Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 60

• 141 579
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте  Simple Smile Искам по попитам по-запознатите от мен с поръчки от сайта на Боди Шоп. Снощи пуснах поръчка, платих с paypal, при което веднага получих email - "You submitted an order in the amount of 21.00 GBP to The Body Shop International Plc.
Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order.

Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.

Това което ме притеснява е, че в профила ми на сайта на Боди Шоп нещата, които съм поръчала си седят в кошницата, а историята на поръчки ми е празна. За първи път поръчвам то там  Confused

# 616
  • София
Тази тема е 60. Достатъчно споделено има в нея. Всеки може да прочете.
Троснатото отговаряне като стил на общуване, отричането на очевидна тяхна грешка многократно е далеч от представите ми за адекватно поведение с клиент. Не съм единствена. Но няма проблем. За това има повече от 1 фирми и всеки може да избере.
Съгласна съм с теб, първия път, когато им отправих запитване ми отговориха троснато и въобще не съм си правила труда да се занимавам с тях повече. Представям си ако имам проблем с пратка какво ще е, особено в периода, когато мъчехме английския ХМ и беше тото да мине някоя поръчка. Горките КД шопинг, колко ги бяхме изтормозили тогава. Laughing

# 617
  • БУРГАС
Здравейте,да попитам за надежден сайт за бижута,търся елементи за тези гривниhttp://www.nomination.com/world/composable/composable/bracelets

# 618
Искам да пазрувам от lego.com , но ми отказоха поръчка на адреса на габиели . Ако някой пазарува кой посредник ползвате ? Искат residential address

# 619
  • гр. София
Искам да пазрувам от lego.com , но ми отказоха поръчка на адреса на габиели . Ако някой пазарува кой посредник ползвате ? Искат residential address

На GGBG е такъв.  Peace

# 620
Здравейте, колко дни след пристигане на камиона в БГ може да си вземете пратката от доставчика? Ползвам Габко, камиона пристигна на 22 и още няма раздаване, какво толкова не могат да се оправят?! Rolling Eyes

# 621
  • гр. София
Здравейте, колко дни след пристигане на камиона в БГ може да си вземете пратката от доставчика? Ползвам Габко, камиона пристигна на 22 и още няма раздаване, какво толкова не могат да се оправят?! Rolling Eyes

Аз от GGBG си я взимам същия ден.  Peace

# 622

и от Габиели е веднага.

# 623
  • Велико Търново

От инфото на сайта се вижда,че камиона е пристигнал на 24.01.17.Днес е вторият ден от пристигането.

# 624

От инфото на сайта се вижда,че камиона е пристигнал на 24.01.17.Днес е вторият ден от пристигането.

Като им пристигне камиона през почивните дни, не го отразяват, явно и не го разтоварват, започват чак първия работен ден, а в този случай понеже не бяха още сколасали с предходния и го раздаваха на 23ти, та са писали, че са започнали да го разтоварват на 24ти. Явно ще се пренасоча.

# 625
И аз съм така. Дата на пристигане - 24 януари и пише обработва се. А на предполагаемо раздаване пише 27 януари, т.е. утре. Доколкото разбрах ще получа имейл + смс за точния ден и часове за раздаване. Но сега гледам профила и си и виждам, че има бутон "потвърди доставка на стока" - трябва ли да цъкам там? Thinking

# 626
Явно нищо не се е променило при GabCo. Преди 4-5 години ги смених, именно заради забавените раздавания на пратки, няколкодневна обработка и т.н.

# 627
Явно нищо не се е променило при GabCo. Преди 4-5 години ги смених, именно заради забавените раздавания на пратки, няколкодневна обработка и т.н.
и аз поради същата причина ги смених. Не стига бавната обработка, ами и раздаването в определен ден и час...

# 628
и аз поради същата причина ги смених. Не стига бавната обработка, ами и раздаването в определен ден и час...

И аз се замислям дали да не ги сменя. Коректни са, но забавянето е много голямо. Явно оборотите са им по-големи и им трябва повече персонал.

# 629
Мен като клиент, това не ме интересува. Аз си искам пратката възможно най-бързо, при възможно най-добра цена и обслужване.  Peace
Други хора вероятно биха имали други приоритети и затова са при тях, в което няма лошо.

Общи условия

Активация на акаунт