Всички ми завиждат

• 27 590
  • 427
  •   1
Отговори
# 150
  • Ямбол
Инфаркт не се получава от наднормено тегло, а от високо кръвно евентуално. Обаче анорексията може да е фатална.

[....
  Защо така се фиксирахте в това тегло? ....
Защото много кифли много нещо....

# 151
Аз завиждам на тези, които си купуват чанти и портмонета FURLA. На мен ми се свидят толкова пари за чанта да дам и завиждам.
Ако бях късокрака, късоръка, ниска и пълна щях да завиждам на високите и слабите и да разправям, че са анорексички. Обаче 53 кг и на мен ми се виждат много малко за 175 см.

# 152
НА 53-те кила може и да завидя, но на 175 см -не. Аз съм 170 и съм доста дълга, едни обувки по човешки като обуя и става лошо. Не са за завиждане високите жени. Naughty
Като студентка много ме беше яд, че всички готини момчета ми стигат до циците. Twisted Evil

Признай си, че ти се искат няколко санта отгоре! Sunglasses

# 153
Някои хора генетично са си слаби.Аз никога през живота си не съм спазвала диета,нито съм се ограничавала,даже напротив доста си хапвам,но не напълнявам,дори да искам.Майка ми и сестра ми също са така.

# 154
  До време е, споко.

# 155
  • Once there was a Hushpuppy...
Не харесвам това чуство завист.
Не завиждам. Всичко, което искам го имам. Е, има и непостижими в момента желания от моя страна, но това не ме кара да завиждам. Щото от завиждането няма да станат мои Laughing Въобще много празна емоция...
Иначе на мен ми се случва да ми завиждат. И винаги го усещам.

# 156
  • София - Рим и обратно
Мда... Аз също го разбирам вече, има едни 5 кила, които ги трупнах в последните 3-4 години и са бетон, няма сваляне. Не, че съм се и старала де, но допреди това, само 1 ядене да пропусна и свалях кило-две Laughing.

# 157
не завиждайте, ще вдигнете кръвното Simple Smile

Блондинка отива в болницата за годишен преглед. Сестрата я посреща и пита:
- Колко тежите?
- 45кг.
Сестрата я качва на кантара, той показва 58кг и сестрата го записва.
- А колко сте висока?
- 165см.
Сестрата я измерва и височината ѝ се оказва 155см, пак записва и започва да ѝ мери кръвното.
- Кръвното Ви се е качило доста.
- Е, как няма да ми се качи…влязох тук висока и стройна… а сега съм ниска и дебела…

# 158
Какво имаш да завиждаш за чанта Фурла? Просто не си купуваш боклучави парцали и чанти и взимаш една хубава. 500 не са непостижими пари, като сметнеш за какви глупости отиват.

# 159
  • Ямбол
Какво имаш да завиждаш за чанта Фурла? Просто не си купуваш боклучави парцали и чанти и взимаш една хубава. 500 не са непостижими пари, като сметнеш за какви глупости отиват.
А какво повече ще ти даде тази чанта в сравнение с една от 100?

...Обаче 53 кг и на мен ми се виждат много малко за 175 см.
А 47 как ти се виждат?

# 160
Зависи в каква среда се движиш, една Фурла може да е важен statement и да те вземат насериозно.

Иначе като качество- мога да намеря чанта за 100, която да е като за 500. Фурла са малко по-барнати, линията е по-елегантна. Ако те кефи и ще те радва да е точно такава, не е невъзможно скъпа, а както казах, дори ще си спестиш пилеене на пари за евтинджоси.

Иначе се ограничавам с чанти до 100, защото съм с две деца и просто нямам възможност да ги опазвам добре. Пък и по принцип отношението ми към чантите е малко като на Индиана Джоунс, така че гледам да не са прекалено префинени.

# 161
Каква е таз Фурла. Егати смотаното име. Направо не им завиждам за името  Twisted Evil

# 162
  • София - Рим и обратно
Не мога да разбера какво намирате в тия фурли. Чанта като чанта, даже смело мога да кажа, че стилът им не ме кефи. Дори Массимо Дутти са по-елегантни от торбите на Фурла Crossing Arms. Да не говорим за Кочинелле и Каруччи Heart Eyes Ей това са чанти и си заслужават човек да се бръкне.

# 163
  • Варна
Вярно много кифленско стана.....последователките на Г-н Зигмунд (или може би Юнг?!) ще вземат да ни тряснат един "bann"!
..те си се знаят кои са...

и много стари моми май има тука ....пък аз нека съм си "новичка" ли как беше

Joy hahaha Joy hahaha

п.с "Кафе с мед",Кочинелле вече 3-та година не ме предава Wink много здрави и с фаца!

# 164
  • Blondeville
Рекох да пусна един пост и аз тука преди немощното ми, слабо тяло да се разпадне  Laughing

Неприятни са коментарите за тегло, особено от типа "анорексия", "торба с кокали" и т.н. и то за хора, които се хранят добре и са съвсем здрави.

Висока съм 164, тежа 45 кг някъде. Тялото ми е съвсем добре сложено и пропорционално, не само в моите очи, за това съм сигурна. Но не са  ми били спестявани "Аууу, клко си слаба, ти храниш ли се" и подобни. Храня се, да, и то доста.

Общи условия

Активация на акаунт