За изневярата

• 111 273
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 350
Колко защитници на лъжите на едно място Simple Smile

Да питам... Когато сте обект на лъжа, също ли сте така толерантни и разбиращи към нея, както очевидно сте, когато сте нейн субект?

Разбира се, изобщо даже не ме учудва, че някой ме лъже. А и веднага разбирам. Аз например подхождам с недоверие към всеки и никога, ама никога не се разочаровам, защото знам, че лъжата е програмирана в нас и е едно от най - често срещаните човешки действия. За изневяра да не говорим, никога не съм си мислила, че някой ще ми е верен, както и аз на него.
Е, че ти ако не вярваш в никого и особено на човека, който би трябвало да ти е най-близък (твоята половинка), как изобщо живееш?  Thinking

# 1 351
Колко защитници на лъжите на едно място Simple Smile

Да питам... Когато сте обект на лъжа, също ли сте така толерантни и разбиращи към нея, както очевидно сте, когато сте нейн субект?

Разбира се, изобщо даже не ме учудва, че някой ме лъже. А и веднага разбирам. Аз например подхождам с недоверие към всеки и никога, ама никога не се разочаровам, защото знам, че лъжата е програмирана в нас и е едно от най - често срещаните човешки действия. За изневяра да не говорим, никога не съм си мислила, че някой ще ми е верен, както и аз на него.
Е, че ти ако не вярваш в никого и особено на човека, който би трябвало да ти е най-близък (твоята половинка), как изобщо живееш?  Thinking

Мисълта ми е, че си имам едно на ум. Естествено, че е невъзможно да си непрекъснато в съмнение или да се разкъсваш сега лъже или не. Доверявам се, да, но не очаквам да не ме лъжат това ми е идеята. Очаквам най - лошото и се надявам на най - доброто, нещо ей такова ми е мотото в живота. Иначе в личен план мъжът ми и сестра ми са единствените хора, на които се доверявам изцяло, но знам, че всичко се случва и той може да се влюби в друга и тогава всичко ще свърши, ние ще останем най - добри приятели, но само това нищо повече. Може да срещне някоя девойка да го привлече сексуално за един път и той да не й устои и да го направи с нея, от моя страна няма никакъв проблем пак ще сме си заедно, но това са неща, за които сме говорили още в самото начало на връзката и сме ги говорили, говорили до втръсване, затова едва ли би имало изненадани ако нещо се случи.

# 1 352
Anna-Bell
...Аз например подхождам с недоверие към всеки ...

Ей за това ми стана чудно, но щом има изключения е добре. Иначе не мисля, че човек може да живее с недоверие към всеки, за това ми стана интересно  Simple Smile

# 1 353

...Аз например подхождам с недоверие към всеки ...
Ей за това ми стана чудно, но щом има изключения е добре. Иначе не мисля, че човек може да живее с недоверие към всеки, за това ми стана интересно  Simple Smile
[/quote]

Прав си, напълно прав си. Понякога се изразявам сякаш си говоря, а не пиша. Laughing

# 1 354
Поправка - правА!  Grinning
Е добре де, ако разбереш, че мъжът ти ти е изневерил, няма ли да ти стане кофти? Дори да знаеш, че "За изневяра да не говорим, никога не съм си мислила, че някой ще ми е верен, както и аз на него."

# 1 355
Поправка - правА!  Grinning
Е добре де, ако разбереш, че мъжът ти ти е изневерил, няма ли да ти стане кофти? Дори да знаеш, че "За изневяра да не говорим, никога не съм си мислила, че някой ще ми е верен, както и аз на него."

Ау, извинявай, правА си, аз не знам защо реших, че си мъж. Embarassed

Не , няма да ми стане кофти. Единственото, което е възможно да почувствам е удар по егото, т.е с какво точно ме превъзхожда, хубаво тяло ли има, по - млада ли е, по - хибав секс ли прави, ей такива работи, чисто егоистични. След това ще си кажа дори и така да е, какво от това, аз също мога да се изкуша достатъчно за да си легна с друг, който съвсем не е задължително да е по - хубав от моя, просто новото в повечето случай дори и да е по - лошо, изглежда изкусително, само защото е нещо различно.

# 1 356
НСЧ, пробвай следното: Намери си някой да ти запали любовните чувства отново и да те възбужда яко и т.н. и мъжа ти ще е много доволен от промяната ти в леглото.  Laughing

Пробвах. Ама вместо да правя кеф на стария, направо отидох при новия, като ще е гарга - да е рошава  Mr. Green

Всичко е в главите ни, промяната идва от там, за който иска, който не оставя всичко по течението и се нуждае от чужди стимули.

Сега очаквам да кажеш: ми аз съм супер влюбена в мъжа ми и той ме провокира, както в първите седмици/месеци.  blahblah

Пази боже, това ми е най-неприятният момент от връзките Stop

# 1 357
Като чета последните постове, хич не ме учудва, че всеки втори брак/съжителство се разпада....
Такова безхаберие и незачитане на половинката цари, че направо да се чуди човек как изобщо някой се решава да се ожени.

# 1 358
Не го вярвам това за всеки втори брак, нещо не бяха направили статистиката като хората.
Смятаха разводите за настоящата година спрямо браковете само в настоящата, а не бракове-разводи за период от 30 г. примерно.
Пък и сега не всеки сключва брак, а много от тях си имат стабилни връзки, те обаче не влизат в статистиката.
От друга страна е нормално да се разпаднат доста, тези които са по сметка, заради бременност, да не остане стар ерген/мома и т.н.

# 1 359
Love! ти твоята половинка зачиташ ли я, когато имате проблемни отношения, породени от негова страна, като необръщане на внимание към теб и такива неща? Или ще търпиш цял живот? Не казвам, че всички са невинни, не ме разбирай погрешно, но има и такива, които са проявили търпение и разбирателство, не се е получило и са се решили да си намерят друг.  Simple Smile

# 1 360
  • Другата България
Не го вярвам това за всеки втори брак, нещо не бяха направили статистиката като хората.
Смятаха разводите за настоящата година спрямо браковете само в настоящата, а не бракове-разводи за период от 30 г. примерно.
Пък и сега не всеки сключва брак, а много от тях си имат стабилни връзки, те обаче не влизат в статистиката.
От друга страна е нормално да се разпаднат доста, тези които са по сметка, заради бременност, да не остане стар ерген/мома и т.н.
Естествено, че не се разпада всеки втори брак, абсолютни глупости и клишета. Но - много бракове не са това, което изглежда отвън, мен това по-скоро ме ....хайде не шокира, ами притеснява от гледна точка на бъдеща свекърва.  Mr. Green До скоро работех в колектив с относително млади хора, 25-35 годишни, някои се омъжиха/ожениха пред очите ми, други просто се събраха без подпис, трети си бяха семейни...е без преувеличение, 80% от тях са просто за пред хората, по една или  друга причина някои споделят, други споделят на втори, а те на трети и така се върти колелото. Причини много и най-разнообразни, и изневярата е последната такава. Като започнеш от "няма да си оставя детето", минеш през "изтеглил съм заем за апартамента, няма да ѝ го оставя - апартамента", "общ бизнес и финансови интереси", "отдаване на единия изцяло на кариера в друг град",  та стигнеш до "просто да не съм сама"....тъжно е, много. Хора, които спят в отделни стаи, стоят в офиса до колкото се може повече, само и само за да не се прибират...и в този връзка по-добре любовник, отколкото нещо подобно. Грубо звучи, но много хора си има любовник/любовница, без това да е повод за раздяла, просто така си живеят хората, това пък е друго нещо, което като че ли взе да става нормално.

# 1 361
A, винаги е било така - колко народ се изпожени за местожителство, за етаж от къща и т.н. Просто преди трябваше се замазва и имитира, че всичко е наред, защото повече семейства се притесняваха от "какво ще кажат хората"  Laughing
Иначе при такива "бизнес" отношения (това за мен не е семейство, в смисъла, в който го разбирам) намирам сексът с трети лица за нещо нормално  Peace

# 1 362
Измежду моите познати доста се разведоха или разделиха след кратко време; някои нямат и 25, обаче живеят "по инерция" с половинките си, и като ги попиташ в прав текст - за какво стоиш в тая връзка, те безразлично повдигат рамене. Ни деца имат, ни брак... Някои, защото иначе трябвало да живеят при майка си, пък сами не можели да си плащат квартира, а били толкова "особени", разбираш ли, че не можели да живеят със съквартиранти. Затова си живуркали с партньора, и дори и секс не правели със седмици...
Някои живеят отделно няколко години, после се събират под един покрив, за да може да ходи детето в еди-кое-си училище, и буквално имитират семейство, макар че не могат да се понасят. Заради детето.  Rolling Eyes

Но пък има и хубави семейства. Може би и те си имат проблеми, но като видиш колко щастливи и нормални са децата им, значи успяват да си преодолеят проблемите. Щото според мен всичко се отразява върху децата и няма как дълго да скриеш "гнилото".

# 1 363
  • Сф
Аз пък наскоро чух от един мъж с 10 годишна връзка, че "жена му не била красива", но много се разбирали и затова бил с нея.Въпросния отсъства с месеци и секс не правят често, деца нямат, казва ми , че не е сега момента , не знам дали това е истина все пак; По над 30 са и чак пък не  знае какво да и купи за  подарък при връщанията си  Shocked та пита околните и после забравя да и го даде. Е..ати връзките!

# 1 364
Измежду моите познати доста се разведоха или разделиха след кратко време; някои нямат и 25, обаче живеят "по инерция" с половинките си, и като ги попиташ в прав текст - за какво стоиш в тая връзка, те безразлично повдигат рамене. Ни деца имат, ни брак... Някои, защото иначе трябвало да живеят при майка си, пък сами не можели да си плащат квартира, а били толкова "особени", разбираш ли, че не можели да живеят със съквартиранти. Затова си живуркали с партньора, и дори и секс не правели със седмици...
Някои живеят отделно няколко години, после се събират под един покрив, за да може да ходи детето в еди-кое-си училище, и буквално имитират семейство, макар че не могат да се понасят. Заради детето.  Rolling Eyes

Но пък има и хубави семейства. Може би и те си имат проблеми, но като видиш колко щастливи и нормални са децата им, значи успяват да си преодолеят проблемите. Щото според мен всичко се отразява върху децата и няма как дълго да скриеш "гнилото".

За децата съм съгласна, имат силна интуиция и веднага усещат ако има напрежение.

Общи условия

Активация на акаунт