Банята - тема 22

• 89 954
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
Точно с това се борих и аз , купихме на видима, стояща батерия с душче. Имахме голяма драма с пробиването на шкафа и там сложихме една част, която се слага отгоре на тоалетното казанче, залепихме го с горещ силикон, представлява кръгче, в което влиза душчето, по-точно шнура на телефончето. Успех ти пожелавам. Хич не са евтини тези батерии.
http://www.gaudi-ds.com/product/1997/grohe-eurosmart-cosmopolita … -rachen-dush.html

# 286
Beauty, нашия хигиенен душ е по този начин. Прекаран е отдолу на шкафа, направихме един отвор в най-задната му част, близо до стената и е съвсем дискретно.
Mumbas, поста ми за онази снимка беше ироничен Peace

# 287
d_koleva Може ли да кажеш на коя фирма ? Търся нещо по-евтино , може и китайско ....

# 288
Beauty Madness , видях, че си поръчала термостатичен душ от Ибей, дали сте го получили вече? Ако да, може ли да ми кажеш какво производство е и бързо ли пристигна, доколкото виждам продавачът е надежден?
И на нас ни предстои всеки момент да започнем банята. Плочките са осигурени, структурата за вграждане и тоал.чиния също, имаме проект, остава ни да изберем шкаф с мивка , който държим да е висящ с издърпващи се чекмеджета и от ПВЦ. Избрали сме и душ кабината, с готов праг http://baniastil.com/%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%BA%D0%B0%D0%B1%D0%B8 … 3%D0%B0-3709.html, но се чудим дали да е матово стъклото или само кафяво- притеснява ме поддръжката. Ако може да споделите опит  Simple Smile

# 289
Diddkata в крайна сметка купихме от М. Бриколаж китайски термостатичен с 2 г. гаранция и душ такъв като ибейския . Като цена излезе излезе същата работа , но поне са с гаранция ,а и термостата има чучурче.
Този от ибей също е китайски.

Проекта от Баня стил ми го пратиха .....Явно очакванията са ми били завишени ..... Хатесва ми само стента с душа ,ВС и мивката , то тях аз си ги бях нарисувала да са така !
Останалите стени изглеждат ....скучни и ейтака колкото да има нещо наредено , даже черните не са ги включили . Другата седмица ще ходим да преправяме .
Скрит текст:

# 290
Струва ми се, че разпределението е малко неправилно и от там пространството не е усвоено максимално. Мислила ли си за ъглова душ кабина? 

# 291
Разпределението ние с ММ го дадохме , то ще си остане така.
ММ категорично отказва душ кабина, не са му удобни.
От тях исках единствено плочките на останалите 3 стени да измислят как да са наредени ,хем по-раздвижено ,хем да не е претруфено ,но такава скука не очаквах .

# 292
В интерес на истината, плочките най не ми харесват. Това може и да е модно в момента ( в България), но след някоя друга година, като им мине модата и тези ярки плочки само ще те дразнят. Бих заложила на класика, за да си спестя по нататъшно къртене и слагане на нови.
Ако мъжът ти не иска душ кабина, в такъв случай не слагай стъклото от стена до стена. Така ще си спестиш малко чистене  Laughing
Скрит текст:

# 293
Параван не сме решили какъв ще има , най-вероятно статичен ,без да се отваря ,плъзга и т.н. Просто за сега ще е отделено под душовото пространсто с праг от обърнити плочки.
За избора на  плочките , изобщо не следя модните тенденции
на вкус и цвет товарищей нет  Peace
Класиките са ми скучни и не по вкуса.

# 294
Така е, всеки има негов си вкус, но все пак разгледай в нета, може и да си промениш мнението. Peace

# 295
http://www.tera-in.com/
ето от тук са нашите плочки, момичетата се справят перфектно с проектите, доволни сме Peace
виж и тук

# 296
Бюти, знам, че всеки има собствен вкус, но и аз съм на мнението на Кикамора  Blush А и ако наистина сте решили категорично това да е цветът, поне те съветвам да се ограничиш с "раздвижването" и другия цвят  Confused Така подредени, единичните плочки лично на мен ми изглеждат цопнати ей така, без никаква мисъл. Аз не харесвам подобно "раздвижване", но вас ако ви кефи, проблем няма. То е важно какво ви харесва на вас , защото все пак вие сте тези, които по няколко пъти на ден ще я гледате. Но понеже питаш за мнения, изказвам и моето  Wink
При нас разположението е идентично, но на обратно - вдясно от вратата ще е параванът. И сега за него да ви питам - един познат ни даде чудесна оферта за статичен параван, но проблемът е, че предлага само тип "прозорец" - в смисъл - и отстрани стъклото е обримчено с дограма, и отгоре - т.е. не е само стъкло, стъпило на прагчето, а е все едно голям прозорец, тупнат там  Confused
Нещо подобно като изглед, предполагам:

Все пак още веднъж ще се срещнем с него, ще дойде да види разположението и ще мислим още. А за цвета какво мислите - вратата на банята, както и прозорецът, са кафеви - и параванът ли да е с такава рамка, или и бял става  newsm78

# 297
Ние от самото начало не искаме душ кабина, ММ заради това че са му тесни, а аз заради това, което се получава след време ако не я лъскаш след всяко къпане.Няма да слагам и параван. Банята е стандартно малко 1.50/ 2.00 и няма да я отделям с нищо. До сега си е била така и не ми е пречило. Най-ворятно няма да има шкаф под мивката и в момента няма, но дори и да сложим ще е ПВС, така че не се притеснявам, че водата от душа ще пада върху него. В крайна сметка като се похаби ще го сменим и толкова.

# 298
Раличка, аз бих предпочела само статично стъкло без дограма. Ако пък си решила да бъде с дограма, не е ли по добре да бъде сребърна? Така поне ще я съчетаеш с крановете на мивката, душа и т.н.

Фаталина, има един препарат, който се пръска по стъклото след къпане и няма никаква нужда от лъскане. Аз бих предпочела суха баня, а не баня в която всичко ми се мокри след къпане.

# 299
Кикамора - моля те сподели кой е този препарат дето се пръска по паравана - може и на лични

Общи условия

Активация на акаунт