероятно в понеделник ще им звънна, но ако някой има опит, моля да сподели  Praynig

# 545
Благодаря за отговора момичета Sad Разочароваха ме тези, миналата година нямаше проблеми, ама пък като не ни искат парите, нека им е гадно  Laughing ще си ги изхарчим другаде  Crazy

# 546
Не съм на 100 % по темата, но няма такава активна, а и тук много хора използват услугите на GGBG. Доволна съм от услугите за Англия, но някой случайно дали знае кога работи офисът им в Германия, защото виждам, че има 2 неуспешни опита за доставка на пратка и на третия път предполагам ще загубя следите й, защото GGBG няма да се занимаят да я потърсят от куриера.

# 547
  • софия
Защо да не работи? Днес ми е пристигнала пратка от офиса там. По едно време смениха адреса, но това беше много отдавна.

# 548
Куриерът в Германия е Хермес, ако има значение. Уж е направил опит да достави към 16:30 в събота и днес малко преди 18 ч и все пише неуспешна доставка. Идеи къде ще отиде поръчката, ако не я доставят на третия път? Поне имам ли шанс амазон да ми върнат парите за 'неполучена' доставка или да се опитам да координирам офиса на ггбг и куриера?

# 549
  • София
И аз имам доставена поръчка в Германия ( четвъртък или петък) и от вчера е в София.

# 550
  • Варна
Може ли в сайта на TU, да се плаща с БГ карта?

# 551
Ако някой е обещал Playstation 4 и не е успял да купи - много изгодно Playstation 4 Slim (не е Pro) с две хитови игри FIFA 17 и Uncharted 4 за 190 паунда в John Lewis: http://www.johnlewis.com/fifa-17-ps4/p3043212?keepBundleLink=tru … requestid=4451214
Под снимките има възможност за избор на бъндъл включващ безплатна FIFA 17 (в бъндъла стандартно е включена играта Uncharted 4)

# 552
Линка е само към играта, а не към конзолата.

# 553
# 554
  • Sofia
   Момичета, официалният сайт на Puma за UK дали приема плащания с българска карта, някой знае ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт