Позлвали ли сте преса за коса ghd

• 21 624
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
само това ли е сайта от който може да се купят?

# 31
Може би наистина са уникални,мен обаче ме притеснява това ,че няма реле за градусите.
Иначе изглеждат много добре

За какво са ви релета за градусите?! тези преси се използват от години от професионалните фризьори в цял свят. Пресите издържат много време, може да се навивате и изправяте с тях. GHD в преси и сешоари е като Мercedes в автомобилостроенето - компромис с качеството не се прави. Наистина, както всички са написали досега си струва инвестицията, защото вместо да купите 5 преси ще имате една години наред!

Имам сешоар и няколко от спрейовете - ако има мъже сред четящите и мислите подарък за приятелката/съпругата си - всяка жена би оценила жеста.

И е верно - докато не се пробва няма как да се 'види' разликата.

Има преси за коса и GHD.

# 32
Може би наистина са уникални,мен обаче ме притеснява това ,че няма реле за градусите.

За какво са ви релета за градусите?! тези преси се използват от години от професионалните фризьори в цял свят. Пресите издържат много време, може да се навивате и изправяте с тях. GHD в преси и сешоари е като Мercedes в автомобилостроенето - компромис с качеството не се прави. Наистина, както всички са написали досега си струва инвестицията, защото вместо да купите 5 преси ще имате една години наред!

Имам сешоар и няколко от спрейовете - ако има мъже сред четящите и мислите подарък за приятелката/съпругата си - всяка жена би оценила жеста.

Има преси за коса и GHD.

Като толкова ги харесваш защо ги продаваш ? Ползвай си ги ти или имаш в излишък ? И аз търся такава преса . Видях , че в ензо.бг продават такава преса за 320 лева . Но се колебая да не би да е фалшива ? Ако някой е ползвал този сайт нека да пише .

# 33
320лв? Ами че то в в сайта на ghd са по- евтини.

# 34

Не е проблема , че са 320 лева , интересува ме дали са fake . Досега не съм пазарувала толкова скъпи неща от интернет , ако дам толкова пари за преса и после се окаже fake ще се пръсна от яд .  #2gunfire

# 35
А знаете ли за пресите на CHI дали са добри ?
eто за тази питам   Thinking https://www.zlatnaribka.com/presi-za-kosa/chi-presi-za-kosa/pres … -kosa-chi-g2-iron

# 36

Не е проблема , че са 320 лева , интересува ме дали са fake . Досега не съм пазарувала толкова скъпи неща от интернет , ако дам толкова пари за преса и после се окаже fake ще се пръсна от яд .  #2gunfire
Добре де, защо да даваш толкова след като цената в сайта на производителя е много по ниска и можеш да си я купиш от там.
Иначе, има доста ментета и поне аз не бих си я купила от сайт за който не съм сигурна, че продават ментета.

# 37
Мисля да поръчам тази на CHI от рибата . Мисля , че е по - добра . Тези GHD нямат реле за градуси . това не ми харесва

# 38
Няма как да мислиш, след като не си пробвала нито едната, нито другата Wink.

# 39
Няма как да мислиш, след като не си пробвала нито едната, нито другата Wink.

Тази на Chi e американска . Говорех с приятелки , които живеят в САЩ и ми казаха , че там всички ползват такава преса

# 40
И какво като е американска Simple Smile.

# 41
И какво като е американска Simple Smile.

Американското е по - добро  Joy

# 42

Има преси за коса и GHD.

[/size]

Като толкова ги харесваш защо ги продаваш ? Ползвай си ги ти или имаш в излишък ? И аз търся такава преса . Видях , че в ензо.бг продават такава преса за 320 лева . Но се колебая да не би да е фалшива ? Ако някой е ползвал този сайт нека да пише .

Постът към мен ли е насочен? Не продавам преси?! Ползвам ги от години. Мисля да си купя маша за къдрене.

Ако искате да сте сигурни, че пресата е истинска си ги закупете от тук

https://www.lookfantastic.com/health-beauty/ghd.list

Официален предтсвител на фирмата, моите продукти са от там и доставят до България.

# 43

Има преси за коса и GHD.

[/size]

Постът към мен ли е насочен? Не продавам преси?! Ползвам ги от години. Мисля да си купя маша за къдрене.

Ако искате да сте сигурни, че пресата е истинска си ги закупете от тук

https://www.lookfantastic.com/health-beauty/ghd.list

Официален предтсвител на фирмата, моите продукти са от там и доставят до България.

Да , поста беше към теб .. А колко струва доставката от lookfantastic ? Предполагам е по - скъпо , понеже е от чужбина  Thinking

# 44
Грешно си разбрала, не аз продавам пресата. Моите си ги харесвам, имам 2 - широка и по-тясна и не бих купила друга преса, а послвам от 15 години. Нямам възможност да ходя на фризьор всеки ден и пресите ми вършат страхотна работа, изправям се и си правя и вълни - с по-широката стават по-свободни и едри, косата изгежда леко на вълни.
В сайта пише проследена доставка до България за около 4 дни (сложи седмица ако се паднат събота и неделя) за £11.99
Класическата преса е £99.00 в този сайт.

Общи условия

Активация на акаунт