Лидл ::58::

• 70 922
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
 Laughing Laughing Laughing LaughingТе в италианския дори рамки със сърца са сложили. Ех, любов... Joy Joy

Да похваля гръцките ягоди от Лидл Heart !! Онзи ден купих от Била за 1 ден в гондолата на хладилника мухлясаха  Shocked Shocked. Такова нещо не ми се беше случвало.

# 691
Ами ягодите мухлясват и домашните и то бързо -особено ако са мокри ,влажни или измити.
 Пресните плодове и зеленчуци натурални от градината бързо увяхват и се развалят - другото за мен е ГМО ,третиране с препарати разни -химия и отрова.
 Хубави и с идеален външен вид плодове и зеленчуци задържащи се свежи дълго време са ми съмнителни на мен.
 Например набрани ягоди от градината и свекърва ми ги беше измила ,защото времето беше дъждовно и те бяха кални -ами бяха мухлясали до вечерта.

# 692
Ами ягодите мухлясват и домашните и то бързо -особено ако са мокри ,влажни или измити.
 Пресните плодове и зеленчуци натурални от градината бързо увяхват и се развалят - другото за мен е ГМО ,третиране с препарати разни -химия и отрова.
 Хубави и с идеален външен вид плодове и зеленчуци задържащи се свежи дълго време са ми съмнителни на мен.
 Например набрани ягоди от градината и свекърва ми ги беше измила ,защото времето беше дъждовно и те бяха кални -ами бяха мухлясали до вечерта.

То хубаво това, ама дали е полезно да се яде мухъл? Тоест ако не мога да си купя пресен и вкусен плод, по-добре да не си давам парите на вятъра, независимо колко "еко" са развалените ягоди, те са негодни за ядене.

# 693
  • Sofia
Аз от Лидл купувам сладка и кафе на зърна Джимока червено, прясна мая и скадки неща.

# 694
Предпочитам да се разваля лесно и да го изхвърля ,отколкото да ям нещо дето е вечно и блъскано с какво ли не .
 Въпрос на избор е . А и те ягодите нали не си ги купила развалени . Както и да е ,аз друго исках да кажа.

# 695
  • Сливен
за безшевните клинове дали си отговарят на номерата ?

# 696
  • Плевен/Пловдив
didi_bili, аз също купих кантарчето. Нямахме проблеми с инсталацията. Регистрих се в сайта и изтеглих софтуера. Доволна съм от кантара.

Ние пък още се мъчим със свалянето на данните ooooh! Вчера им писах - да видим, newsm78,  ако не утре отивам да го заменя.

# 697
Ами по принцип тази номерация в Лидл  е малко странна имам доста неща от една марка ,един и същ номер и размера е различен.
Например миналото лято комплект бикини от тези по 5 броя - 2 чифта са с един размер горе / но на всички си пише M /. И даже нормалните клонят към L
 Имам едни много сладки пак М ,ама изгледат миниатюрни спрямо другите.
Също два сутиена 80C - първият купуван преди Коледа / черен дантелен JOLINESSE/ .ами уж идеален - големи чашки .
Скоро имаше пак бельо и подобен ама на Есмара пак 80С идеален.
 Та не им знам стандартите -ама има отклонения и то доста.
Пък аз каквато съм скарана с мерки представи си / тези два сутиена са ми първите купени така на око - инак от магазин за бельо меря и продавачка ми казва размер и аз съответно забравям кой съм де Grinning /

# 698
  • София
Явно са по-едрички немкините Simple Smile
За тези, които не са С, решението е лесно, просто си взимат номер надолу Simple Smile

# 699
  • София
Ами например може да са ги пускали и преди и хората да знаят дали си отговарят на номерата. И въпроса е коренно различен, от "на мен ще ми стане ли"

# 700
Явно са по-едрички немкините Simple Smile
За тези, които не са С, решението е лесно, просто си взимат номер надолу Simple Smile
Ами не винаги е гаранция -имам три чифта джегинс с един размер и са си различни като ширина.
Мери се просто .
А пък имам един безобразен джегинс ,който купих в миг на овладяло ме безумие и неизвестно защо съм тикнала в един шкаф и беше забравен за месеци и като го обуя е добре -ама като вървя се свлича надолу  и не мога да си обясня кое не му е наред - не ми е широк -ама постоянно ми виси надолу уж е като клин
 Grinning Та и това се мята там.
Пък лятото бях навзела три вида дънки един номер уж от една промоция само цвета малко различен -ама и трите си бяха различни .
Даже единят се оказа и с различна цена / като го сменях чак тогава установих ,че и споря на касата -щото аз ги взех от един куп и под една цена с един код трябваше да са - после ме увериха уж че е сгрешено - и после на другият ден си ги виждам пак на същото място цопнати Grinning /

# 701
Аз не знам дали клиновете си отговарят на номерацията, но:
Взех си S,  но долу на глезените ми е широк. Нагоре едвам го опъвам(висока съм 165, и тежа към 50кг, в глезените съм си слаба)- по мен е, но сигурно като ходя и седна 2-3 пъти и ще вземе да ми се свлича, та ще го връщам. Иначе е хубава материя и цветът е много приятен(сиво-синьо)

# 702
  • Сливен
Ами например може да са ги пускали и преди и хората да знаят дали си отговарят на номерата. И въпроса е коренно различен, от "на мен ще ми стане ли"

Благодаря ти,че разбра какво имах предвид.Във форума повече чета отколкото пиша,намирала съм много полезна информация и винаги съм се чудила на такива като госпожата ,които са готови да обиждат другите без да имат основание,лично за мен това говори за недобро възпитание.
Извинявам се на всички ,че пиша не по темата и спирам да коментирам думите на Lorein666.

иванита,благодаря за отговора ,свърши ми чудесна работа.  bouquet

# 703
Мир и спокойстивие моля Grinning
Има опция да го върнете -даже и да ми напише някой и да ми каже ,че отговарят предпочитам да премеря .
Лорейн просто искаше да каже че хората не сме еднакви - като клонинги от един калъп и даже да си отговарят номерата пак може да има отклонения за някои.
 Или пък всеки например висок 168 и тежащ 50кг е точно и идентично същият със друг индивид със същите мерки ,ами не мисля .

# 704
Въпроса за лампите беше мой ,благодаря .
Лимоните на каква цена са за кг - насипните .
Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт