Лидл ::58::

• 71 052
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Вики и аз си преставих вътре някаква пружина Grinning / Вярно ,че някъде го наричат така /

# 286
  • ту тук, ту там
Off topic:  Blush
Скрит текст:
А някъде му казват фермо/уар!  Laughing

# 287
  • София
момичета, някъде в София да сте виждали останали бройко от термобельото за деца/момичета?

или да звъня на телефона им..
до миналата седмица имаше на сливница, повечето зелени (за момичета), големи номера 146/ 152 - нямаше

на Сливница, това този магазин на Захарна Фабрика ли който се води?

# 288
  • Mediterraneo
Леле каква цена са изтряскали на айсберга  Shocked направо златен.

44 евро цента е в испанския Лидл... Жалко е.

# 289
Лелее, каква съм муня - пратих детето за възглавница, пък тя била от утре... Rolling Eyes

Спокойно, аз вчера отидох да търся един от спортните експандери и сто пъти обиколих магазина, а той бил след един месец  Laughing Купих си черни боксерки 95% памук и 5% ликра, в кутия по 2 бр, бяха намалени на 5 лв, изчистени без дантели, формата е каквато аз харесвам.

Относно доматите- не отричам, че може да са вкусни, но според вас, естествено ли всички домати да са с еднакъв размер до см? За мен това не може да са естествени, истински домати, а най-вероятно ГМО, защото само при тях всички са толкова еднакви.

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 13:45 от Анонимен

# 290
Да "похваля" зеленчуците на Лидл. Кафеви печурки от снощи, тъкмо се кипрех да готвя, махам първия ред и това е вътре
https://www.flickr.com/photos/48314947@N08/16199663980/
https://www.flickr.com/photos/48314947@N08/16385333601/in/photostream/
Май като махнаха щандчето с 50%намаление ще ни пpобутват всичко петокачествено на ноpмална цена. Изучиха се и те на номеpца.

# 291
Няма  как да са вечно свежи и да не са ГМО  или поне селектирани сортове някакви - нали  ако са пък с различна форма ще се мрънка за това .
 Производителят гледа да има мининмум брак и да са с добър търговски вид дълго време . Ако са свехнали няма да ги купите.
 Домашно произведените плодове и зеленчуци не се запазват дълго свежи . И затова нямам вяра на разните там Био  и не знам какви си етикети.
 /На всички цитруси в Лидъл пише ,че кората е негодна за употреба и съдържа - не запомних какво точно .
Веднъж пък имаше някакви ябълки -направо мазни -нямах идея с какво бяха обработени -явно да не се губи фира и да изсъхват - помня някакъв мъж им се чудеше -затова ги огледах / в този период имах домашни и не купувах/.
 /Въобще някъде продават ли се портокали и лимони без химикали и парафини в кората !? Все си търся за да си изсуша кори и за сладко./

# 292
И аз в отбора за възглавниците. Някой да ме светне какво точно означава "с възможност за регулиране на височината"?
Имат пружина(показано е във вестника) и може да се извади пълнеж отвъте ако е висока. Ако е ниска обаче, не знам Laughing Wink
Каква пружина? newsm78
Ами ей такава - цип. У наше село и така му казваме ppp
Аааа, че тъй кажи де...да не бърчим чело Laughing

# 293
Според мен нареждат свежите отгоре, а застоялите отдолу  и воала, няма го -50% щанда. Ще им ги връщам, но от другите вериги подобно нещо не съм уцелвала. Писна ми от боклуци.
Колко искат за салата айсберг? - аз купих преди дни от Била за 3лв/бр, но пък беше перфектна и голяма, правих две вечери салата и пак остана малко.

# 294
  • София
момичета, някъде в София да сте виждали останали бройко от термобельото за деца/момичета?

или да звъня на телефона им..
до миналата седмица имаше на сливница, повечето зелени (за момичета), големи номера 146/ 152 - нямаше

на Сливница, това този магазин на Захарна Фабрика ли който се води?
Да!

# 295
Колко искат за салата айсберг? - аз купих преди дни от Била за 3лв/бр, но пък беше перфектна и голяма, правих две вечери салата и пак остана малко.

Снощи беше 2,49 лв, преди няколко вечери - 2,29 лв, а преди около седмица - 1,99 лв. Скоро ще чукне 3 лв със сигурност. А не е особено голяма за тази цена. За съжаление, само от там мога да си заредя, другия ми квартален магазин е Фантастико, а там ме уведомиха, че изобщо вече няма да заредждат айсберг от борсата Sad

# 296
Ми браво на Фантастико, като им изсъхне на борсата айсберга от по три лева, ще се сетят, че може би е трябвало на по левче да го пуснат. Аз няма да купя на тази цена, още повече че има достатъчно други зеленчуци за салата.

# 297
Всички пижами - мои и на мъжа ми са от Лидл. Пера на 40 градуса и после суша в сушилнята, не са мръднали. Тези от утре наистина са с много голямо деколте.
От доматите на клонка и ние не сме доволни.
Дребните макарони, които коментирахте, вкъщи не се харесаха, но като чета само отлични отзиви мисля да им дадем още един шанс.

# 298
  • Русе
Мениджър свежест нещо прекалено се е изложил с тия гъби. Отвратително! По-добре да върнат щанда с намалението, че сигурно ще зачестят подобни снимки Sick
Шоколадовите блокчета от 1,99 хубави ли са? Досега не ги бях забелязвала, мисля да ги ползвам за рождения ден на детето в градината, кой вид бихте ми препоръчали?

# 299
  • София
За възглавниците, реших, че ще грабна.Обогатих си речника със синоними на цип! Grinning
Сега да разнищим пижамите.Само тази с Китито ми се струва с по- голямо деколте и е 90% памук,а и долнището е с
различен кант долу на крачола. Дали ще има и други видове или само 3-те на картинката? Как е било друг път?

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 16:26 от mimchoni

Общи условия

Активация на акаунт