Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 60 093
  • 742
  •   1
Отговори
# 360

На smile3534 smile3534 работа съм, все още ,  търпение  bouquet

Миха, въобще не се притеснявай! Ние не бързаме - когато можеш тогава. Лека работа ...  newsm51 newsm76 Two Hearts

# 361
Здравей Ени!  Hug Hug Hug

Благодаря ти за снимката и за всичко останало! Харесват ми коментарите ти ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

За Сурадж и Сандия нямам думи - големи сладури и скици са! Много са забавни винаги. Дано и в Индия скоро ги видим отново заедно ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Praynig

Иначе аз се забавлявам около щуротиите на Викрам и Менакши! Хубаво е, че ще разкрият простотиите й, но иначе доста често е голям смях с тях. Както в случая дето Бебуто разказа. А като се сетя за Холи и как Менакши хапна от сладките с Хашиш - като подгони Сантош. А после Викрам като се катереше и накрая му даде и на него - как се висеше от парапета все едно кара колело - паднах от смях ...  Joy Joy Joy

Ето и от мен една нова прекрасна снимка зад кадър, която Депика пусна преди малко. Струва ми се, че мястото е същото, като това от снимката на Депика с Анас, когато той се беше екипирал с шапката, шала и ръкавиците ...
   newsm51 Flushed Two Hearts  love001  Hands Clap

# 362

Тука освен баклава има и пакет...и то добър Mr. Green

Клипа е от предишния му сериал. Правил е фотосесия Peace

Зизке това ли е тоя пич Разврати  newsm78.Аз понеже само понякога надниквам при Булката и не съм го засичала ,явно се появява по натам в сериите  smile3521.Добре е добре даже е мнооооого добре човека smile3521 А с тази Ананди която сега в момента е в сериите по ДФ  ли играе или са сменили актрисата  newsm78.Защото ако е сегашното Ананди не че е лошо момичето ама е някак безлично и твърде мижавко за тоя мъж.
Сега ти така като си я пуснала  тая снимка аз не мога да не ти отговоря да видиш ,че и Сурадж/Анас хич не е за изхвърляне  smile3521

# 363
Цитат
Сега ти така като си я пуснала  тая снимка аз не мога да не ти отговоря да видиш ,че и Сурадж/Анас хич не е за изхвърляне[/b] 

Joy Joy Joy Joy

Всички са след него Laughingкакво изхвърляне ве..сега е супер,това е старо фото,
само че рядко пускат нещо,дори една снимка с белия потник и хавлията на врата не пуска/л/,
защото семейството му било много консервативно..бря ти да видиш  Peace Joy Joy

# 364
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Миха Hug мерси за превода на новия епизод на Светлината    bouquet
Сантош и дядото най-накрая си видяха всичките деца в най-пълната им светлина  smile3511
Викрам,Мухит и Чави и тримата са си едни завършени егоисти.Е имат си ите своите добри моменти ,но винаги като стане нещо веднага  първо мислят за себе си ,за своята изгода и чак след това ,а като направят поредната глупост почват да се оправдават и така до следващия път smile3511.Но те не са виновни ,виновна е майка  им ,че е дала цялата отговорност за всичко на най-големия син,той да дърпа каиша пък всички други на неговия гръб и ооооох кеф ,всичко е наред  smile3511.Как пък един път не си го надскочиха тоя техния егоизъм бе  newsm78 smile3511
А Сурадж хич да не се охлянква ами да заминава за Англия и да си прибира хубавата жена ,че направо вече ми се втръсна и от него.И като се приберат да идат да живеят отделно без всичките тия гниди и нещата ще им се наредят супер добре. smile3521
Бубе Hugмерси за разказчето за днешните серии по войо   bouquet
Аз само с едно оченце надникнах днес от работа ,че има един много сладък момент от първата серия когато Сандия и Сурадж са пред киното и той се прави на сърдит ,че Сандийчето е закъсняла  smile3521Сурадж взее да се прави на обиден ,точно като някоя малка госпожичка ,седна на единия скутер и все едно  не познава Сандия  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Аааааа не не преди това той се опита да си запали скутера ама не успя ,Сандия му взе ключовете и не му ги даваше и той затова седна на другия скутер,тя ,му дава фъстъци той ,неще ,тя си сложи каската и той чак тогава се засмя и каза ,че прилича на пилот летец  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Но най-хубавото тия серии е ,че Сандия  разкри всички глупости на Менакши исега ще разкаже на цялото семейство ,и касетата с гласа на Менакши е нейна,полицая я донесе у тях и сега в следващите серии Менакшито ще го яде три пъти токано ,ама пак ще се измъкне суха от водата гадинката и с гадинка  smile3521
Зиги   Hug мерси за снимките   bouquet Сурадж първо по скайп пък после пред вратата на Сандия да цъфне предлагам аз  smile3521
Те сега сигурно 50-тина серии ще точат сдобряването ама нищооооооо да се сдобрят пък няма значение колко време ще е нужно за това  smile3521
Роси Hug soffita Hug marvela HugЗизу Hug
Тази снимка била от 27 януари-денят на Републиката ако не бъркам  newsm78.Екипа на светрлината са гледали филм на някакви си техни популярни лица ама не им запомних имената щото аз само от нашите главни герои се интересувам  smile3521.Та на прожекцията била и красивата и известна Рати Панди-къде па я видяха тая красота  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 аз хем с диоптри гледам и пак не я виждам ама няма значение  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Иначе за Рати само много хубави отзиви чета от нейни фенове долу на коментарите.Явно е много харесвана и обичана в Индия и  вероятно има защо .Даже Анас обира бая негатив щото се правел на ударен и не признавал ,че имат връзка  и освен това е и мюсюлманин и това също не ги кефи явно  newsm78 newsm78 newsm78
Колкото до сватбата ъе журналистите още от 2012 години май все ги спрягат за женене та тъй ,че кой ли знае кога ще се оженят  smile3521Е може и скоро да се оженят де и тогава Анас да и прави едно бебе на тая Рати ,че да си има жената занимавка  smile3521

Няма за какво, иска ми се някой, който е гледал всичко да разкаже и за Викрам и Менакши. Това между Сурач и Сандия обаче не го знаех, явно пропускам доста и то хубави моменти. Днес сериите определено бяха забавни и интересни, но утре ще е още по интересно.

# 365
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Eни Hug и с тая Булка играе и с друга hahaha hahaha hahaha
Хич не се види разлика при него, даже забравихме, че Пратюша е играла с него Mr. Green

Начи дръжте си ДжекитУ, не е за изхвърляне, но щом не можа да ме закове на екрана, начи не е в моята класация за Убост Mr. Green

Когато гледахме ЛиН ми харесваше сюжета, та преглътнах Мурат, после пък влез мойто коте Явката и нещата станаха прекрасни...ама в Светлината не виждам дори и сюжет който да ме грабне... Naughty
Както казах...не гледам , но ви чета...съответно съм в час Joy Joy Joy Joy

Мое мнение не задължавам никого с него... Naughty Всеки си има критерии за гледане, харесване на нещо и тн... Peace

# 366
Цитат
Сега ти така като си я пуснала  тая снимка аз не мога да не ти отговоря да видиш ,че и Сурадж/Анас хич не е за изхвърляне[/b] 

Joy Joy Joy Joy

Всички са след него Laughingкакво изхвърляне ве..сега е супер,това е старо фото,
само че рядко пускат нещо,дори една снимка с белия потник и хавлията на врата не пуска/л/,

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВерно ,че все си слага хавлия на врата  Joy Joy Joy Joy Joy JoyДа вземе да се пусне малко по без потник в стаята ,те фемилито му няма да го видят само има няма 200 или 300 милиона индийци и голям брой европейци  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пък и плюс това защо помпа в залата като после не ги показва тия мускули дрто ги е направил  smile3521
Ох като казах мускули се сетих за Викрам как по едно време тренираше за мускули и той  smile3521.Гледам го аз тоя човек се пъне и в началото си мисля че дига гири и като се позагледах то било тухли  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 367
Здравей Ени!  Hug Hug Hug

Благодаря ти за снимката и за всичко останало! Харесват ми коментарите ти ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

За Сурадж и Сандия нямам думи - големи сладури и скици са! Много са забавни винаги. Дано и в Индия скоро ги видим отново заедно ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Praynig

Иначе аз се забавлявам около щуротиите на Викрам и Менакши! Хубаво е, че ще разкрият простотиите й, но иначе доста често е голям смях с тях. Както в случая дето Бебуто разказа. А като се сетя за Холи и как Менакши хапна от сладките с Хашиш - като подгони Сантош. А после Викрам като се катереше и накрая му даде и на него - как се висеше от парапета все едно кара колело - паднах от смях ...  Joy Joy Joy

Ето и от мен една нова прекрасна снимка зад кадър, която Депика пусна преди малко. Струва ми се, че мястото е същото, като това от снимката на Депика с Анас, когато той се беше екипирал с шапката, шала и ръкавиците ...
   newsm51 Flushed Two Hearts  love001  Hands Clap

Те и сега сигурно са правили някакви изцепки, щом ги арестуваха, ама какви имена си бяха измислили само, не можах да запомня на Менакши.

# 368
Цитат
Сега ти така като си я пуснала  тая снимка аз не мога да не ти отговоря да видиш ,че и Сурадж/Анас хич не е за изхвърляне 

Joy Joy Joy Joy

Всички са след него Laughing какво изхвърляне ве..сега е супер,това е старо фото,

Супер си ни е Анас! Красавец от всякъде. Мерси за снимката Ени - хубаво е да изплакнем очи ...    smile3521 Heart Eyes Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Зиз, и твоя е много хубав - няма спор! Добре плакнеш очи ...
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 369
Зизунке ти като не го щеш така ще има повече за нас от Сурадж  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyМерси за разяснението за БУлчето   bouquet smile3521Еееех като каза за твойто коте си спомних колко весело  беше като даваха ЛиН  smile3521До посред нощите сме седели да нишим серията  smile3521
Бубе те Викрам и Менакши се бяха преоблекли в едни смешни дрехи  исе бяха напили ама и аз не разбрах защо ги арестуваха щото не съм гледала целите серии само това със Сурадж и Сандия и затова и не разказвам всичките неща дето се случиха в серията  smile3521
Роси така е хубави са и двамата ,а ние с удоволствие си плакнем оченцата по тях  smile3521

# 370
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyВерно ,че все си слага хавлия на врата  Joy Joy Joy Joy Joy JoyДа вземе да се пусне малко по без потник в стаята ,те фемилито му няма да го видят само има няма 200 или 300 милиона индийци и голям брой европейци  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пък и плюс това защо помпа в залата като после не ги показва тия мускули дрто ги е направил  smile3521
Ох като казах мускули се сетих за Викрам как по едно време тренираше за мускули и той  smile3521.Гледам го аз тоя човек се пъне и в началото си мисля че дига гири и като се позагледах то било тухли  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Съблича се и Анас! Не забравяйте сцената, когато се къпа гол до кръста и Сандия цъфна и хоп двамата се изкъпаха заедно със студената вода. Изплакнахме очи.  smile3521 newsm76 txtloves

Сега ходи по потници - ама може да ни изненада пак да се поразсъблече ....  Mr. Green

А за Викрам няма спор - с него паднах като се беше съблякъл гол по боксерки и си поливаше с канчето ... Той също има страхотно тяло. И като стана дума за него - след Анас в "Светлината" - Викрам си го харесвам най-много. Голяма скица е - и е много красив. Имам в предвид първия и оригиналния. Гаутам е супер ...
Two Hearts Two Hearts Two Hearts  newsm44smile3534

# 371
Зиз Hug Hug Hug Hug Вече спрягат РазвратИ за роля в некакъв "Рамаян".  Party Party Party Party Party

Феновете дебатират дали да е Рам , Лакшман или Хануман  newsm78 newsm78 newsm78
Вероятно те си знаят за какво става въпрос. Един от тримата бил голем любовчия и сети се от три пъти на къде клонят везните  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И там вече не отразяват BV  Peace

# 372
Те и сега сигурно са правили някакви изцепки, щом ги арестуваха, ама какви имена си бяха измислили само, не можах да запомня на Менакши.

Когато изгледам тези епизоди с радост ще ти разкажа какво точно са правели Викрам и Менакши, но направо си ги представям пияни като кирки. Чак и да ги арестуват - ще пада смях ...   smile3525 Two Hearts smile3533

# 373
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Зиз Hug Hug Hug Hug Вече спрягат РазвратИ за роля в некакъв "Рамаян".  Party Party Party Party Party

Феновете дебатират дали да е Рам , Лакшман или Хануман  newsm78 newsm78 newsm78
Вероятно те си знаят за какво става въпрос. Един от тримата бил голем любовчия и сети се от три пъти на къде клонят везните  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И там вече не отразяват BV  Peace
Ан тъй Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party

Начи мноу ми Аресва кат любовчия...пиши ме за гледане... Joy Joy Joy Joy
Дрее ми дали ше се превежда...ше го гледам и на хинди Joy Joy Joy
Тва сериал ли ще е или игрален филм? newsm78

Ени Hug големи купони бяха ееееееееееее...спомениии... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дръжте си Анас...на кака позьорчето... Mr. Green Немаше да видим кви са му боксерките, ако не беше показал... Joy Joy Joy Joy Joy

# 374
То не стига другото, ами Викрам и Менакши са попаднали на хотел! Направо за чудо и приказ - мернах този на рецепцията и паднах. Но нали гледат да им излезе по-евтинко ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт