Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 041
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Покрай аромата на рози на Шанелските гримове се замислих - дали има парфюм с такава свежа роза като тяхната? Можете ли да ми препоръчате нещо?

# 481
Благодаря Ви  Hug
ще си забърша една, заедно с Азаро, което по-напред се обсъждаше, хареса ми комбинацията цена-трайност-пирамида Simple Smile

# 482
  • Belgium

На искате ли да направим тема с бюджетни красавци? Последния който харесах е http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-Eau-Jolie-17936.html
Лятото ще е прелестен, особено в жегите. Звънлив, щастлив аромат, нещо в него ми напомни Градините на Покрива. Много сполучлива Лолита, а в нета се намират тестери на много добри цени.

На мен идеята ми допада  Laughing
Винаги има някакви чудесни попадения сред по-бюджетните марки, но лично аз често ги пропускам. Така че би било доста полезна подобна обмяна на опит.

# 483
  • София
Vanderbilt e носталгичен винтидж аромат на чисто изпрано пране, мнго хубаво се заспива в него. http://www.fragrantica.com/perfume/Gloria-Vanderbilt/Vanderbilt-955.html
Еееее! Еееее! Twisted Evil Кой дявол те накара сега това да го напишеш? Откога му се кумя на Вандербилт и все остава за друг път, точно защото е достъпен. Вече на следващата поръчка не знам дали ще му простя.
 Hug

# 484
Здравейте, любим ми е оОмния на Булгари.  Heart Eyes

# 485
Атти, аз го взех на сляпо след като прочетох, че е типово подобен на Сисили. След такъв коментар вече ми беше невъзможно да не пробвам.  Grinning
Не му прощавай, не заслужава. Напиши впечатления.  Hug

Аз наблюдавам сега La Martina Adios Pampa, след като Бижу така хубаво го описа. Шишето е много красиво, състава много интересен. Хммм....Ще проверя по нашите парфюмерии дали го има за проба.

# 486
  • Пловдив
Покрай аромата на рози на Шанелските гримове се замислих - дали има парфюм с такава свежа роза като тяхната? Можете ли да ми препоръчате нещо?

Има много парфюми с рози, бюджетен вариант, който аз много харесвам е Paul Smith Rose.

# 487

Има много парфюми с рози, бюджетен вариант, който аз много харесвам е Paul Smith Rose.

Благодаря, че обърна внимание на въпроса ми! Ще тествам предложението.

Иначе знам, че има много парфюми с рози. Аз специално миналата зима много носих Eaudemoiselle на Givanchy, преди това  - Anglomania, но розата е много различна от шанелската. Ще търся. Рано или късно ще открия нещо подобно.

# 488
Да има много парфюми с рози, но те не приличат на розите носещи се от ружовете, кремовете и гримовете на Шанел. Аз лично още не съм открила тази роза, която излиза от там. Ако открия ще ти пиша Tanya111. Hug  bouquet

# 489
Да има много парфюми с рози, но те не приличат на розите носещи се от ружовете, кремовете и гримовете на Шанел. Аз лично още не съм открила тази роза, която излиза от там. Ако открия ще ти пиша Tanya111. Hug  bouquet

bouquet

# 490
Здравейте, нова съм в темата и като цяло отскоро се запалих до такава степен по парфюмите. От известно време се колебая кой парфюм да си взема и реших да се допитам до вас. Питанията ми са относно: Trussardi My name, D&G The One, Nina Ricci Nina, Armani Code. (Приемам и други предложения  Hug ) Като цяло искам вечерен парфюм, тъй като всички, които ползвам са леки, свежи и пролетни, та реших да разнообразя. За пример, едни от любимите ми парфюми са Versace Bright Crystal, Hugo Boss Femme, Chloe. Падам си по този тип парфюми и не харесвам сладникави(тип Hypnotic Poison например)  или прекалено тежки, просто нещо класическо, но трайно. Благодаря предварително.  Flutter

# 491
  • София
Здравейте, нова съм в темата и като цяло отскоро се запалих до такава степен по парфюмите. От известно време се колебая кой парфюм да си взема и реших да се допитам до вас. Питанията ми са относно: Trussardi My name, D&G The One, Nina Ricci Nina, Armani Code. (Приемам и други предложения  Hug ) Като цяло искам вечерен парфюм, тъй като всички, които ползвам са леки, свежи и пролетни, та реших да разнообразя. За пример, едни от любимите ми парфюми са Versace Bright Crystal, Hugo Boss Femme, Chloe. Падам си по този тип парфюми и не харесвам сладникави(тип Hypnotic Poison например)  или прекалено тежки, просто нещо класическо, но трайно. Благодаря предварително.  Flutter
Всички , които си изброила са сладникави за мен  Laughing Може би само Армани , не е чак толкова  Peace

# 492
 AJolie, пробвай тези:  http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Euphoria-253.html
От тези, които си изброила съм нямала само Трусарди, Кода ми омръзна бързо, D&G The One, Nina Ricci Nina си ги изпръсках с кеф  Peace
Но и Хипнотик пойзън харесвам и съм имала Simple Smile

# 493
Благодаря, изброените съм ги помирисвала върху лентичка и са ми харесвали, но върху кожата е съвсем друго, та затова търся мнение от вас.  Simple Smile +1 за Euphoria, моя приятелка го има и ми харесва. От тези, които изброих Armani Code, въпреки че ми хареса ми се струва по-тежък аромат. Като че ли съм се насочила към The One. Надявам се и още някой с опит да се включи.  Hug

# 494
Повечето тук бихме те посъветвали да пробваш първо на кожа и тогава да решиш за покупката  Hug

Общи условия

Активация на акаунт