Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 039
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ужасен е и за мен новият Опиум , мразя такива диабетни бомби  Sick Да не говорим, че явно е доста купувам, защото тази смрад ме преследва навсякъде   Crazy

# 511
Малко извън темата, искам да се похваля с една странна случайна комбинация на два парфюма. Днес първо се полях с Freak Illamasqua, но нещо не ми допадна на настроението и реших да го позамажа с L`orpheline Serge Lutens. 15мин. по-късно мъжът ми ми направи комплимент, че съм с много хубав парфюм (той е с много чувствително обоняние и почти винаги сбръчква нос) Та, намерих един вариант за доукрасяване на Фрийк-а, че нещо много мъжки ми звучи, чак неносимо.
За сладките диабетни аромати за жалост не мога да се включа, не са ми никак по вкуса. Багам като вампир от слънце, но уважам вкуса на обожателките му. Все пак сме всички с различни предпочитания, за всички ни има място под слънцето.

# 512
Аз съм една от тези, които обичат сладки, по-сладки и "върло" сладки аромати. По този повод да предложа един карамел "Му":http://www.fragra ntica.com/perfume/Omnia-Profumo/Madera-9534.html. В началото е наистина гъст, сладък, карамелен, но после е приятен и събира комплименти. Сега му е времето, както впрочем и на обсъждания Опиум.                                                                                                
Скрит текст:
Напоследък се ровя из руските и сръбски фрагрантики и много се забавлявам на текстовете. С цялото ми уважение просто нямаше как да не се разсмея на този пост за Coromandel: Ovo je miris za velike dečke i cure,za tigre i tigrice u asfaltnoj đungli! Нашето "много траен"е vrlo dugotrajan.  В руската ако четете за Пол(у)ночный Яд, значи ви описват Midnight poison.    Grinning

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 16:57 от unterdenlinden

# 513
  • Пловдив
Ан, Черният опиум го имаше и в Дъглас и в БЗ в Пловдив вчера.
На мен ми мирише на сладка торта с кафени нотки Grinning Манифесто ми харесва повече.

Да споделя, че от няколко дни имам отливка от Sublime Balkiss от мила съфорумка. Убиец е този парфюм, просто разкош. Рядко се впечатлявам толкова от парфюм, но този успя да ме заинтригува.
Когато го получих, го пръснах на китката и първото ми впечатление беше, че си е чист бъз, сок от бъз. Не му обърнах повече внимание. Обаче вчера и днес съм с него и е страхотен. Усещам го покрай мен през целия ден, изобщо не се крие, толкова ме радва и така страхотно се разкрива, че това ще ми следващата покупка.
Задължителна си е обаче пробата  Peace
И аз съм го сложила в тест листа отдавна, много ми е интересен. Още повече, че правих домашен сок от бъз тази есен Simple Smile)) .

# 514
Изчетох всичко писано в темите за Коко Ноар, новата ми придобивка и нов любимец Heart Eyes. Знам, че е недолюбван и според доста парфюмни ценители е прекалено банален и мейнстрийм, но това е единственият Шанел, който мога да нося с неизразимо удоволствие. Един недостстък при мен- нетраен! Никакъв шлейф, никаква трайност, буквално след 10 мин го няма. Питах и хората около мен дали го усещат - пак отрицателен отговор.
Много бих благодарна ако ме насочите към подобен парфюм, с подобна пирамида, но с шлейф и трайност.   bouquet
Само като инфо: 50мл във Венера Козметикс са на цена 155лв. В Прити Шоп го има на 187 Sad

# 515
Пак там, във Венера Козметикс ми дадоха да тествам Перлите на Лалик -  Sick Sick Sick Камфор, студ и противна трайност..

# 516
  • София
Още един глас ЗА новия черен Опиум.  Heart Eyes Не съм стигнала още дотам да си го купя, но ми стои в уиш листата. Не ми пука дали всеки втори ще е напръскан с него, важното е на мен да ми доставя удоволствие.  Crazy Може би го харесвам, точно заради това, че жасминът почти не се усеща!  Peace

# 517
  • Бургас
Също не ми хареса Черният Опиум  т.е. има разминаване действителността с очакването . При мен леко кафе много леко и не трайно кафе и после якоо сладко тип Манифесто и Ла ви бел , като предпочитам втория . Разбира се помолих за мостра в БЗ , но няма леле колко не очаквано  Laughing да ми пръснели та аз бях цялата в жасмин . И в Бургас върви като топъл хляб , но прекалено масов е . Това не е лошо не ме разбирайте погрешно изобщо даже, но имах други очаквания . Сигурна съм че в това проблема разбира се и в Лоран  Mr. Green

# 518
Виждам, че сте на Опиум-на вълна Blush, но да попитам дали тук предлагат Coco Noir Extrait?

# 519
  • Бургас
Мисля че в Сефора го предлагат  Simple Smile но беше на една хубава цена и другите магазини може би които предлагат Шанел. В Бургас го няма поради високата цена и условията за тестер .
Ползвам CoCo Noir за мен и на моята кожа няма особен шлейф , стои близко до кожата и по- скоро за мен е фетиш . Шанел 5 е по- траен при мен .

# 520
Vesi, благодаря! Да си/сте попадали на подобна пирамида на Коко Ноар?
Извинявам се, че се повтарям, но съм пред дилема дали да не си взема 50мл, просто толкова ми харесва Embarassed

# 521
  • София
http://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Toy-28805.html Дали ще дойде в България?  Laughing Като му гледам пирамидата, май шансът да ми хареса клони към нула , но мечето ми е сладко от една страна, а от друга както му се главата ми идва леко садистично  Laughing , но искам да го пробвам  Whistling

# 522
Мечето ме интригува дано дойде в България, ако не бих го взела и насляпо вероятно.

# 523
  • Пловдив
Пробвах черничето на YSL, за съжаление никакво кафе не усетих, а пачулито и ванилията са ми толкова банални, изобщо не ми мирише на нещо новаторско. Много хубаво го описахте като масов, наистина за хората , които харесват Ланкомското сладко чудовище и подобните , сестра ми веднага се лепна за него.

# 524
Е хубава работа,темата се превърна в "Дайте да покажем колко сме различни и неотразими,затова трябва да не харесваме Black Opium".
Аз пък го харесвам и дори,представете си бих го носила. La Vie Est Belle даже си нося,пък и го харесвам и то много,без да ме интересува колко е популярен сред простолюдието.

Общи условия

Активация на акаунт