Финансите... Ние ли ги управляваме, или те нас?

• 53 396
  • 1 195
  •   1
Отговори
# 1 095
Е до колите ли стигнахме.. Само японски.. И то Suv за Бг пътищата, ремонтите на ходовата част се разреждат
Касита,  лафът ти за сютиена,  стегнатото и отпуснатото съдържание влезе в репертоара на мъж ми

# 1 096
Касита, в контекста на меренето, очаквам някой да ти обясни, че френските коли са крехки и чупливи и само жена може да си даде парите за тях  Simple Smile - само да се мерне някой от мъжете-съветници по финансова дисциплина.

Аз съм фен на Пежо. Дреме ми на шапката, че мъжете ги имат за кекави. Три коли от тази марка съм купувала без да питам никого, включително и тази, която карам сега. Който не му харесва,  да си купува танк ако иска.  Flutter

# 1 097
Зависи в кой ден от седмицата е произведено БМВ-то и в коя държава.

Ако знаете какъв кеф е да се живее на място, където на никой не му пука каква марка ти е колата, или количката за бебето ти колко струва или телефона ти. Никой не си губи времето с показност, че и парите.  И се дища леко.

# 1 098
Който кара германски гоУф, да си признае веднага Laughing

# 1 099
Цял Перник само това кара, и то с тъмни стъкла. Sunglasses Sunglasses Mr. Green

# 1 100
И без това тая тема зави към под кривата круша, да я освежим с малко хумор, за това какво означават наименованията на различните марки коли:

BMW=Bring Me Women, or Brake My Wallet.
Audi=Another Ugly Deutsche Invention
Subaru=Screwed Up Beyond All Repairs usually
Ford=Find On Road Dead, or Fix Or Repair Daily
Saab=Shape Appears ***-Backwards
Porsche=Proof Of Rich Spoiled Children
Hyundai=Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive
Volvo=Very Old Looking Vehicular Object
Fiat=Failure in Italian Automobile Technology

Най ме кефи Хюндай и Фиат Laughing А Фордът направо кърти Laughing Laughing

# 1 101
Който кара германски гоУф, да си признае веднага Laughing
Чичо ми от Бургас. 35 годишен Голф-върви и не спира. Ладата, Фиата и Форда отдавна изгниха, но Голфа няма измаряне-бяга и не спира...
Ходи за риба с него по най-невероятни кърища..
Членува и във Фолксваген клуб.
Поддръжката му е без пари, сам си го ремонтира, боядисан, свети-още 15 години ще изкара...

Определено не  си в ред
Laughing ооо-продължавай-ти си музика за ушите ми
 Да ти кажа ли още веднъж че САЩ е най-най-най-най???  Най-великите, най-умните, най-високия стандарт.
Да продължавам ли?

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 21:46 от Герри

# 1 102
А пък в Куба карат 50-60 годищни американски и руски коли . И са поддържани, лъскави и возят туристи като за световно. И са поправяни с канап и тел и движат ли движат.

# 1 103
Чакайте пък да ви кажа аз, в каква кола реших да си вложа парите и нервите?

И да ви се похваля, че от петък не съм харчила нито лев! Е, утре ще ми се наложи, защото ни свършиха плодовете и зеленчуците.

Хихи, френска кола. Масово бай Ганю смята, че френските коли не струват, че най-хубави са немските и японските, а френските ги нарича "чикии". На незнам си кой сервиз имало надпис - "Френски коли и свирки не правим", а в един форум някой беше написал, че най-лошите коли започвали с "ф" - Форд, Фиат и Фсички Френски. Пък един му отговорил - "всички се пише с "в" и теорията ти умира" Joy

Колко са прави не се наемам да съдя, нямам претенции да разбирам кой знае колко от коли и съм карал все немски /а през соца руски/- френска още не съм имал.

# 1 104
Караме семейно само френски коли и ни дреме на шапката. Досега не сме имали проблеми с нито един Ситроен. 15 години ще стане съм върл фен на Ксара Пикасото. От как излезе моделът, за мен са колите среден клас намбър уан.

Ладичката така пори Балкана, че може да й завиди и най-якия SUV.

# 1 105
Каси-Малкото ми дете на ситроена дълго време казваше "сутиен".

Сутиен на френски значи подкрепа.

Каси, аз отдавна много си те харесвам, ама все повече и повече ми се издигаш в очите. Аз между другото все съм си мечтал Пежо да си купя и все така става, че не си купувам, не знам защо.

# 1 106
А пък в Куба карат 50-60 годищни американски и руски коли . И са поддържани, лъскави и возят туристи като за световно. И са поправяни с канап и тел и движат ли движат.
Ако им бяха внесли голфове комунизма нямаше да се отвори към САЩ  никога в Куба...щеше да е вечен.
Язък!

Ситроените са си хубави коли. Продават сравнително евтин лукс. Моторите им са добри също.
Проблемът при ситроена, който имах е, че ако трябваше да сменя някоя дребна и сравнително проста част трябваше да се разглоби цялата кола...Докато с фолквагена този проблем го нямам.
Поддръжката е проста и елементарна-всеки начинаещ автомеханик я умее. А със ситроена са ме връщали от много сервизи..

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 22:01 от Герри

# 1 107
Пежото е много яка кола, особено големите mодели.

# 1 108
Аз между другото все съм си мечтал Пежо да си купя и все така става, че не си купувам, не знам защо.
Защото не си изкарал късмета на мъжа ми. Mr. Green

# 1 109
  • София
Каси, Чек, относно колите - на приказка да сме и най-вече да не ни дреме на шапката  Laughing

Мецане, ти си на много френска вълна тези дни  Simple Smile

Даже немски не знаеха. Иначе всичките бяха бяха записани в университети, но не и за да ги завърщат. Mай накакви стипендии смучеха - не помня вече.
Стипендии няма, за да се запишеш - искат ниво по езика.

А това, че който има склонност си влачи мизериите със себе си по цял свят, мисля вече стана ясно.

Общи условия

Активация на акаунт