Лидл ::57::

• 88 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
Благодаря за новата тема  bouquet Аз докато разбера и сте изписали няколко страници.
soniapro, взех веднъж от този зелен фасул и никак не се очаровах, имаше някоя и друга дръжка и е по-старичък(в смисъл по-големи са чушките). Иначе много бързо се приготвя и е вкусен, но го сравнявам със замразения, който при нас изчезна незнайно защо, а беше идеален. Иначе цената е супер.

Палачинките с моцарела и домати на мен ми харесаха, пържих ги и си ги хапнах с удоволствие. Моя мъж не ги одобри, но сега на тази цена ще си взема пак.

# 91
Пуснали са електрическа цитруспреса, от четвъртък, за 18 лв.

Според Вас дали ще е качествена? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17438

# 92
Аз искам да попитам, днес дали държат останали бройки от дрехите, които бяха на разпродажба или са ги прибрали вече? Благодаря  Hug

# 93
  • Русе
Аз искам да попитам, днес дали държат останали бройки от дрехите, които бяха на разпродажба или са ги прибрали вече? Благодаря  Hug
В брошурата пишеше до 11.01.

Агнес, в сайта им е показано киви на 2 лв./кг. и гъбите, дето ги рекламират по телевизията.
Според Вас дали ще е качествена? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17438
Коментира се в последните страници на предната тема. Като цяло мнението беше, че е слаба.

# 94
  • София

Бих, я пробвала - и преди писах, като форма, функции, мощност е почти като нашето филипсче, от които съм много доволна. Та бих дала шанс за тази цена.

# 95
  • Пловдив
Смятам да пробвам тези палачинки, обичам моцарела, дано ми харесат.

# 96
Момичета, да ви питам за ориза който от днес  е на промоция. На опаковката пише, че съотношението ориз-вода трябва да е 1:6, водата ми се вижда много, вие така ли го правите?

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 12:32 от Lemy

# 97
  • на последния етаж
Аз се сдобих изненадващо с два оранжеви сутиена и съм мнооого доволна
Наистина са различни и по-хубави от другите
Това от разпродажбата ли? В брошурата не ги видях...

# 98
  • София
Убедихте ме за чорапките. Simple Smile Те от кога са?

Мерси за темата!   bouquet

# 99
Не, от предна седмица са, седмицата с ХХЛ дрехи и бельо, имаше останали доста сутиени

# 100
  • Русе
Момичета, да ви питам за ориза който от днес  е на промоция. На опаковката пише, че съотношението ориз-вода трябва да е 1:6, водата ми се вижда много, вие така ли го правите?
Има 2 варианта на готвене. Аз го правя по втория - 1:2 Peace

# 101
Сега и аз бях на пазар, но малко се разочаровах. Исках да се заредя с пици Маргарита, обаче още в 1 ден на промоцията в 12:30ч. беше останала само една кутия в единия магазин в Плевен. Попитах управителя, но нямало  Whistling

# 102
Скрит текст:

За тези, които се чудят за масажните възглавници НЕ СА взаимнозаменяеми! Днес взех тази за врат и току що я пробвах. Ами възглавницата за врат става само за врат! Не се лъжете, че става и за гръб?! Сложих я на гърба и се облегнах и тя се "задъха" пред спиране. Много по-слаб е електромотора и съответно, ако не се облягам добре, за да има сила да работи, то масажът от нея не е масаж, ми някакъв допир там. Докато от тази за гърба след втория ден имах даже леки болки в гърба от натиска на топките. Освен това на вратната топките за масаж са толкова изпъкнали, че не знам какъв трябва да е релефът на гърба ти, за да ти е удобно това нещо. Ще я върна.

Точно на обратното мнение съм  Peace

В момента вкъщи имам и двете и обмислям дали да не ги запазя и двете или коя да върна. Тази за врат ми е фаворит-има 4 изпъкнали части, много по-силна е, става не само за врат. А онази за гръб е мнооого по-лека и не става за врат  Peace
И аз имам двете, сравнявам ги паралелно. Като се облегна на тази за врат и тя спре, как точно да я ползвам за гръб. Близко е до ума, че механиката на по-малката е по-слаба като сравним размерите на двете възглавници и това ясно се показа. Мога да ви снимам релефа на възглавницата за врат, да ми кажете как се ползва това на гърба? Другата има специално ергономичен вид за гръб. Но няма да споря, който каквато иска да купува, обаче като някой се излъже, си е за негова сметка. Peace
Моята за врат утре ще я върна, не се нуждая по никакъв начин от нея.

# 103
  • гр.Варна
Минах сутринта към 8 часа през Лидл до Зеленчукова борса във Варна.Имаше останали от бандажите за кръст,коляно,глезен...Също така и от инфрачервения масажор.Взех си кърпички за почистване и мин.вода.Нямаше много хора.  Peace

# 104
Сега и аз бях на пазар, но малко се разочаровах. Исках да се заредя с пици Маргарита, обаче още в 1 ден на промоцията в 12:30ч. беше останала само една кутия в единия магазин в Плевен. Попитах управителя, но нямало  Whistling

Влязох да напиша същото!
При нас в 11 часа нямаше нито една опаковка. Служителка ме информира , че доставките като количества ставали централно и колкото им докарали- толкова.
Е тогава питам аз тези от централата им как може артикул рекламиран и по ТВ да го няма на третия час от промоцията им????  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт