Др Сигридов

• 159 835
  • 756
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета, има ли някой тел. на д-р Сигридов? Моля, пишете ми на лични  Praynig

# 256
Здравейте, и аз имам едно въпросче. Утре съм за пръв път на преглед при д-р Сигридов. Там може ли да се плаща с карта или трябва да взема кеш?

# 257
Лейди, писах ти Wink
Боби, може да се плаща с карта. Дори и да има някакъв проблем съвсем наблизо има банки Peace

# 258
Мерси, Блингче. Да бе, можеше направо теб да те питам, ама нещо тия дни вече съвсем не съм с акъла си.

# 259
Цените от миналия месец са нови. Вместо 80лв- 100лв, и вместо 120лв - 140лв. Че аз разбрах чак накрая на прегледа...  Laughing

# 260
А аз като звънях на 26.04. за час ми казаха, че прегледа е 80 лв. Освен след това да са сменили цените.  newsm78

# 261
Аз бях на 27.04 и трябваше да платя 80лв, но сестрата ми каза, че са повишени и трябва да платя 100лв. А следващия път вместо 120- 140лв. Утре като минете прегледа може да споделите цената, ако е удобно. Laughing

# 262
Не мисля, че има промяна. Последният ми преглед беше миналата седмица и си беше 80. Ранният скрининг с БХС е 140, а втората ФМ е 120.

# 263
Ами може при мен нещо да е било. Не знам. Все пак е хубаво човек да е подготвен, а не като мен да блещи очи  Laughing  От тази гледна точка го казвам. Peace

# 264
Коя седмица си newsm78 Забелязах на сайта, че периода от няколко седмииц преди втората ФМ го водят някаква ранна ФМ и прегледът е 100. А самата ФМ е 120. Ако не се лъжа моята преди теи месеца беше 100. Иначе със сигурност ранния скрининг е вдигнат от няколко месеца, защото миналото лято е бил 120, а моят зимата беше вече 140.

# 265
Ами бях 17 - та тогава. И сестрата нещо каза, че било ранна фетална, не знам си какво 100лв и другия път 140лв вместо 120лв.

Иначе разбра ли се голямата дилема д-р. Сигридов от кога до кога ще излиза в отпуска?

# 266
Затова ти е бил толкова прегледът Wink Преди мисля не фигурираше такава ранна ФМ в ценоразписа, но може и да се бъркам.
По последни данни от фб групата от 16.06.-07.07.

# 267
Момичета здравейте!

Спешно ми трябва тел. на д-р Сигридов (на лично ако може).
Става въпрос за второ мнение за серклаж който ми правиха на шийка едва 1см. Разбрах че той има голям опит и със серклажите, а лекарката ми мисля че ми спестява информация и съм страшно притеснена.
Моля някой ако може да ми даде телефон, че се обадих в МЦ Света Петка, но за съжаление ми дават час за края на юли, а тогава вече ще е късно (ако избутам до тогава).
БЛагодаря!

# 268
Съмнявам се, че някой ще ти даде телефонният номер. Всеки лекар има причина да го даде на някого лично. На твое място бих отишла в Мед. Център, когато Сигридов  е на дежурство и ще направя всичко възможно да говоря с него лично. Може преди това да разбереш кога е дежурен за да си спестиш едно ходене. За себе си не разчитам, че важни въпроси от медицинско естество мога да реша по телефона. От мен успех!

# 269
radet0o0, освен да следиш Фейсбук групата за д-р Сигридов. Там често се случва някой да се откаже от часа си.

Общи условия

Активация на акаунт