Отговори
# 600
  • Още у мъглата ...
Нищо не е виновна Ханде, тая горделивата Чепичка, сама се натресе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да бе, тя само едни неща в едно списание организира да се публикуват и т.н. Mr. Green
Да не говорим, че си е проява на неуважение към Емир, да му се натрисат при положение, че той се е скрил, и те знаят че се е скрил. Crossing Arms
В тоя случай нямаше никаква вина, тя не знаеше какво ще завари  там, а като са приятели от детство има това право да се притесни за него и да иска да го види  Naughty

То с такова притеснение отиде с шампанско  Mr. Green

# 601
  • Още у мъглата ...
За мен сьомга, ама пушена, моля  Laughing

# 602
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз не знам защо толкова намирате махна на Ферка за този момент, като тя постъпи правилно. По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай. Peace Друг е въпросът, че нямаше в този момент как да знае, че не Емир ги е поканил. Crossing Arms

# 603
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ма я гълтай Гринтус  и си трай... Joy Joy Joy Joy Joy

# 604
Ади марш smile3513

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама ся ако съм аз също бих отишла, не с шампанско де и с още хора, ама бих за да видя как е и какво го мъчи.
Но нямаше тука вина, че Фера се направи на принцеса Чепичка  ooooh!

# 606
  • в подножието на планината
Аз не знам защо толкова намирате махна на Ферка за този момент, като тя постъпи правилно. По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай. Peace Друг е въпросът, че нямаше в този момент как да знае, че не Емир ги е поканил. Crossing Arms
+1  Peace

# 607
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нищо не е виновна Ханде, тая горделивата Чепичка, сама се натресе  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да бе, тя само едни неща в едно списание организира да се публикуват и т.н. Mr. Green
Да не говорим, че си е проява на неуважение към Емир, да му се натрисат при положение, че той се е скрил, и те знаят че се е скрил. Crossing Arms
В тоя случай нямаше никаква вина, тя не знаеше какво ще завари  там, а като са приятели от детство има това право да се притесни за него и да иска да го види  Naughty
Ирче, аз в този филм, за всичките серии почти до края, не видях Хандето да се притесни истински за Емир нито веднъж. Беше притеснена, че й отмъкват така желаната играчка, но не й какво й е на играчката. Peace

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе тя все не знае милата, а един път не предположи правилно, като не искаше ужас безкрай да му беше казала кога трябваше и ако иска с кофата да ходи на училище после  Mr. Green

# 609
за сватбата на МееметЯ да ударим по едно  Mr. Green
 Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk Drunk
Скрит текст:

# 610
  • Още у мъглата ...
Ама ся ако съм аз също бих отишла, не с шампанско де и с още хора, ама бих за да видя как е и какво го мъчи.
Но нямаше тука вина, че Фера се направи на принцеса Чепичка  ooooh!

Е Ханделата не отиде от притеснение  Mr. Green, а от любопитство  Laughing

Иначе това, че Ферка се качи си беше ок, в крайна сметка от там нататък почна развръзката  Peace

Та с две думи - хубу се получи  Laughing Peace

# 611
За Ханде само хубаво Naughty

# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз пък я видях притеснена и за Емко и за Ферка, сега ясно помня когато чакаше с Емир и Корай, кога му се роди уж неговото бебе . Също тя тръгна да разплита с кой друг е имала връзка Руята.

# 613
  • в подножието на планината
И за Ферка... Mr. Green

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая па ще го довърши сега пуууу не миряса докато не го умори  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт