Имам стоматологичен проблем

• 151 127
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 795
Ам шЪ привикнем...скоро. Нали все по кабинетите висим  Tired Crazy

# 796
Ам шЪ привикнем...скоро. Нали все по кабинетите висим  Tired Crazy
Да, чак последния път като бях при зъболекаря ми ми се стори, че инструмента, с който ме преглежда ми миришеше хубаво. Това нормално ли е?  Joy

# 797
Тц..нИ е нормалише  Naughty

# 798
# 799
Утре в 11 и 30 ч. съм на зъболекар и пак ми е притеснено, ще има бъркане по тез канали...Тета, доколкото помня и ти си утре с мен. Да кажеш как е минало. Ти за почистване ли беше?

# 800
Тинити, искай си упойка , за да не ти е притеснено.
Стискам ви палци всичко да да мине леко  Hug

# 801
Тинити, искай си упойка , за да не ти е притеснено.
Стискам ви палци всичко да да мине леко  Hug
Няма нужда от упойка забът е умъртвен и по принцип нямам болка, ама знам ли, пак си ме е страх, как да ти обиясня... Rolling Eyes Голяма съм филмарка  и като стане въпрос за зъболвкар се държа като бебе, ядосвам се на себе си, ама пусти страх! Sad ooooh!

# 802
В автобуса съм вече...
След малко ще разтварям дисагите да се намуам едно хубаво. Laughing
Да не ми пада кръвното де...не мога гладна да седна...

# 803
В автобуса съм вече...
След малко ще разтварям дисагите да се намуам едно хубаво. Laughing
Да не ми пада кръвното де...не мога гладна да седна...
Така,така. Трябва да се хапва, аз винаги ям преди зъболекар. Grinning

# 804
Ни съм жива....ни умряла...после ще разказвам. Гадно беше...без упойка устисках.
Ся пия едно кафе...и в 12ч сэм на диагностика само. Май пломбите няма сега да сменям,не били спешни каза док. Ще проверим и 6горен дали е жив. Можело да е умрял откэм корена...от там да е влязла инфекцията де,от джоба.

Тинити...сестро...дръж се!!! Нека силата бъде с теб..

# 805
Браво , Тети Hug куражлийка си щом се кандардисваше без упойка Hug

Тинити, и аз бях така , ама притръпнах уж. Сърцето ми слиза в петите като ми замирише на зъболекар. Да мине днес леко при теб. Hug

# 806
Хай! И днес оживях, мина без болка, само със страх. Mr. Green
Запълниха ми каналите, олекнах с още 75лв. Сега съм пак с временна пломба, явно по - нататък ще се слага коронка. Че имам за правене един зъб до този, който сега лекувам. Каза ми, че имам кариес под пломбата...в сряда ще ми го отваря. Този зъб е жив и там вече ще си е страшничко.
Зъболекарката за сега ми харесва(нова е за мен) , но е много мълчалива, постоянно трябва да питам, чак ми е неудобно. По принцип съм свикнала зъболекарите да са по - приказливи. Иначе е спокойна и работи леко.
Утре ще си правя панорамна снимка на зъбките, за да се види как са каналите. Да се види и тази пломба с кариеса под нея. Каза,че кариеса бил близо до нерва, това най- много ме притеснява.
Пак бившия ми зъболекар не си е свършил работата до край и както трябва. Писна ми вече! Все от тях ще си патя! #Crazy

Чудех се дали при панорамна снимка се облъчваш повече, отколкото при снимка на 1 зъб?  newsm78
Също се чудя кога трябва да се сложи тази коронка, каза, че се прави снимка след 6 месеца, за да се види дали гранулома е изчезнал? Да не стане да си я сложа сега, а после пак да трябва да се маха?
Ох...за толкова неща се чудя и съм несигурна!  Confused

# 807
Търпи се. Ама ми стана лошаво още в рейса...задушливо, викам край...припаднах. Та ме беше страх от упойка...ептен да не ме прималее...

# 808
Търпи се. Ама ми стана лошаво още в рейса...задушливо, викам край...припаднах. Та ме беше страх от упойка...ептен да не ме прималее...

Сега добре ли си? Вкъщи ли си си вече? Hug

# 809
Рейса ми е в 15ч.
Писах и ме извикаха,та чак сега публикувах..
Хора...надцених се. Много ми беше за днес Tired Намъчих се...
Тинити....радвам се,че си доволна от зъбарката. Дано е читава...

Общи условия

Активация на акаунт