Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 587
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
При мен прогнозата на Узунов се припокри с на една друга гледачка  от Слатина. Затова се замислих да не би тоя човек да е истински ясновидец защото в действителност каза 1:1 като другата жена, чак се уплаших.

# 166
  • Sofia
Валентин в момента записва ли за кратки срокове - в рамките на 1-2 дни?

# 167
Валентин в момента записва ли за кратки срокове - в рамките на 1-2 дни?
На мен ми даде час още за следващия ден.  Simple Smile

# 168
# 169
Чела съм доста пъти темата, но абсолютно се обърквам от толкова много имена и информация.
Никога досега не съм ходила, е веднъж като ученичка но това дори не си го спомням много добре.
Живея в София, ще се радвам да ми дадете предложение при кого да отида... newsm78  bouquet

Щом си от София отиди и ти при Гюкчен и после може да сверяваме мнения.  Laughing Впрочем на мен също ще ми е за първи път.   bouquet

ако нямаш проблем с непроветрени помещения отиди при жената с двете чаши. при мен има интересни попадения. и тя не се справя със сроковете, но пак си остава с най-добри попадения:) само внимавай че човек се увлича и прави големи обиколки след първата Simple Smile)))))

Къде работи? Колко взима...   bouquet

# 170
Това е Невена,аз съм ходила и при мен нямаше много голяма познаваемост,минаха сроковете и заминаха...,но както се случва обикновено има и такива на които познава PeaceАко искаш пробвай Simple Smile

# 171

иди н Laughingна лекар с тези пари Peace За здравословни проблеми има лекари- не си губи времето с измислени врачки и баячки. Хората не спират да ме учудват!

Не смяташ ли, че щом, търся врачки значи вече съм ходил на дозина лекари без резултат ? Няма по-безсмислено нещо от това човек да ходи на лекар като е болен, обикновено лекарите не могат да те излекуват от нищо повече от настинка... Колко месеци обикалям по доктори и нищо. Защо търсим псоле врачки и лечители.

не ми скачай така,моля- парите са си твои,животът си е твой. Казвам само,че е доста глупаво решение да търсиш помощ от врачки и баячки,ако имаш здравословен проблем. Не ми разказвай за неща,по-сложни от грип,няма да си ги мерим сега Laughing. Има много способни лекари и те   учат точно за това,чудно ми е наистина как някой би доверил живота си на поредната циганка-лечителка./имам право да се учудвам,нали Peace/
Тук не съм съгласна, благодарение на ясновидка синът ми е без оперции, пояснявам всички бглекари в областта искаха да му правят 2-3 операции/ излишни, в последствие се оказа, защото израстна всичко без операции, но аз послушах ясновидката и намерих подходящия лекар, и му повярвах/
Благодарение на ясновидка открихме рака на баща ми, той си е бил от година, в последствие ми каза един лекар, но никой не го беше забелязал, нищо че беше лежал 2 пъти в болница за същата област и проблем, в който се оказа рака. Имам предвид, беше с плевмония в болницата, рака се оказа на белия дроб. Ясновидката ме посъветва да направим отново снимка, 20 дни след излизането му от болница, платихме за снимката, и тогава чак лекарите започнаха да имат подозрения.

Днес мислех да си запазя час при Валентин Начков, но явно не е писано, или не трябва да ходя сега. Три пъти му звънях в рамките на 10-15 мин. само заето ми даваше, и се отказах, реших, че явно не трябва да ходя.

# 172
Скрит текст:

иди н Laughingна лекар с тези пари Peace За здравословни проблеми има лекари- не си губи времето с измислени врачки и баячки. Хората не спират да ме учудват!

Не смяташ ли, че щом, търся врачки значи вече съм ходил на дозина лекари без резултат ? Няма по-безсмислено нещо от това човек да ходи на лекар като е болен, обикновено лекарите не могат да те излекуват от нищо повече от настинка... Колко месеци обикалям по доктори и нищо. Защо търсим псоле врачки и лечители.

не ми скачай така,моля- парите са си твои,животът си е твой. Казвам само,че е доста глупаво решение да търсиш помощ от врачки и баячки,ако имаш здравословен проблем. Не ми разказвай за неща,по-сложни от грип,няма да си ги мерим сега Laughing. Има много способни лекари и те   учат точно за това,чудно ми е наистина как някой би доверил живота си на поредната циганка-лечителка./имам право да се учудвам,нали Peace/
Тук не съм съгласна, благодарение на ясновидка синът ми е без оперции, пояснявам всички бглекари в областта искаха да му правят 2-3 операции/ излишни, в последствие се оказа, защото израстна всичко без операции, но аз послушах ясновидката и намерих подходящия лекар, и му повярвах/
Благодарение на ясновидка открихме рака на баща ми, той си е бил от година, в последствие ми каза един лекар, но никой не го беше забелязал, нищо че беше лежал 2 пъти в болница за същата област и проблем, в който се оказа рака. Имам предвид, беше с плевмония в болницата, рака се оказа на белия дроб. Ясновидката ме посъветва да направим отново снимка, 20 дни след излизането му от болница, платихме за снимката, и тогава чак лекарите започнаха да имат подозрения.

Днес мислех да си запазя час при Валентин Начков, но явно не е писано, или не трябва да ходя сега. Три пъти му звънях в рамките на 10-15 мин. само заето ми даваше, и се отказах, реших, че явно не трябва да ходя.

Радвам се,че сте имали късмет, Peace но да разчиташ за такива неща н аясновидци е безумно и е игра на руска рулетка. Пък и сама казваш,че лекари са помогнали и на сина ти и на баща ти.  По тази логика ,всяка твоя приятелка би те посъветвала да направите снимка на баща ти и без да е ясновидка.  Чх се с Валентин преди седмица- абсолютно нищо не хвана от настояще,за бъдеще няма и смисъл да коментирам

# 173
Не е така, но трябва да разказавам подробно, а нито имам време, нито желание.
И в давата случая има положително развитие благодарение на ясновидци, а не на лекари, за съжаление.
Лекарите нямаше как да искат пак да правят снимка, защото баща ми преди 20 дни е бил изписан от белодробното отделение, уж излекуван. Както казах, накарах го да си направи нова снимка и то платено, беше си изчерпил лимита, за съответния период Wink

# 174
Момичета, прегледах от тук от там, но не намирам, къде има писано за Роберто Методиев! Какви са ви мненията? Или ако има в някоя тема да ме насочите към нея!

# 175
Скрит текст:

Радвам се,че сте имали късмет, Peace но да разчиташ за такива неща н аясновидци е безумно и е игра на руска рулетка. Пък и сама казваш,че лекари са помогнали и на сина ти и на баща ти.  По тази логика ,всяка твоя приятелка би те посъветвала да направите снимка на баща ти и без да е ясновидка.  Чх се с Валентин преди седмица- абсолютно нищо не хвана от настояще,за бъдеще няма и смисъл да коментирам

Здравей, искам да те попитам при теб има ли ясновидец, от който си доволна и имаш сбъднати прогнози. Ако има би ли споделила кой/кои са?

# 176
Така и аз да се изкажа  Simple Smile януари месец мина нещата за които Ани твърдеше и беше убедена че изобщо няма шанс и че ще имам много проблеми всъщност не стана така мина гладко като по мед и масло както Узунов предрече

# 177
Аз засега се допитвам до двама и съм доволна.Мисля да ходя при Валентин но в момента имам други разходи и си трая.Инак питах за някаква Лора до Кимпински дето уж лекувала с рейки или нещо такова ама,явно никой не я знае защото никой не е пуснал нещо за нея.Гледах някакво предаване и там я споменаха.Друго не знам и в нета не намирам нищо.
Ай, сподели кои са двамата. Интересно дали ще се припокрият с прогнозите на Вальо, че колко балъчки сме вперили поглед в бгмамата с идеята за зърнем пост - "Този Начков позна всичко".

Аз се допитвам до Елвира по мейла и съм доволна и до едно момиче дето,преди ми бяха дали контакти тука  една жена но я,няма в рекламите и не работи като ясновидец.Понякога ме приема за гледане.При Валентин искам да ида понеже доста четох и ми писаха на ЛС че е добър но ще е на другата заплата.Аз сега искам да ходя за баща ми.Елвира ми каза за него че не му остава много и жизнения му път,свършвал преди края на някакъв цикъл,дет е някъде март и ми отказа да ми прави магия за него.Онова момиче дет ходих и при нея също ми каза че няма,смисъл да търся магии за него и не ми даде надежди.На другата заплата ще ида и при Валентин.Затова питах дали някой знае за такава Лора дет лекувала.Рових из нета и нищо не намирам.На мен повече ми трябва или лечител или магьосник пред гледач ама в краен случай.

# 178
Така и аз да се изкажа  Simple Smile януари месец мина нещата за които Ани твърдеше и беше убедена че изобщо няма шанс и че ще имам много проблеми всъщност не стана така мина гладко като по мед и масло както Узунов предрече
Узунов е голям ! Започвам все повече да се уверявам в достоверността на думите му.

# 179
  • Sofia
А аз започвам все повече да се уверявам, че появата ти във форума не е случайна. С цел да освежиш позавяхналата слава на Узунов не спря да го възхваляваш и не се вслуша в нито едно мнение на отдавнашни потребители, че човекът е въздух без налягане.

Общи условия

Активация на акаунт