Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 497
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Момичета , моля ви за мнение за Ангелина , знам че е коментирана преди , но не успях да намеря в коя тема.Не съм обърнала внимание на коментарите за нея , защото не мислех да я посещавам, но сега една позната ми разказа за сбъдната от Ангелина прогноза , която е била различна от прогназата на всички останали , които е посетила.За това реших да ида ,но ми се ще още малко информация за нея да посъбера.
Коя Ангелина? Ако е беззъбата ромка от Търново, по-добре да си направиш харакири.

Ангелина от Люлин

# 421
Скорошни впечатления от Боряна Ангелова?
Потребителите Крис_ и dax ги прочетох внимателно, ама те са си едно и също лице /светна ми лампата като прочетох, че и двамата са с глутенова непоносимост и късогледство, та пили Нео Виста, ма какво си там не им понесло/, така че не ги броя за реално доволни.
Питам за други доволни/недоволни.
След още малко четене установявам, че въпросните двама май имат и "трети образ". Ех, този глутен и следването на Луис Хейз ли беше, цитирам по памет, сигурно бъркам?

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 12:37 от Мама Звярка

# 422
  • В.Търново
Какво ще ме посъветвате-Милка от Караисен или Веска Ковачева от Джулюница?

# 423
Добре а някой ходил ли е при следните:
Светлина
Маг Елена
Асия/Анастасия

А за Боряна, няма нищо странно защо толкова хора с алергии ходят при нея, защото тя пишеше в един медицински форум и аз лично й имам контакта от там. Wink Там имаше тема, че алергиите може да се отключват от паранормални причини. Знам, че е добре да сме предпазливи и недоверчиви, но все пак. Иначе аз лично към глутен нямам алергия, може би не съм се изразила правилно. Просто го избягвам защото много приятели и познати ми го препоръчват за отслабване и получих нещо като страх от него. А и като чета в нета, че е токсичен ми настръхват косите. Имам към царевица непоносимост.

# 424
  • бургас
Аз си взимам думите назад за Мария.Започнах да усещам изчистването с пълна сила.С това не искам да кажа,че нямам дребни ежедневни проблеми,но основното се оправя.

Само не мога да си намеря плодно дърво-ако някой има идеи,моля да сподели.

че Мария от кога почна да изчиства ? преди една година когато бях при нея каза че не може да разваля и да чисти

Прати ме при нейна позната,която се занимава с такива неща.

дай боже да има ефект  Peace

# 425
А какво мислите за безплатното дистанционно изчистване и рейки по Интернет?

# 426
Аз лично мисля, че скоро в темата ще спре съвсем да се пише и разговорите ще се водят на лични съобщения.
Пък да ми се смееш на ника не показва кой знае какво остроумие. Спирам дотук, че ще ме баннат.
Не разбрах защо се разпозна в написаното. Ама сигурно има защо.
Никак не мисля, че някой е длъжен да оказва безплатни услуги. Но съм адски против нескопосани опити за реклама. Ама и рекламиращите поумняха - вече не просто изпляскват мнението, ами мятат стотина други и покрай тях. Но има още поле за школовка и усъвършенстване.

# 427
Здравейте,искам да попитам някой от вас консултирал ли се е с Елвира по здравословен проблем?Попитах я за мой близък роднина и ми отговори че за здраве не гледа съгласно законите на страната newsm78,и има ли някой сбъднати прогнози от нея,странно ми се стори...

# 428
Елвира няма да ти отговори изобщо, ако в нета няма информация за тебе. Личен опит.

# 429
  • гр. София
Елвира няма да ти отговори изобщо, ако в нета няма информация за тебе. Личен опит.

На мен ми отговори 2 пъти, от 2 различни имейла, макар, че по имейлите не може да намери инфо за мен, но не мисля, че отговорите ще се сбъднат, просто няма начин Simple Smile

# 430
Замислих се дали да дам отговор или не, но може в крайна сметка на някого да съм му полезен. Точно преди празниците този месец се наложи да пътувам до Враца и реших да се организирам с жена ми да посетим някои от хората, споменати тук във форума. Обадих се на една дама, която ми препоръчаха, но се оказа, че записва доста за напред във времето, затова нямам мнение за нея. Обадих се на Асен от Пловдив, мисля това беше името на човека, когото ми препоръчаха пак от форума, както и на жена ходжа пак от Пловдив, чиито контакти жена ми откри. Името е Гюл... наз, тен, не помня точно, а и трудно го изговарям. За да не се разпиляваме във времето жена ми посети ходжата, която е до х-л Родопи, а аз въпросния мъж. Това, което съпругата ми сподели беше, че се е срещнала с жена на средна възраст, мургава и дребничка. Гледала й на Коран. Поискала нейното име и името на майка й. Казала й, че няма да се разведем и имаме магия за раздяла, която трябва да развали спешно. Ние като цяло не мислим за развод и проблемите ни са съвсем други. Казала й, че си имам друга и тази другата ми прави магии. Добре, че жена ми не й повярва, инак наистина щеше да ни разведе и то без магия. Такса 20лв. Аз на своята среща очаквах да видя възрастен мъж, но изненадата ми беше като видях младеж. Срещата беше в една уличка зад ВМА. Не мога да определя етноса на младежа, не е ром, но има доста познания в различни области. Висок и доста атлетично сложен млад мъж, когото никога няма да предположи човек, че се занимава с гледане. Гледа ми на карти, както с числа някакви от рождени дати и имена. Позна доста неща за мен самия, както и за семейството ми. Позна и какъв е проблема, за който съм там. Потвърди, че имаме магия от свои хора, роднини на семейството ни. Специално за развалянето, ако се обърна към него, каза, че трябва да доведа и сина си, а детето не беше с нас. Възхитен съм от това младо момче наистина. Такса 40лв.
В София жена ми се срещна с Валентин, когото пак ми бе препоръчан тук. Гледал й на кафе и карти. Определи го като много приятен, интелигентен и спокоен мъж. Познал, че имаме проблеми с дете, но не казал нищо за магия. Описал й доста точно неща от живота ни. Жена ми беше във възхита от него. Все още повтаря колко спокоен и сладкодумен бил и колко е било приятно с него. Такса 30лв. Освен с него се срещна и с жена Цеца, пак препоръка от форума. Гледа също на кафе и карти. Жената била мургава и също на средна възраст. Познала й само две зодии от кафето, които видяла и които са на хора, наши близки. Посочила букви, които жена ми още мисли чии са. Мен описала като добър мъж и сме щели да сме щастливи. Виждала три планини в кафето, които били някаква пречка. За децата казала, че са добре и т.н. Такса 20лв. за човек, общо 40 за двама ни оставила. Моите срещи бяха с момиче Елена мисля се казва, което също ми препоръчаха тук. Отново останах изненадан от възрастта. Младо девойче по-притеснително и от мен. Не гледа на карти или друго. Седнахме да пием кафе и реших, че ще ми гледа на кафе, но сбърках. Започна сама с това за което съм отишъл там. Позна за магията, както и за хората, от които е правена, за брат ми и т.н. Каза, че трябва да побързам, защото нещата при детето ми ще се влошават. Попитах дали може да разваля магия, потвърди, но в момента нямала възможност по лични причини и каза да потърся при друг. Такъв не ми препоръча. Общо взето също съм възхитен. Няма такса, оставих 20лв., но нямах друга банкнота в себе си, освен 5 лв. и монети, а на дали носи пост-терминал в джоба си. С Елвира се свързах доста трудно, защото телефонът, който е оставен в страницата й, по-често е вдиган от други хора. Звънях по няколко пъти на ден в продължение на 3-4 дни преди пътуването, докато накрая все пак я уцелих. Твърдо отказа лична среща, но когато изрецитирах името на сина си и рождената му дата, тя каза набързо някакъв адрес. Оказа се, че срещата е близо до работата й в някакво заведение. Очаквах офис, апартамент или някаква стая на гледачка, но вместо това се оказа заведение. Нямам думи като мъж каква жена дойде, красавица с грация. Останах изненадан и от дрехите й под дългото палто, оказаха се медицинска униформа, но така и не ми отговори какво точно работи. Нямаше бадж, вероятно предвидливо свален. За нея мога да кажа, че колкото е красива, толкова е и сурова, крайно сериозна и директна. Нямаше карти или други прибори за гледане. За тези по-малко от тридесет минути, в които се видяхме, понеже бързаше да се връща на работа, не сбърка нито веднъж в това, което ми каза. Никой досега не ми беше говорил директно с факти, цели имена, имена на населени места дори дати. Това, което ми каза в детайли го позна, а това, което предрече се сбъдва от тогава насам. Не успях да задам и един въпрос, защото имах усещане, че ми чете мисълта и отговаря. През цялото време говореше тя. Както неочаквано вместо "здрасти" започна по същество, така и рязко стана и се облече. Не пожела да ми вземе пари. Извадих две банкноти по 20 лв. и опитах да й подам, при което ме сряза жестоко и си тръгна.
Що се отнася до имайла, на който съм й писал, аз също нямам профил във фейсбук, такъв има жена ми, но с друг имайл регистрирана. За мен лично няма никаква информация из интернет, освен профил в сайт за футболни залози, без лична информация и т.н.
Тази сутрин жена ми, която до този момент негодуваше срещу разхищението на пари за магии и врачки, сама отиде и направи превод на Елвира за магията, защото нещата при детето ми се влошават, както ми бе и предсказано от четирима души, при които ходихме с жена ми. Не мога да дам още информация какъв ще е резултатът, защото е рано. Надявам се наистина да ни помогне, защото детето ми е по-важно от някакви 100лв., които са някакъв мижав процент от заплатата ми. Пари се печелят, живот не се връща. Тази вечер виждам, че имам мейл от Елвира, която ми е пратила нещо, което трябва да направя над детето докато спи. Това е някаква молитва, която се чете. Пак ще пиша като видя резултатите или и дори и да не видя такива.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 00:04 от eshil

# 431
Страхотна реклама на Елвира. На мен не ми позна. Или не можа, или не пожела.

# 432
  • В.Търново
Изчетох с интерес поста на eshil .Защо трябва да е реклама на Елвира?Понякога един гледач може и да не познае на някой, не винаги се дава информация за даден човек, а може да не е искала да каже.Ванга също понякога е имала неточности в предсказанията си.Няма как на 100% да са точни.В обратен случай иначе трябва да са някои свръх същества.

# 433
  • София
Аз съм заинтригувана от поста за Елмира.Има ли други положителни мнения за нея.Сбъднати прогнози и ит.н.

# 434
Прочетете публикациите на автора - все за Елвира говори. Но съм впечатлена колко са се ошлайфали рекламиращите.
И хем не взела 20 лв., пък се говори после за 100... Абе, балъци да се връзват ще има.

Общи условия

Активация на акаунт