Лидл ::57::

• 88 222
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Аз дори и в банята забърсвам с кърпичките. Като преди това съм минала и с препарат,

# 76
Аз почиствам и тоалетната - капак, седалка, казанче(отвън и копчето за натискане) , дръжки на вратата + всичко, изброено по-горе.

# 77
Изкушавам се за зехтина,но пък 5 л никога не съм вземала,така да стои отворена кутията за неопределено време докато го изразходя не е много добре сигурно.Освен да се комбинирам с някой от близките ми или да дам половината на майка ми. Thinking Някой,ако вземе и е много хубав да пише да отивам. Peace

# 78
Благодаря за новата тема   bouquet
Течния  прах за пране от новата промоция дали е читав?
Някой питаше за рендето - нормално ренде, нищо уникално.

# 79
Аз се сдобих изненадващо с два оранжеви сутиена и съм мнооого доволна
Наистина са различни и по-хубави от другите
Купих си и дънкова риза от разпродажбите, също съм мнооого доволна

Не съм доволна от смяната на марката на саламите, не харесвах Пикок. Дано не ги развалят

Кой е препоръчания течен шоколад?

# 80
Течния  прах за пране от новата промоция дали е читав?
Не.

# 81
Мерси за темата. И аз хвърлих око на ориза, ще го пробвам.
Гледала съм преди време клип как се правят тези стекове - на парченца месо се слага някаква химия, която ги слепва. От тогава не ги купувам.

# 82

За тези, които се чудят за масажните възглавници НЕ СА взаимнозаменяеми! Днес взех тази за врат и току що я пробвах. Ами възглавницата за врат става само за врат! Не се лъжете, че става и за гръб. Сложих я на гърба и се облегнах и тя се "задъха" пред спиране. Много по-слаб е електромотора и съответно, ако не се облягам добре, за да има сила да работи, то масажът от нея не е масаж, ми някакъв допир там. Докато от тази за гърба след втория ден имах даже леки болки в гърба от натиска на топките. Освен това на вратната топките за масаж са толкова изпъкнали, че не знам какъв трябва да е релефът на гърба ти, за да ти е удобно това нещо. Ще я върна.

Точно на обратното мнение съм  Peace

В момента вкъщи имам и двете и обмислям дали да не ги запазя и двете или коя да върна. Тази за врат ми е фаворит-има 4 изпъкнали части, много по-силна е, става не само за врат. А онази за гръб е мнооого по-лека и не става за врат  Peace

# 83
Дали някой е пробвал зеленият фасул в буркан който е на промоция ?

# 84
  • Варна
Изкушавам се за зехтина,но пък 5 л никога не съм вземала,така да стои отворена кутията за неопределено време докато го изразходя не е много добре сигурно.Освен да се комбинирам с някой от близките ми или да дам половината на майка ми. Thinking Някой,ако вземе и е много хубав да пише да отивам. Peace

Зехтинът си заслужава! ММ се запасява със зехтин само от Гърция (от частни къщи, където познава производителите или от доказани марки в магазинната мрежа). Маниак е на тая тема. Конкретно за случая - този зехтин си го взима от тамошния Лидъл и сега е много доволен, че го пускат тук, още днес заминава да се запаси. Дано съм била полезна!  Simple Smile

# 85
  • В една слънчева къща...
Открих си в по-стари публикации, че клещите са били от 17.03 миналата година  Peace
Тази сутрин в магазина погледнах състава на какаовия крем - точно с палмово масло е /в БГ превода не беше описан с точното си име, но на други езици го имаше/, та се въздържах.
Останах си само с ориз, спагети и от маслените бисквитки - 2х200гр.

# 86
Някой да си спомня кога са пускали такива клещи за пробиване на дупки в колан ?
Да си правя сметка дали да чакам, или да се чудя откъде другаде да намеря Simple Smile

На каква цена са ги пускали?

# 87
Американските сладки (фермерски мисля пише на тях) са страхотни.
Бананите изчезнаха секунди след като се прибрах с тях Simple Smile.

# 88
  • София
Някой да си спомня кога са пускали такива клещи за пробиване на дупки в колан ?
Да си правя сметка дали да чакам, или да се чудя откъде другаде да намеря Simple Smile
Ей, това последното много ми допада. Не съм го виждала, но и мен ме интересува дали ще го пускат в близко бъдеще. Laughing ...
Скрит текст:
Ако Ви е спешно, точно такова имаше в Джъмбо, София, бул. България.

# 89
Аз днес само ще ви чета. Мъжа ми ме сюрпризира преди малко по телефона, че ключовете за колата са останали в него и аз съм вързана в нас. Че и детската количка е в багажника и детето дори не мога да изведа по далеко от терасата.

Щях да ходя за плодове. Има ли днес някакви намалени - банани, мандарини, портокали, грейфурт?

Общи условия

Активация на акаунт