Отговори
# 330
Хелоуууу  Hug какво става

# 331
  и защо  с тия шапки  кат може се подстриже  перчема   лятото  немаше перчем   Peace   

# 332
  продължението  Mr. Green   фатих Аксой   напрай   гаден финала  на АфК    #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire     

# 333
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Най накрая се прибрах Laughing Laughing Laughing Laughing

Здрасти на све дет съм опуснала Hug........ Hug

# 334
Здравейте  Hug  Hug  Hug

Нямам време да ви чета,но ако съм пропуснала нещо важни-извинете  Embarassed Grinning

Отивам да слагам пилето във фурната  Mr. Green

# 335
    Зизу  Hug Hug Hug Hug   

# 336

Отивам да слагам пилето във фурната  Mr. Green

Затвори добре портичката да не изхвърчи Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 337
  • Още у мъглата ...
Систърче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Романтиче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 338
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Hug Party Party Party

# 339
  • Варненска клюкарка
Мен пък Гизем не ме дразни, даже намирам че стои добре до Ча, просто  всичките напъни след 67-ма серия на АФК бяха абсолютно безсмислени.....Ако бяха изчакали половин година и после с нея в нов проект щеше да се получи убедена съм Peace Още повече че както се чуваше че Ча ще снима комедия, а на Гизем очевидно и се отдава този жанр- в момента играе в такава и съдейки по цифрите, добре се справя Peace

Днес я гледах за малко в сериала по Нова- леле пак какви цАлувки си плющеше с главния(не баш като с Ча, ама почти Mr. Green) И май изпиха благата ракия преди сватбата  tooth

# 340
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мен пък страшно много ме дразни щото сега не я знам ама тогава изобщо не ставаше за актриса с тия смешни напъни  Naughty

# 341
И мен сега Гизем не ме дразни.

# 342
Мен пък страшно много ме дразни щото сега не я знам ама тогава изобщо не ставаше за актриса с тия смешни напъни  Naughty
Тя нали Хазал щото е най добрата Mr. Green та всички други са гола вода Laughing

# 343
  • Варненска клюкарка
Мен пък страшно много ме дразни щото сега не я знам ама тогава изобщо не ставаше за актриса с тия смешни напъни  Naughty

Ирче аз затова написах че добре стоеше като ключовата дума е точно тази- стоеше! Peace Иначе като актриса беше пълно фиаско- прекалено скована по онова време, никаква емоция и добра игра за такава драма в каквато я бяха навряли! ooooh!
Затова трябваше да са в напълно различно амплоа- и двамата с Ча! А не след такава опустошаваща драма като АФК, да се опитат да я надиграят.... newsm09  Просто нямаше как да стане! Wink

# 344
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя нали Хазал щото е най добрата Mr. Green та всички други са гола вода Laughing
От тая със сигурност беше, пак казвам сега не я знам как играе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт