На море в Турция - тема 35

• 72 718
  • 724
  •   1
Отговори
# 30
Пак аз Simple Smile

Извинете,че така нахълтах,но има изписани наистина много теми и ми е трудно да прочета мненията. Имам дете,което лятото ще е близо на 3. Нямам никаква представа кой от курортите е най-подходящ за деца. Искам да има добри аниматори,детска площадка,пясък и много вкусна храна. Предпочитам пътуване със самолет. Много ще се радвам ако някой сподели впечатления и благодаря  bouquet

# 31
Записвам се в тази тема, с очаквания на лятната ни почивка. Обратното броене за нас започна. След 3 години  Кушадасъ и Айвалък за пръв път ще видим Дидим - Palm Wings Hug
И ние миналата година бяхме в Palm Wings, Дидим след почивки в Кушадасъ и Айвалък. Няма да съжалявате.

# 32
Здравейте,ние сме с резервация от 30 май в Палм Уингс Кушадасъ,през това време на годината водата дали става за къпане и басейна подгрява ли се

# 33
Сега погледнах и за септември цените им са по изгодни отколкото тези за края на юни.
Ако някой може да ме посъветва кой от трите хотела в горния пост да избера, ще съм му много благодарна! Все още го обмисляме дали със самолет или автобус, но се надявам тази година да имаме късмета да отидем на море извън БГ.
Без да имам преки наблюдения, но във връзка с това, че и аз избирах между хотелите от веригата, мога да ти помогна със следното - Сплаш-а и Резорт-а са по-нови хотели, но са на втора линия. Вилидж-а е точно до аквапарка Ефталия Айлънд и е най-близо до морето. Настаняването в него е HV, докато в първите два е в една сграда. Иначе всички си имат и собствени аквапаркове с по 5-6 пързалки.

# 34
  • София
Здравейте,ние сме с резервация от 30 май в Палм Уингс Кушадасъ,през това време на годината водата дали става за къпане и басейна подгрява ли се

не се подгрява водата в басейна, за моите представи морската вода ще е студена  Wink затова залагаме от няколко години само септември  Peace но въпрос на личен избор все пак

# 35
 newsm78 още умувам аз....и докато умувам, в Голдън ейдж може и да не останат места....

# 36
Записвам се да следя. Не се коментират хотелите, които съм загледала за сега, но пак ще чета на къде вървят нещата.
А като споменавате толкова честно за не оставане на места - наистина ли не остават места? Не съм се сблъсквала с такова нещо до сега, обичайно 3-4 седмици преди пътуването е имало места, където до сега съм ходила. Колко най- късно да имам предвид, че трябва да се резервира?

# 37
Дудинка,благодаря за отговора,и ние може би трябваше да резервираме септември,сега ще се надяваме за хубаво време.

# 38
  • sofia
Записвам се да следя, след Мармарис миналата година, тази мисля да се насоча към Анталия. Simple Smile

# 39
Сега погледнах и за септември цените им са по изгодни отколкото тези за края на юни.
Ако някой може да ме посъветва кой от трите хотела в горния пост да избера, ще съм му много благодарна! Все още го обмисляме дали със самолет или автобус, но се надявам тази година да имаме късмета да отидем на море извън БГ.
Без да имам преки наблюдения, но във връзка с това, че и аз избирах между хотелите от веригата, мога да ти помогна със следното - Сплаш-а и Резорт-а са по-нови хотели, но са на втора линия. Вилидж-а е точно до аквапарка Ефталия Айлънд и е най-близо до морето. Настаняването в него е HV, докато в първите два е в една сграда. Иначе всички си имат и собствени аквапаркове с по 5-6 пързалки.

Най-добре е да изберете Ефталия Вилидж, Ефталия Марин или Ефталия Аква - те са най-близо до аквапарка Ефталия Айлънд. Ефталия Сплаш е на втора линия и а ако сте с деца ще Ви трябват около 15-30 минути да стигнете до Ефталия Айлънд. Не Ви препоръчвам Ефталия Резорт 4* - трябва да пътувате с долмуш до аквапарка.

# 40
Записвам се да следя, след Мармарис миналата година, тази мисля да се насоча към Анталия. Simple Smile
Добра стратегия. Ще помагаме с мнения. Peace

# 41
  • Sofia
Благодаря ви спряхме се на Ефталия Вилидж, ако всичко е наред събота ще резервираме.
Едно въпросче към пътувалите със самолет - Пише че в 9:25ч. самолета каца в Анталия, веднага ли имаме транспорт до съответния курорт и хотел или се чака?

# 42
  • sofia
И аз мисля за някой от Ефталиите- Вилидж например изцяло отговаря на това, което търся. Simple Smile

# 43
Давам обратна връзка от юли миналта година за Плам Уингс Кушадасъ.Прекрасно място,храна,анимация,плаж и басейни.Нямам никакво оплакване.Сега търся нещо подобно от 30 май.Насочваме се засега за Алания,ама и аз съм с въпроси за полети,че с кола ще видим зор с още 2 деца и една баба

# 44
  • Sofia
И аз мисля за някой от Ефталиите- Вилидж например изцяло отговаря на това, което търся. Simple Smile

Ние утре сутрин отиваме да резервираме т.к виждам, че в събота не работели и ако всичко е наред ще се похваля.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт