Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 796
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 335
Жади, не ми казвай, че си накупила бебешки дрешки, размер 56-ти. Мисля, че трябва да започнеш минимум от ръст 62.  Laughing Кой знае какъв дългуч ще излезе при вашите гени.  Heart Eyes

Тони, започнах да купувам по-големи. ММ е замрънка отдавна, че ние бебе за такива малки дрехи няма да имаме  Joy Само за справка: аз-54 см 4.000кг, брат ми-56см. 4.200 кг.  bowuu

# 1 336
  • София
Поне ще ти е голямо и ще прилича на човече Laughing

# 1 337

Да, де, и аз съм съпругата на Джейсън Стейтъм.

Уф, де, дамии, добре.

# 1 338
  • Euskal Herria
Яна, само да е след март месец  Joy
Ваканцията - все още не се знае кога ще е. През май се налага да се прибера за 3-4 дни, ама това не го смятам. Точно гледам самолетни билети; няма директен полет, всичко е с прекачване.

# 1 339
Поне ще ти е голямо и ще прилича на човече Laughing

Направо отгледано  Joy

Ъъъъ Касита, да знаеш, че много харесвам мъжа ти, нищо че е малко нисък  Mr. Green

# 1 340
  • София
Да така си е,моето се роди едро и като донесоха другите мишлета изглеждаше като по голям с един месец от тях.Това е пл'с за мен,повечко свалят в началото,ама има от какво  Laughing

# 1 341
Чек, съчувствам ти за преживяванията!
(помисли преди да хванеш самолета към България. Ако се появиш в момента тук, баща ти е твърде възможно да го приеме емоционелно не съвсем добре и да се срине. А от синът ти не очаквай да участва дейно. Прекалено голяма тежест ще му стовариш.)
Каси, сега вече ще мога да използвам обръщения. Simple Smile

# 1 342
Въпреки краткия ми престой във форума, Касита ми е направила впечатление с миналия си аватар- беше една мадама на черта с бретон. Все си мислех, че това е самата тя  Peace

# 1 343
  • Ямбол
Оха, петък е и даже съм приключила с работния ден. Пу-пу, много ми е хубава програмата този срок за петък специално.

И аз не понасям народна музика и е абсурд да се пречупя да тропам хора. Мога да играя, но не искам.
Особено нашите тук от нашия край, каквито са пискливи, не, не, не е за мен. Родопските по-биват, но като цяло не ми понася.

Зодиите - водолей съм аз с мъж водолей.
А на Борил му отива да е овен, те все са мнителни и все мрънкат.

Сега не знам какво да правя. Освен да изчакам децата да се върнат да им сложа да обядват и да се прехвърля към спалнята с книжка. Препоръчвам - "Невидимият мост"- много е интересна, нищо че е 700 страници, заслужава си, а сега накрая направо не мога да я оставя.

# 1 344
Лили, отдай се на заслужена почивка  Peace Ама недей веднага с книгата, постой малко при нас  Laughing

# 1 345
  • София
Каси, оценявам подобаващо връщането на ника ти.  Hug

Да, де, и аз съм съпругата на Джейсън Стейтъм.
Приятно ми е - съпругата на Киану Рийвс.  Flutter (Да се надяваме, че няма да наискачат и други техни съпруги, че ще хвърчи перушина.)

# 1 346
  • Пловдив
Я, колко много новоомъжени жени Simple Smile Аз се чудя дали има сняг за този уикенд, да тръгваме с децата още рано-рано.

# 1 347
Приятно ми е - съпругата на Киану Рийвс.  Flutter (Да се надяваме, че няма да наискачат и други техни съпруги, че ще хвърчи перушина.)

Еее, за малко. Аз тогава ще съм на Джони Деп. Пу първа!

# 1 348
Е, Янечек , така ли ще направиш?  Crossing Arms Едуард Нортън остава за мен  Mr. Green

# 1 349
Белла, Джони и без т'ва е стар за тебе, не се бутай при каките.

Общи условия

Активация на акаунт