Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 183
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Марвело  Hug турни си очилите Naughty
Брашното се отми на мига и от водата изплуваха двама мангасаряни Naughty
Точно тук Торал е грозна и черна, РазвратИ завалията са му объркали сцените и кат изплува беше с причос, после беше сплескан и пак с причос... Laughing
Паднаха щото оная срамливата се лъзна по нанадолнището...човекО рипна да и спасява задника Naughty

С очилите съм бе мац  Hug Ама нали знаеш колко черни са в действителност. От мазила капка вода не се задържаше по лицата им.
Тя, че се лъзна - лъзна се, ама си мислим, че сценаристите я лъзнаха, щот нема как да се заснеме тая сцена без да се дигне самолета  Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мдааааааааа.... Thinking А РазвратИ чак притреперваше от напрежение в орейте Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Студено било....хаххахахахаххахха.... hahaha hahaha hahaha hahaha
Самолетя е бил у въздуха неприземен Mr. Green

# 136
Зиз Hug Това големото кандило в гащите ти за птицата Феникс ли е  newsm78  hahaha hahaha hahaha
И двете са за Феникса Joy Joy Joy Joy Joy

Да ми възкръсне Черньо кат Феникс от пепелта даноооооооооо.... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

аз се се мисля, че така ще стане... И много, ама много вярва у това  newsm17

Ми нерде са ти кандилата тогаз...оно само с вяра не става...требе си и кандило hahaha hahaha hahaha hahaha

Абе и аз като че ли все си мисля, че може да възкръсне, все не ми се вярва да са толкова жестоки.

# 137
Марвело  Hug турни си очилите Naughty
Брашното се отми на мига и от водата изплуваха двама мангасаряни Naughty
Точно тук Торал е грозна и черна, РазвратИ завалията са му объркали сцените и кат изплува беше с причос, после беше сплескан и пак с причос... Laughing
Паднаха щото оная срамливата се лъзна по нанадолнището...човекО рипна да и спасява задника Naughty

С очилите съм бе мац  Hug Ама нали знаеш колко черни са в действителност. От мазила капка вода не се задържаше по лицата им.
Тя, че се лъзна - лъзна се, ама си мислим, че сценаристите я лъзнаха, щот нема как да се заснеме тая сцена без да се дигне самолета  Blush Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Добре, че се появихте вие двете. Толкова смях никога не се смея.

# 138
Скрит текст:
Здравейте!

Скрит текст:
нея вдигна Чави. Той като чу, че е тя май затвори, но тя му чу гласа и разбра, че беше той. Менакши да се смее, но каза, че си била Преди малко изгледах поредните 3 епизода, които са качили във войо за Светлината, та сега да ги разкажа.

Сурач продължи да моли майка си за прошка. Тя му каза да не се извинява, защото няма как да знае, кога казва истината. Каза още, че майчиното сърце е голямо и че ако докосне ушите си, със сигурност майка му ще му прости, но няма нужда да се извинява. Сандия искаше да каже нещо, но тя я прекъсна. Каза, че съпругът и е с нея и би трябвало да е щастлива. Може да пости цял месец, но каквото и да прави той винаги е с нея. Каза, че дори си е набол ръката само и само тя да си вземе наградата от колежа. Попита я защо при това положение скърби, кой я натъжава, освен тя. Сандия и отговори, че не това е било причината Сурач да постъпи така. Каза и, че нейният съпруг може да е сгрешил, но не и синът и. Каза, че знае, че в  момента не иска да чува нищо от никого, но тя не е отишла да защитава сина и, а да и каже истината. Сантош и отговори, че честно е да видиш истината, а не да я чуеш, а тя е видяла достатъчно, да я остави на мира. Сандия и каза, че ще трябва да я изслуша и да я разбере. Каза, че навярно мисли, че синът и се е преструвал заради нейното щастие, но това не е цялата истина. Синът и се е преструвал именно заради  щастието на майка си. Добави, че днес тя не може да понесе, че говорят лошо за сина и, а би ли понесла да говорят, че снаха и си е отишла. Сурач се е тревожил, че хора като лелята няма да пропуснат да я унижат, да кажат, че майка му не се е справила със снахата, че не може да се справи със семейството си. Защитил е Сандия, но в същото време и достойнството на майка си. Каза, че това е истината и за нея е било важно да и я каже, че тя не е заставала никога между тях двамата и няма никога да застане.

Менакши си мислеше, че свекървата в момента е ядосана, но после ще и мине и ще се наяде, а тя щяла да умре от глад и Викрам да си намери друга, затова щяла да изгълта няколко сладки.

Сантош попита Викрам и Чави защо не се хранят, дали им трябва специална покана, за да седнат на масата. Попита Сандия къде е Сурач, дали няма да седне с тях.Сантош каза на Сурач, че някакъв бог бил прекалено зает, за да го чака да седне да яде. Сурач каза, че не е гладен, попита я дали му е простила. Тя му каза, че не е като него да протака нещата. Каза му, че ако не и се подчини ще му удари шамар пред жена му. Той започна да я моли за прошка, тя му каза, че вече му е простила и че е много гладна. Менакши даваше нещо на Сантош, но тя каза, че ще яде със сина си.

Викрам и каза, че давала цялата си любов на Сурач, а за него нямало нищо. Тогава Сантош отиде при него и явно започна да го храни, защото той каза, че било много вкусно от ръката на майка му. Мена започна да ревнува, че се изгорила докато готвела, а на него му било вкусно от майка му.

Бащата на Сурач се кефеше, че за първи път свекърва като нея е послушала съвета на Сандия и е простила на Сурач.Сантош каза на Сандия да не си мисли, че е простила на Сурач заради нея. Ако го е направила, то е било за щастието на цялото семейство.Сандия се чудеше дали да оправи леглото. Каза, че ще изчака Сурач и ще легне където е и той. Сурач и каза, че е говорил по телефона с Анкур, но той все още се тревожил за нея, тя да му се обади. Сандия отиде, а той видя, че не е постлала на земята. Помисли, че вероятно е била заета.

Менакши пак вдигаше цената на някакво сари, което е старо, а тя искаше да го продаде за 5000 рупии. Викрам и се скара, нахока я, че щяла да прогони клиентите. Попита я защо е тъжна, а тя каза, че заради годежа на Чави, защото щяла да се омъжи за Дилип.

Сурач каза, че ще изчака Сандия да си легне, а тогава ще легне той. Сандия го попита дали има нужда от нещо, а той и каза, че му се струва, че не и се спи. Тя му каза, че наистина не и се спи, той да си ляга. Той каза, че на него също не му се спи

Менакши попита Викрам дали си спомня какъв ден е утре. Той каза, че чакат парите от някаква сватба. Попита какво иска да и купи, тя каза ядосано, че нищо не искала, защото заради бизнеса си забравил годишнината от тяхната сватба. Каза, че искала да я заведе на някакво място, не го запомних. Той и каза, че това не може да стане. Менакши му каза, че преди, когато я е водил е излъгал майка си, че ще ходят на ушен лекар и са се измъкнали, сега също може да направи нещо.

Сандия попита Сурач да не му се е доспало. Той каза, че не му се спи, но тя отговори, че го е видяла да клюма. Сурач и каза, че му се е допило вода, Сандия каза, че чашата отдавна е празна; После я попита какво прави, абе това си е само за гледане, не мога да го разкажа. Сурач каза, че още не му се спи, попита я пак какво прави, тя каза, че имала малка рана. Тези сцени ще са много интересни, дано някой е гледал във войо, та да ги разкаже

Менакши каза на Викрам, че свекърва и поне като каже нещо си държи на думата, а той само говорел. Той и каза, че щом е така, ще я заведе където иска, но първо трябва да пита майка му. Менакши му каза, че за всичко иска нейното позволение, ако иска може и да я покани с тях. Каза, че тя ще се погрижи да я убеди. Викрам каза, че не искал пак да имат проблеми, но тя го увери, че няма да имат.После имаше доста музика, не знам какво са давали, беше песента на Сандия и Сурач, може би са давали тях нещо, ама не знам какво. Сандия попита Сурач как се е наранил. Той каза, че се е опарил. Тя му каза да почака малко После пак имаше музика.Сурач пак я попита дали не и се спи, тя го попита на него не му ли се спи и го молеше да си легне. Той се съгласи, но я попита дали има още работа за вършене. Сандия му каза, че няма. После пак продължи с тяхната песен. Сурач попита Сандия дали се страхува от мишки. Кя таза, че се страхува и попита дали той се страхува, той каза, че също се страхува и че мишките са по големи от хлебарки. Сандия му каза, че като деца са  си играели с хлебарки и че дори е сложила в кутията на брат си за обяд хлебарка. После го попита много ли му се спи. Той каза, че му се е спяло, но вече му е минал съня.

На другия ден Сурач казваше на Чото да учи, той каза, че вече му е омръзнало, до сега е учил. Сурач отговори, че за да стане умен като Сандия, трябва да учи. После го попита кой е любимият му цвят, той каза, че лилаво. Сурач каза, че това не е мъжки цвят, четой най много харесва небесно синьо. Чото го попита защо, после Сурач му каза, че харесва оранжевият, заради залезат на слънцето. Чото му каза по добре да си каже, че това му е любимия цвят, защото Сандия означава слънце. Сурач каза, че му помага да учи, а той се шегува с него. Сандия се появи и Чото я поздрави на английски. Явно Сурач се бе загледал в нея, защото Чото му каза, че явно сега не е съсредоточен в ученето затова се маха и отива да свърши някоя друга работа. Сурач му каза да сяда и да започва да учи. Някой се появи, не знам дали не беше Викрам, но може и друг да е бил. Попита Сурач какво прави там, вече трябва да е в магазина, клиентите го чакат. Той каза, че помага на Чото да учи, а чото вече изобщо го нямаше, но Сурач не беше забелязал.

Сантош викаше Чави да и помага да приготвят някакво ястие. Менакши каза, че Чави си говорела по телефона, който и е подарил Дилип, при това вечер до късно, ако искала, тя щяла да и помогне. Викрам се кефеше, че явно е забравила ходенето в планината на онова пътешествие. Сантош я попита защо и се подмазва толкова. Тя каза, че го прави за да не кажат боговете когато умре, че не е почитала свекърва си. Сандия в това време се появи, попита Сантош Бари ли прави, май така се казваше. Каза, че иска да я научи и тя да го прави. Менакши започна такава жизнерадостна още от дете. Каза, че е направила списък за пазаруване, ако иска Сандия да отиде да напазарува. Сантош и каза да върви, но да купи всички продукти. После се видяха с Викрам на саме, тя му каза, че не си е променила решението за планината, просто е искала да се подмаже на майка му, за да не заподозре нещо. Бащата на Сурач караше Сантош да опита нещо. Тя не искаше, но той настояваше, а Чатури гледаше сеир от страни.Той хвалеше Сантош колко била красива, а Чатури им каза, че Сурач по същия начин се вглежда в Сандия. Викрам звънна вкъщи, като чакаше Менакши да вдигне и се заканваше, че ако не вдигне няма да я заведе в планината. Вместо я попита кой звъни, тя каза, че го е направила на викрам. Мена я попита да не е Дилип, защото Викрам е в магазина от среща, защо ще и звъни. Чави и каза, че Дилип и звъни направо на мобилния и не би я потърсил на домашния. Тогава Менакши си каза, че трябвало да го накара пак да звънне, това не го разбрах. Така свърши и последния епизод.

Бубе благодаря  bouquet  Викрам се обажда уж от името на някакъв роднина който е болен. Така ще се измъкнат .Мена ще се вайка, че непременно трябва да заминат

Няма за какво, аз ти благодаря за превода на новия епизод. Започвам да се притеснявам, дали пък наистина Сандия е заминала, дали ще ги разделят за винаги? Нещо май нещата се заплитат и задълбочават. Хубаво, че Анкур ще покаже истинското лице на семейството на Сурач пред него, ама ме притеснява това момиче, дето е дало донор, ако изобщо е друга, ако Сандия не е накарала да излъжат. Мисля, че ако е така, все ще покажат Сандия от някъде да си представя примерно, че не е заминала и как Анкита и е казала. Дано поне ако е Сандия донора покажат на нас, пък дори да не го показват на него.
[/spoiler]

Много съмнителен беше този разговор между двамата.  Да не и се обажда,...да не си говорят. newsm78  И аз започвам да си мисля че донора е тя. newsm78

Миха  thumbsup мисля че нямаше разговор - направо се  включи гласова поща с думите на Сандия ooooh!
Невероятна си,благодаря за подробния превод,защото съм ги изгледала всичките 951 серии досега с превод от Гугъл,но слаба работа..Ако можеш преведи/разкажи 3- ти епизод от сериала..където Сурадж "вижда" бъдещата си съпруга с полицейска униформа и това е Сандия,който пък и се оказа до него когато се молеше..а Сантош го беше спазарила за Калвита..Въобще 3-та,38 -ма и 81 серия са както казват "нищо случайно няма,всичко е предопределеност на съдбата" Тук ги има всичките  серии..

http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-81-s

Скрит текст:
http://www.hotstar.com/#!/diya-aur-baati-hum-81/bhabho-is-furious--1000001359-e

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 00:51 от soffita

# 139
След обяснението на Развратова започва купона в Булчето  Party Party Party Party Party
Ще си ги гледам при казаките и хич не ми пука, кой и защо са нулирали. 300-400 серии химия ми стигат  Peace

Бубе Hug, че нема да възкръсне РазвратИ е повече от сигурно. До колкото разбирам към него валят предложения от конкуренцията и със сигурност скоро пак ще е на екран. Но все пак не забравям и кандилата на зиза Hug Може продуцентите да размислят и отново да го върнат. Аз не вярвам това да се случи, но ще видим. Продължавам да следя изявите му. Peace

# 140
След обяснението на Развратова започва купона в Булчето  Party Party Party Party Party
Ще си ги гледам при казаките и хич не ми пука, кой и защо са нулирали. 300-400 серии химия ми стигат  Peace

Бубе Hug, че нема да възкръсне РазвратИ е повече от сигурно. До колкото разбирам към него валят предложения от конкуренцията и със сигурност скоро пак ще е на екран. Но все пак не забравям и кандилата на зиза Hug Може продуцентите да размислят и отново да го върнат. Аз не вярвам това да се случи, но ще видим. Продължавам да следя изявите му. Peace
Абе няма да го върнат, ама аз за всеки случай Laughing
Не може да стане тва...все пак изгоря кат факла...ама знае ли човек, ако по някое време разумът надделее над емоциите...може да скалъпят някоя идиотщина и да се върне. Grinning
Пък и драгият зрител няма да придиря за причината, щом може да го гледка в Булчето Laughing
Мой да си дойде, да напрай още едни близнаци и да тупнат Ананди Whistling

# 141

Не може да стане тва...все пак изгоря кат факла...ама знае ли човек, ако по някое време разумът надделее над емоциите...може да скалъпят някоя идиотщина и да се върне. Grinning
Пък и драгият зрител няма да придиря за причината, щом може да го гледка в Булчето Laughing

То щеше да е най добре тя като разбира, че е мъртъв да се самоубие и тя от мъка барабар с децата и да се приключва.

# 142
Еееееееееее, Бубе...не мой така...ся така ли се убиват деца на екран ooooh! ooooh! ooooh!

# 143
Еееееееееее, Бубе...не мой така...ся така ли се убиват деца на екран ooooh! ooooh! ooooh!

Те са в корема, пък и можеше да скълъпят нещо примерно, че умира при раждането и децата остават сами, ще покажат някоя друга година по късно как са пораснали и готово.

# 144

Не Naughty, ролята на Шив приключи  - изгоре, но версията на Бубето и Миха е напълно възможна. Скок във времето и пак същите - е, това вече ще е пълна идиотщина. Драгия зрител в мое лице ще се спука от смях  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
По памет из главата ми се върти, че Тери нещо за Кармата разказваше, че главната умрела, пък ролята на дъщерята я е играла умрелата.  Shocked За пореден път се убедих, че индийските сценаристи не са редовни и с нищо няма да ме изненадат. 

# 145
Как ма Марвело Hug нали и макия ше е Шив.... hahaha hahaha hahaha
Нищо нема да е приключило...ше му спретнат некоя готина кадъна и те...РазвратИ-2 на хоризонтя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 146

Не Naughty, ролята на Шив приключи  - изгоре, но версията на Бубето и Миха е напълно възможна. Скок във времето и пак същите - е, това вече ще е пълна идиотщина. Драгия зрител в мое лице ще се спука от смях  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
По памет из главата ми се върти, че Тери нещо за Кармата разказваше, че главната умрела, пък ролята на дъщерята я е играла умрелата.  Shocked За пореден път се убедих, че индийските сценаристи не са редовни и с нищо няма да ме изненадат. 

Аз точно затова имах предвид, че може и с Разврати да стане така, щото в кармата доколкото разбрах Ичха умира, а после дъщеря и играе пак тя. Там ми е интересно как я представят, в смисъл, че има голяма прилика с майка си ли, нещо така и не ми стана ясно, но си спомням преди време, то беше още много отдавна когато бяха започнали да излъчват такива сапунки, та имаше един сериал Джовисна. Там си спомням, че дъщерята била същата като майката, като 2 капки вода били толкова си приличали, но майката беше починала и се страхуваха мъжът, който беше някакъв гадняр да не я види тая Джовисна, защото щял да познае, че е дъщеря му по приликата с майка и.

# 147

Те са в корема, пък и можеше да скълъпят нещо примерно, че умира при раждането и децата остават сами, ще покажат някоя друга година по късно как са пораснали и готово.

Ооох Бубе  Hug, ще падна от смях с теб  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Един умрел не ти ли стига, та  натръшка целото семейство  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не се връзвай мац, това просто е поредната индийска боза  Peace След драмата в Цветовете, съм си казала, че повече няма да си причинявам такива емоции. Булчето го гледах като романтична комедия. Не мога да се натоварвам с кретенските сценарни решения. Пък и на нас много неща ни се виждат абсурдни, но за Индия вероятно са повече от нормални.

# 148
Как ма Марвело Hug нали и макия ше е Шив.... hahaha hahaha hahaha
Нищо нема да е приключило...ше му спретнат некоя готина кадъна и те...РазвратИ-2 на хоризонтя Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

РазвратИ-2 на хоризонтя  - срещу троен хонорар  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 149
Па Ича и Мити са една и съща актриса...сал дето едната е напудрена, другата не... hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей тва ми ареса кат сценарии...бана не, че РазвтратИ ше играе сина си...той е химикът, пък и на него коя и кадъна да му турнеш все си е химия...АресвалЦИ Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт