Лидл ::58::

• 70 835
  • 748
  •   1
Отговори
# 30
  • София
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=17974 някой купувал ли е  тази поставка, дали става за голямата им кухненска хартия.
Ох,и аз я загледах тази поставка, западняците много я ползват, но много място заема и ще прашлясва. А иначе мисля, че е стандартна като размери и ще става за всякаква кухненска хартия.
От другата седмица само цедките и кухненските ръкохватки ме грабнаха, ама ще видя на място какво ще отстрелям още.
Руколата в найлон не ни допадна!

# 31
  • София
имам питане дали са ви положителни впечатленията от крем сиренето за мазане не съм вземала такова, дали е лекичко
Вземам редовно, когато го намалят - у дома се харесва. Цената му обаче упорито върви нагоре  ooooh!
+ и от мен за крема сиренето. Купувам класик.
Скрит текст:

Обаче този път не е Голдеса или Линеса, а Cavabel.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 11:46 от Тaня67

# 32
В понеделник ще ходя за матрака, в четвъртък за спалните комплекти и чаршафи.

bouquet

# 33
 Hug Страхотна нова тема Simple Smile Записвам се да следя отзиви за продуктите другата седмица че съм набелязала много Simple Smile

# 34
  • София
zvanche, благодаря   bouquet
И аз минах на бърз пазар снощи през Лидл, купих разбира се от испанските доматки и в къщи много се харесват. Докато пазарувах проверяваха сроковете на годност и  масово намалиха пилешкото, но се въздържах. Веднъж така се сдобих с вмирисани крилца в срок на годност. Свинското отдавна спрях да го купувам, разочарована съм.
Някой, който е купил от момчешките долнища в син цвят(тъмно и светло) пускат ли при пране? 
Нашите не пуснаха, но ги прах на 30 градуса.

# 35
На каква цена са грейпрутите?

# 36
Имам блендера от лятото. За параметрите си цената е много добра. Ползвам го предимно за смутита. Правя и ядково мляко - работи безпроблемно. Ако обаче някой иска да прави вегански десерти примерно с него - да блендира фурми или ядки без течност - не става!  Около 2 месеца след като си го ползвах една сутрин си правя смути и отивам в другата стая. След известно време започва да ми мирише на кабел, но комшиите правеха ремонт и реших, че е нещо от тях. Обаче след като миризмата се усили, отивам в кухнята и гледам черен дим от блендера  ooooh!(щепсела му си беше вкл. в кюнтакта). Ужас, ако бях излязла щях да подпаля къщата. Занесох го за рекламация и ми го смениха. Дефекта не го отдавам на блендера, това може да се случи с всеки уред мисля аз. Засега работи.
Преди време когато бяха пускали голямата прахосмукачка я бяхме взели за в къщи. Но категорично е за  промишлени помещения - доста е шумна преди всичко, за да се ползва в апартамент. Върнахме я!

# 37
  • Щастлива мама на 3 слънца
Четите за лице с батерии ли са. Днес бях на 2 лидл и нямаше. Взех на малкия боти за 15 лева и яке за толкова. Явно някакви намалени. Също смути. Цитруси. Видях и 1 картонена къщичка. Ние имахме и бяхме мн доволни. Беше на 10 лева

# 38
  • София
И аз взех вчера от макароните, които похвалихте. Ще споделя като ги пробваме, но много дребнички ми се видяха, приличат ми по-скоро на разните формички кус-кус.

# 39
  • Бургас
Хубави са макароните.Вече няколко опаковки сме изяли.

# 40
Адреналинка, четката е с три батерии ААА

# 41
  • В една слънчева къща...
Благодаря за отзивите за макароните. bouquet Тази сутрин ги пробвах - страшно бързо се свариха и са вкусни. Може да взема още някой пакет.

# 42
  • София
Аз не разбрах - генералното мнение за мандарините е че са гадни, нали?
Скрит текст:
Как пък, тази година, един път не попаднах на хубави мандарини, беее, независимо от къде съм ги купувала  Stop

# 43
Снощи взихме от дребните мандарини Клементини в мрежа и са хубави, но едрите още си стоят и никой не ги яде.
Относно макароните-от около две години купуваме единствено от Лидълските в зелените опаковки, всички видове ни харесват включително спагетите  Peace

# 44
  • на последния етаж
След вашите отзиви ще взема макароните и доматите за проба.  Mr. Green
Инхалатори дали има останали някъде?

Общи условия

Активация на акаунт