Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 72 184
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 960
  • Бургас
Даже не бях видяла,че Тони си е сменила ника. Ако не беше коментирано нямаше и да забележа. Аз по снимката я познавам

# 961
Лошо впечатление ми прави липсата на обратна връзка.

Каква обратна връзка?

Щях да дописвам. Simple Smile Онлайн магазини, мобилни оператори, всякакви институции ме амбицират повече да си търся правата, когато не ми отговарят.
От друга страна, ако аз отговоря на някого, очаквам някаква реакция. Така и за мен ще бъде полезно. Simple Smile

# 962
  • София
Даже не бях видяла,че Тони си е сменила ника. Ако не беше коментирано нямаше и да забележа. Аз по снимката я познавам
Снимката не я сменям именно защото самата аз разпознавам повечето съфорумци по снимките. Много ме е яд на тези, които често си ги сменят.  Wink А никът ми колко да е подменен, просто е скъсен наполовина.  Grinning

# 963
По повод на обратната връзка: онзи ден писах до представителите на Горение за България, че нарушават гаранционните условия и ще пиша до КЗП с конкретни искания. Обратна връзка нямаше под формата на писмо, нито на телефонно обаждане, но още на следващия ден ми докараха пералнята ремонтирана и с гаранция, удължена с 3 месеца. Много хитро от тяхна страна, аз щях да поискам поне 6 допълнителни месеца ако се беше стигнало до КЗП. А така съм обезщетена с месец и половина, защото точно толкова съм била без уред и така или иначе са длъжни да ми удължат гаранцията със същото време. И беше редно едно писмо поне да ми върнат, в което да се извинят за забавянето. За мен са пълни мърлячи и повече нищо на Горение няма да си купя и не само това, ами на всички ще разказвам какви трошки са уредите им и как се отнасят с клиентите.

# 964
  • София, Младост
И малкото е болно  Sad... същият вирус/грип  newsm78 като на каката - кашлица и 40 гардуса температура.
След малко се връщам да ви чета  Embarassed

# 965
Я, Тони така по ми харесваш. Със звездичка  Laughing
Ама и аз по снимките се ориентирам.
Ако не бяхте се заговорили нямаше и да разбера.

Как усетихте земетресението. Гледам епицентъра до Сливен.
Щом при нас в северна България изкараха децата на плаца пред училище, какво ли е било при Вас.

# 966
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Joy те са много щурави животинки! Сега съм в чуденка кой е по-секси Едуард или Джони Деп  newsm78 Те щото и двамата са ме заискали де, та чак се зачудих  Mr. Green Искат ме пък аз пуста, опустела им викам " оставете ме Джони и Едуард  Naughty яз си сакам футболиста  Joy
Естествено, че Джони. Ама аз хич не съм обективна... Обожавам го Джонито, нямам нито един пропуснат негов филм. Притежавам цялата му филмография... Абе  Mr. Green Обичам го. Сега малко ме наплашиха, че Мордекай бил тъп... Ама аз пак ще си го гледам, защото все пак е с Джонито.
Тцъ, Джонката едно време беше по-хубав, но в Еди има нещо мръснишко Crazy

Добро утро Grinning. Спи ми се, мързи ме, а имам адски много работа днес ... живот ли е това Crossing Arms

# 967
  • Бургас
Какво земетресение? Нищо не съм усетила в Бургас

Щом при нас в северна България изкараха децата на плаца пред училище, какво ли е било при Вас.

# 968
  • София
Аз по новините чух,около 4  магнитуд.

# 969
  • София
Земетресение ли? Нищо не съм усетила. Ако е било плитко, до тук не е стигнало.  Grinning

# 970
  • някъде ... тук ...
Няма как да сме го усетили в Сф.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1392161

# 971
  • Бургас
О,то е било рано. Към 8 и 15, по това време се търкалях към яслата,та затова не го усетих. Пък и в мамата няма тема за земетресение,щом тук няма тема -няма и земетресение  Whistling

# 972
Аз бях на кафе вече. Нищо не усетихме, но децата почнаха да звънят по телефоните, че са ги изкарали навън.
В Свищов по принцип земетресенията се приемам много на сериозно. Почти всички помнят голямото през 1977г и почти всеки има близък/приятел загинал тогава.
Най-малкото разлюляване изкарва всички на улицата.

# 973
  • София
Тонка, то вярно си е кошмар пътуването. Метрото не ме устройва изобщо. Най-близката станция ми е Жулио Кюри, а аз съм до ПЖИ - на границата на Слатина и Дружба. Всеки ден прекарвам по два часа в задръстванията - закусвам, гримирам се, скубя си веждите, даже съм се лакирала...само кола маска не мога да си спретна  Mr. Green

# 974
Добър ден на всички   bouquet
Тонка@, честито ти ново име   bouquet Много късмет и щастие Wink
Как стигаш за 7 минути до работа, не знам. Аз пътувам минимум 20 и максимум 40 (с маршрутка). Това е без да отчитам и колко ходя. С нетърпение чакам метрото да стигне до нас. Поне да се возя комфортно.
С тези повиквателни...Пак неяснота. Със санирането също. Ама хората говорят помежду си. Задават си въпроси. И остават без отговори.

П.П. Това го написах отдавна, ама нямах ток до сега.

Общи условия

Активация на акаунт