Новите ни козметични похождения 64

• 77 632
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • В полите на Пирин планина
Lady Brinne, и аз мога да препоръчам Aqua Seal  Peace

Как се използва, като е течен?

Аз четох в разни блогове, че се капва малка капчица на опакото на ръката и се маже леко по клепачите. Нужно е минимално количество от продукта. Също може да се смесва с пигменти.

# 347
  • София
* MAC Brush 195

# 348

Понеже продуктът е на MakeUp Revolution искам да попитам дали някой е ползвал техни сенки? Разни блогърки твърдят, че палитрите им Iconic били прекрасно копие на Naked. Има и други "реплики" в сайта им, всичките на цена около 4-6 паунда.  Laughing

http://www.makeuprevolutionstore.com/index.php/palettes.html

# 349
  • В полите на Пирин планина

Понеже продуктът е на MakeUp Revolution искам да попитам дали някой е ползвал техни сенки? Разни блогърки твърдят, че палитрите им Iconic били прекрасно копие на Naked. Има и други "реплики" в сайта им, всичките на цена около 4-6 паунда.  Laughing

И аз съм чела подобни коментари. Има ги в enzo за 14.60 - мисля  newsm78

# 350
  • Русе
И аз да не остана назад се сдобих със серума на Евелин за мигли.

Покрай него забих и един боди лосион на Виктория Сикрет, не знаех, че ги продават в Лили.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 11:34 от Viki&Niki

# 351
  • GYM

Скрит текст:

# 352
  • Велико Търново

# 353
  • При децата ми
От вчера:

и за децата един шампоан Heart Eyes

Бисквитка, от къде е четката за коса?

# 354

Аз имам трите Iconic, като имам Naked 2 и съм имала Naked 1. Палитрите са хубави, като качество - подобни на MUA и Sleek, но имат по-голямо количество сенки от тях. Опаковките са прости, но стабилни, доволна съм. С база се държат повече от добре.

Makeup Revolution според мен имат някои твърде успешни продукти за ценовия си клас, както и МUA и Sleek. Ползвам някои, но вече съм забравила кое на кого е, за племенницата ми също съм взимала и и тя е доволна. Много е възможно моите критерии да са занижени - например почти не намирам разлика между Naked 2 и Iconic 2, дори съм си правила експеримент да гримирам едното око с едната палитра, другото - с другата, и пак разлика не виждам.  Laughing

На Sleek харесвам много палитрите, ружовете и продуктът за вежди. На MUA имам един много блестящ холограмен хайлайтър, но него ползвам като сенки, и джъмбо моливите, които са много трайни върху моя мазен клепач. В моето съзнание Sleek, MUA и Makeup Revolution са на едно, защото щандовете им все бяха един до друг и имат обща концепция.  Blush

# 355
# 356
Страхотен цвят - нежен, изискан... Heart Eyes

SHU UEMURA ART OF HAIR ULTIMATE REMEDY SERUM

L'OREAL PROFESSIONNEL ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM MASQUE

И кремчето на Биотерм от Грация.

# 357
  • Бургас
И аз да не остана назад се сдобих със серума на Евелин за мигли.

Покрай него забих и един боди лосион на Виктория Сикрет, не знаех, че ги продават в Лили.

Може ли да споделиш отзиви от серума за мигли. Има ли наистина ефект?

# 358

Аз четох в разни блогове, че се капва малка капчица на опакото на ръката и се маже леко по клепачите. Нужно е минимално количество от продукта. Също може да се смесва с пигменти.

за най- нагледно: https://www.youtube.com/watch?v=veQcj_uphuQ
аз поне от тук заимствах  Rolling Eyes  bouquet

# 359
Днес тези в комплект.

Похвалиха ми ги и реших да пробвам. Така или иначе ми свърши за интимното почистване, пък и се боря срещу гадта целулит. Дано не се разочаровам и от двете  Peace

Общи условия

Активация на акаунт