На пазар във Варна - 37

• 59 060
  • 729
  •   1
Отговори
# 30
От тези шапки
Скрит текст:
къде мога да видя в по-голямо разнообразие както на модели, така и на цени?

# 31
Здравейте , с кой автобус мога да стигна от Спортна зала  до Лидл ?
И кой супермаркет бихте ми препоръчали , с голям избор и добри цени ? По принцип съм доволна от Лидл в Бургас , но тук все още не съм ходила , защото не знам къде е , а и съм си свикнала на него.
Благодаря предварително.

# 32
Здравейте , с кой автобус мога да стигна от Спортна зала  до Лидл ?
И кой супермаркет бихте ми препоръчали , с голям избор и добри цени ? По принцип съм доволна от Лидл в Бургас , но тук все още не съм ходила , защото не знам къде е , а и съм си свикнала на него.
Благодаря предварително.

По принцип е най-удобен 14. Точно на Спортна зала е спирката, а ще слезеш малко преди Кауфланд. Лидъл и Кауфланд са едно до друго. Кондукторката ще ти каже кога точно да слезеш. Спирката незнам точно как се казва, но медицински център марешки е с/унея. Ама и аз обясних де.
Може и със 148, но трябва да се качиш на горния булевард, спирката е на НАП/национална агенция по приходите/. Слиза се под Кауфланд. Тази спирка е по-билзо до Лидъл

# 33
  • Варна
Мисля, че 409 е по-удобен, хваща се от спортна зала и слизаш на спирката след мол Варна, срещу спирката е ЛИДЛ, минава се през подлез.  Peace

# 34
Благодаря ви , момичета,и втори питане:  например от Лидъла до Техномаркет или Технополис как се стига ? И от Техномаркет/технополис  до Спортна зала ? Има ли автобуси изобщо до там или ще трябва с такси ?

# 35
Здравейте!Знаете ли къде мога да си поръчам да ми направят case за телефон със снимка по мой избор?Благодаря предварително!

# 36
Здравейте!Знаете ли къде във Варна мога да си поръчам да ми направят case за телефон със снимка по мой избор?Благодаря предварително!

# 37
  • Deutschland/HE
Благодаря ви , момичета,и втори питане:  например от Лидъла до Техномаркет или Технополис как се стига ? И от Техномаркет/технополис  до Спортна зала ? Има ли автобуси изобщо до там или ще трябва с такси ?

с 409 се стига до Лидъл (Зеленчукова борса), той е една спирка преди Технополис, като подмине МОЛ Варна трябва да слезеш.

# 38
Много, много Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 39
  • Варна
От тези шапки
Скрит текст:
И аз искам Simple Smile Дано някой сподели.

# 40
  • Под Слънцето
Има ли някой идея как стои въпросът с връщането на закупена стока /техника/ в  Карфур?
Изрових им сайта- нищо не откривам.

# 41
  • Варна
Има ли някой идея как стои въпросът с връщането на закупена стока /техника/ в  Карфур?
Изрових им сайта- нищо не откривам.
Отиваш на информация и служителката там ти обяснява. Заменяла съм и съм връщала електроуред и играчка така. Не е имало проблем.

# 42
  • Варна
От тези шапки
Скрит текст:
И аз искам Simple Smile Дано някой сподели.

В гранд мол на 1ви етаж срещу Зара, но са доста скъпички там по по принцип, но има голям избор.

# 43
  • Варна
Здравейте!Знаете ли къде мога да си поръчам да ми направят case за телефон със снимка по мой избор?Благодаря предварително!

http://www.icases.bg/keis-po-vash-dizain.html аз съм си правила от този сайт Simple Smile

# 44
Ориентирайте ме къде се намира магазин Декатлон(дано да  го изписвам вярно).Виждам  адреса,но долу-горе къде се намира?Мерси Peace

Общи условия

Активация на акаунт