Къде в Русе?!Тема-7

• 93 158
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
На 26 този месец в Ресурсния център ще  има безплатни консултации с психолозите на центъра

# 376
  • Русе
Спешно ми трябва информация за магазини за матраци в Русе. Освен на Николаевска срещу бившето родилно, видяхи един на П.Д. Петков в началото, на други места къде има повече видове и марки, да изпробвам. Утре трябва да обикалям. Някъде бях питала, но сега не мога да намеря.

# 377
Този рещу родилното има още един магазин по Борисова до редицата с мебелните магазини. Мит мебел е магазина. Те са производител на част от матраците. На единичното легло в нас матрака е техен пружинен. Единият собственик ми е познат и той ми препоръча този матрак и му се доверих и за сега вече втора година не съжалявам. Е, вярно за детето е, но и мъжа ми го пробва от време на време и това е най удобният матрак в нас. Матраци мисля имаше зад Бюрото по труда също. Скоро не съм минавала от там и не знам актуален ли е магазина.

# 378
  • Русе
На Голд Аполо, на ъгъла на Универмаг-а. В Практикер има матраци, в МЕТРО. ЕКОН предлагат матраци, но мисля, че ги нямат изложени в магазин, само онлайн. "Блян" май и те са с онлайн магазин, не знам в Батишница на място продават ли newsm78

# 379
  • Русе
На Голд Аполо не искам, исках хубав матрак да ни издържи телесата ; -). До Бюрото няма, там бяха Голд Аполо. Ще видя и другия на Мит мебел, там даже с разбрахме до склада да отидем да видя ядн скъп, но на хубава промоция. Ще мина пре зПрактикер, дано да има да легна. До метро утре. Блян май гледах в Мит, ама много дървени ми се сториха на фона на Нани.

# 380
Магнифлекс някъде мернах, че имат оферта 3 за 2. Купуваш три неща, а плащаш само две. Може и там да провериш.

Аз пък се загледах в мемори килима на Дормео в Кауфланд. Освен, че нито един цвят не ми допадна  Mr. Green ми се стои много приятен на пипане. Само че като се замисля май не бих искала да седна на такъв килим, или пък да ходя по него.

Мит мебел срещу родилното и на Борисова са един и същи магазин. Нашият матрак е пружинен забравих да уточня май.

# 381
Здравейте момичета!
И аз с две въпросчета се включвам тук.
1. Имате ли идея за курс по турски език (начинаещи, може и само разговорен) в града?
2. Трябва ми голям килим, около 5м дължина, или два по-малки с обща такава дължина и ширина около 3,50 м. Като че ли ми се иска нещо от типа на персийските, ама по-евтинко. Идеи къде да търся?
Благодаря предварително.

# 382
delia
1) виж тук http://ragina.net/Courses/Index/Turkish
2) най-голямо разнообразие от килими според мен има в Карпет макс - http://www.carpetmax.bg/contacts/11
Останалите са ясни - Бриколаж, практикер, на пазара (до автомивката) също има ,но не знам дали има толкова големи ..

# 383
  • Русе
delia, на Николаевска , посока Арда отдясно, Карпетмакс, Практикер и подобните.

Ще погледна и на двете места, че може да има различни видове. Иначе искам да пробвам магнифлекс, но къде освен на метро има?

# 384
Спешно ми трябва информация за магазини за матраци в Русе. Освен на Николаевска срещу бившето родилно, видяхи един на П.Д. Петков в началото, на други места къде има повече видове и марки, да изпробвам. Утре трябва да обикалям. Някъде бях питала, но сега не мога да намеря.
Някъде имаше тема за матраци. Аз преди две години изчетох всичко, обиколих доста магазини накрая влязох в един от магазините на Борисова. Там собственика ми препоръча един матрак на Нани, цената беше около 200 лева и понеже толкова ми беше писнало да обикалям и всеки да си хвали стоката, че го взех без да се замислям. Но не съжалявам, много съм доволна.

# 385
  • Русе
Някъде имаше тема за матраци. Аз преди две години изчетох всичко, обиколих доста магазини накрая влязох в един от магазините на Борисова. Там собственика ми препоръча един матрак на Нани, цената беше около 200 лева и понеже толкова ми беше писнало да обикалям и всеки да си хвали стоката, че го взех без да се замислям. Но не съжалявам, много съм доволна.
Той за тези пари ще да е бил малък и пружинен. Нани не са много евтини. Ние миналото лято купихме от Практикер ТЕД 140/200, еднолицеви пружинни за по 200 лв. за детските стаи на село. Но стаите се ползват 2 месеца в годината и за това не държахме толкова на матрака.
За матраците на ЕКОН има много добри отзиви. Сестра ми и племеницата ми имат такива от 2008 г. Не са мръднали. Наши приятели от Пазарджик също имат такива от 2007 г. - много доволни. Миналата година една позната тук от Ловеч си поръча - и тя е много доволна.

# 386
....
За матраците на ЕКОН има много добри отзиви. Сестра ми и племеницата ми имат такива от 2008 г. Не са мръднали. Наши приятели от Пазарджик също имат такива от 2007 г. - много доволни. Миналата година една позната тук от Ловеч си поръча - и тя е много доволна.

И нашия на спалнята и на детето са на Екон, нашия на 8г на детето на 6г , моя мъж и възглавниците им ползва анатомичните никакви оплаквания нямаме Peace

# 387
Той за тези пари ще да е бил малък и пружинен. Нани не са много евтини. Ние миналото лято купихме от Практикер ТЕД 140/200, еднолицеви пружинни за по 200 лв. за детските стаи на село. Но стаите се ползват 2 месеца в годината и за това не държахме толкова на матрака.

100/200 см беше, но не е пружинен. Помня само че беше еднолицев и тогава имаше някаква промоция. И  с 5 години гаранция. Аз мислех ,че ще дам повече пари, но това беше единствения човек, който ме посъветва да взема него, гарантираше ,че ще съм доволна. Иначе ми предлагаха от скъпи, по скъпи. Успех в търсенето.

# 388
За ЕКОН и аз чувам само добри отзиви. Даже сме се ориентирали към тях - след 2-3 месеца като започнем да обзавеждаме и ние Simple Smile

# 389
  • Русе
Къде обаче има на Еконт, никъде не намирам, само един, но не ми хареса? Сега обикашям, към нани клоня, след малко отивам към Бриколаж, Практикер, ...

Общи условия

Активация на акаунт