Нашата сватба през 2015 - тема 3

• 32 821
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Естествено че ще стане нещо гадно. Отказаха ми да се венчаем в католическата църква. Много съм разочарована и мн ми се плаче чак... така си поплаках тази сутрин Sad Сега няма да имаме църковен брак. Ще го направим в някое манастирче в планината. И така ще е яко... но ох как исках да се оженим в църквата където и сестра ми се омъжи. Мамка му. Cry

Защо са ви отказали?

# 631
Веси, а защо не може след като сестра ти се е омъжила там? Не виждам логика?
Но не се ядосвай. А защо да нямате църковен тогава, не може ли в друга църква, защо да се отказвате?
Неизменно ще стане нещо не както искаш, но ти не се ядосвай, знам, че сега ти е гадно, но в случая щом не е разрешено, просто няма какво да се направи и толкова, не си го слагай на сърцето.
Така или иначе пак ще е хубаво. Simple Smile

# 632
Ами дълга и широка е. А не искаме в другите църкви в Бургас. Но каквото такова. Няма да дълбая, защото и двамата сме православни и няват причини да ни отказват в католическа. Но не ми се занимява чесно Sad

# 633
  • София
Ние също сме православни и 2-та сме кръстени,но решихме да не сключваме църковен брак,главно,защото църквата като институция за мен ( за нас ) се превърна в нещо много пошло.Аз лично съм вярваща,но не изпитвам нужда да имам посредник в лицето на някой свещеник . Даже по-скоро си предствям в деня след сватба да отидем само 2-та в някое параклисче , да запалим по 1 свещ  и това да  бъде нашият си църковен брак. Но така сме си решили ние,всеки си знае за себе си,какво му харесва,какво иска и т.н  Wink

# 634
Бубулеса Бубълска    ти беше с тема на сватбата бухалчета нали ? Незнам какви сте решили да бъдат подараците на гостите, но днес попаднах на това http://svatbeni.artex-studio.com/p/364/c/24_63/Naturalno-darvo/E … iti-ot-darvo-08-7 ... Ние мислим да бъдат магнитчета и в този сайт има голям избор Wink

Ние май си и избрахме покани, поне за сега де Simple Smile ще ги кача в албумчето да видим дали ще ви харесат  Rolling Eyes

# 635
Открих стъклени пантофки в един сайт за сватбени покани и подъръчета, 1 и 20 е бройката, като оточним гостите ще поръчам, отмятам въпроса с подаръците  Hug
Поне реших какво ще са  Simple Smile

# 636
Ние също сме православни и 2-та сме кръстени,но решихме да не сключваме църковен брак,главно,защото църквата като институция за мен ( за нас ) се превърна в нещо много пошло.Аз лично съм вярваща,но не изпитвам нужда да имам посредник в лицето на някой свещеник . Даже по-скоро си предствям в деня след сватба да отидем само 2-та в някое параклисче , да запалим по 1 свещ  и това да  бъде нашият си църковен брак. Но така сме си решили ние,всеки си знае за себе си,какво му харесва,какво иска и т.н  Wink

Ние също така решихме, аз от двамата съм по-вярващата често си ходя на църква , а мм само по празници и беше ясен и категоричен, че не иска църковен брак . С което аз естествено се съгласих  Rolling Eyes

# 637
Въпрос на усещане и нагласа. Аз съм религиозна, ходя си на църква, приятелят ми не е.
Но иска и той църковен брак, изобщо не сме го поставяли на въпрос дори.

# 638
Да въпрос на личен избор и усещане е ! Важното е да има разбирателство и хармония Simple Smile
За един това е едно от най-важните неща за друг не чак толкова и така . Всеки сам решава!!!

# 639
Момичета мн сте активни тези дни. Ние успяхме да отидем за няколко дни на ски и сега не мога да наваксам с четенето. Добре дошли на новите момичета. Веси не тъгувай- всяко зло за добро- ще намериш по-добро място. Ние за себе си решихме, църковния брак да си го направим след 5 или 10 години на някоя годишнина от сватбата, когато сме доказали на себе си и БОГ, че ще сме заедно завинаги. Решихме, че е романтично, а и срещите с Бог за мен са нещо лично така, че ми се иска да сме само ние и кумовете- евентуално и родителите ни.
Всеки си има свое усещане за нещата, важното е всяка от нас и половинките ни да са щастливи и в хармония на този ден, всичко останало е въпрос на предпочитания.

# 640
Момичета агента ми изпрати примерни снимки на украсата на булчинската маса.
Исках да видя нюанса на цвета заради шаферските рокли,да го подберем да е билзък до цвета на украсата, то е ясно, че няма да е е един и същ.

Скрит текст:

Скрит текст:

Това ще бъде цвета.Масата ще изглежда горе-долу така, само че с повече елементи.

Скрит текст:

А това са балдахините по тавана и висящите букети, стойки и арка.

# 641
Благодаря момичета за подкрепата!
Патенце, права си... не трябва да тъгувам. Идеята ти е много романтична. Ние решихме няколко дена след сватбата да отидем с кумовете в някое параклисче в планината и да сключим църковен брак там Simple Smile

# 642
Страхотно решение Simple Smile

# 643
Здравейте
Доста сте изписали. При мен за сега няма развитие. Утре имаме среща с друг фотограф. Казали сме си, че това ще е последният, с който ще се срещаме. Време е да се спрем на някой.

SilverTear, Kisses{P}   добър избор на фотограф. Гледала съм негови снимки и явно човекът си знае работата.  Simple Smile

Бубулеса Бубълска, много добър съвет си дала да взимаме решенията бързо и без да се колебаем излишно, но при мен тоя номер май не върви. Толкова ги мисля нещата, че чак сама се дразня на себе си. Все едно е края на света и от това мое решение зависи живота на човечеството.  Rolling Eyes

ЗАЯ, на мен също ми харесва идеята за сватбената тема "пътешествия". И на мен ми мина това като идея през главата, но до там. Simple Smile

WesiWasilewa ,много красив букет ще си имаш.   Simple Smile
Жалко, че няма да имате мечтания църковен брак, но важното е, че все пак сте намерили компромисен вариант.
Аз много държах на църковния брак и бях казала, че много искам да имаме такъв. Когато за малко да се откажем от него заради кумовете ни обаче ми беше доста криво, но важното е, че все пак ще се венчаем в църквата.

патенце-то, много интересно решение сте взели за църковния брак. Щом така сте го усетили, значи така е най- добре. Simple Smile

Миеле, честито за поканите.  Simple Smile

pepi_mdi, много ми харесва комбинацията от люляково и розово.  Simple Smile Това ли ще бъде вашата украса?

Браво на всички, които сте се спрели на някаква тема. Аз още не мога да го измисля. За грим и прическа даже не съм си и помисляла.

# 644
Някой да е пробвал рокли в Холидей (Holiday Wed) и да може да сподели впечатления? Шият се във Варна.

Общи условия

Активация на акаунт