Новите ни козметични похождения 64

• 77 740
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Поръчах я днес на сляпо, но чак на 02.02 ще си я взема и ще мога да разкажа, ако някой се интересува.
Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti
Скрит текст:
Може ли да споделиш от къде я поръча? Привлича ме неудържимо,😀

# 436
От една парфюмерия в Берлин я поръчах по телефона, но аз другата седмица съм там, иначе те нямат онлайн магазин, могат да пратят до адрес с телефонна поръчка. Те, мисля, са единствените, които предлагат все още марката в Берлин. Казаха, че имат 13 бройки, ако някой от Берлин чете, парфюмерията се казва Delfi.

# 437

- масло от семки на диня

# 438
  • София
Малко глезотийки от тази седмица  Blush

- MAC 217 Blending brush Много хвалена четка, тези дни ще се престраша да я пробвам

- МАС Разтвор за почистване на четки за грим

- Pupa Vamp Mascara Кафява, много съм доволна, омекотява погледа, по-суха е, просто страхотна  Heart Eyes

# 439
От намалението в Debenhams:
ESSIE Demure Vix

ESSIE Merino Cool

От намаленията в Lookfantastic:

Redken All Soft Conditioner

Redken Diamond Oil Deep Facets Mask

Redken Blonde Idol Custom-Tone Violet Conditioner

И тази четка като подарък към покупката:
Redken Backcombing Brush (Free Gift)

# 440
# 441
  • София

+ 4 душ гела

# 442
Поръчах я днес на сляпо, но чак на 02.02 ще си я взема и ще мога да разкажа, ако някой се интересува.
Givenchy Le Prisme Visage Color Confetti
Скрит текст:

Много ще съм ти благодарна, ако споделиш впечатления, когато я получиш  Hug
Аз също я мисля от известно време точно тази пудра, тъй като моята компактна скоро ще започне да привършва и непременно искам пак Живанши, защото съм много доволна  Heart Eyes
На каква цена я взе?

# 443
  • София
Glossybox uk. Много съм доволна  Peace

# 444
 Nenna, между 50 и 55 евро предполагам, не съм я взела още, само ми е заделена., да ми е мирна главата. Обаче не мисля, че ще можеш да замениш копактна пудра или ФДТ с това, то изглежда, че се ползва както метеоритите т.е. само за финиш.

# 445
# 446
  • София
Аааа Наде, откъде? Crazy

# 447
  • Street of Dreams
От една парфюмерия в Берлин я поръчах по телефона, но аз другата седмица съм там, иначе те нямат онлайн магазин, могат да пратят до адрес с телефонна поръчка. Те, мисля, са единствените, които предлагат все още марката в Берлин. Казаха, че имат 13 бройки, ако някой от Берлин чете, парфюмерията се казва Delfi.

Shocked Shocked Givenchy се предлага в Дъглас и дъглас.де. Също и в Galeria Kaufhof.  Peace

Суоч на ружовете Катрис

# 448

Shocked Shocked Givenchy се предлага в Дъглас и дъглас.де. Също и в Galeria Kaufhof.  Peace

Суоч на ружовете Катрис
В кой филиал на Дъглас в Берлин си виждала конзола на Живанши? Търсила съм много, казвали са ми, че няма. Иначе от сайта да си поръчаш нещо до даден филиал, да, но да разгледаш на място има само там.

# 449
Givenchy съм почти на 100% сигурна че ги видях в KaDeWe последно като ходих в Берлин. За GALERIA Kaufhof не съм сигурна, а в Дуглас не съм ги виждала никога  Peace

Общи условия

Активация на акаунт