Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 909
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 440
Отивам на тренировка . Няма да ви пиля. С жени не се карам .

# 1 441
  • Пловдив
Бориле, тук не сме на 17-20. Всички сме зрели жени и просто не си ни интересен. Няма значение, че се шегуваме като ученички, защото не сме. Виждали сме мъже. А ти си момченце. Не те знам на колко си години, но се държиш инфантилно. Няма истински мъж да има проблем, че жената иска да яде салата и да пие сода. Ако мъжът иска да яде повече - ще си поръча.

# 1 442
  • София
Абе какво му се връзвате. Давате игнор и това е.

Подсетих се в Компроматите, че имам още един любим мъж - Джо Манганиело. Що е мангал, все го любя. Мургавички ми дайте на мен.  Grinning

# 1 443
Абе какво му се връзвате. Давате игнор и това е.

И аз ще замоля за същото  Peace

# 1 444
Тони, да, не се сетих.  Sunglasses Тогава другото лято. 

# 1 445
  • София
Я, Борил се появил отново.
Пък аз през това време правих баклава с шоколад. Ма много добре се получи, трябвало да отлежи една нощ... да бе да, аз да не съм от желязо  Crossing Arms И кисело зеле с ориз сготвих. Язък че нямам и едни пръжки да му метна отгоре  Wink

# 1 446
  • Sofia
Ей ги на,напъдили Борката  Mr. Green!
Момчето е бай Гъзар, к'во не му 'аресвате  Grinning.

Боро, ще ти "викаме", както си си искаме, к'во се палиш толкова. Хев фън!  Peace

Абе,мацки,к'во ще ядем довечера,а?  newsm78
Онна и Каси са лесни,подготвили са софрата  Crossing Arms...У нас май пак хапки (аман)  ooooh!,хич да не е от туй хормонално пилешко напъпвам, шемусенезнае.Току виж ми порастнат криле и отлетя  hahaha

Последна редакция: пт, 06 фев 2015, 14:53 от GeNa

# 1 447
За обяд пилешка супа правих...ама за вечеря нямам идеи вече. 

# 1 448
  • Пловдив
Аз съм лесна, и аз сготвих Simple Smile

Имам питане - според вас утре ще става ли за ски, защото аз съм разколебана и не мога да реша. Пък мъжът го няма и не мога и с него да си обсъдя Simple Smile Та затуй с вас.

# 1 449
Чакам и аз идеи, това ми е най-големия проблем с готвенето, да измисля какво.

Аз като Тонка, по мургави си падам, русолявите са ми едни бозави... Преди време бях командировка в Стокхолм, всичките жени ахнаха по тамошните мъже, а те един руси, синеоки, с едни детски лигави физиономийки, нищо мъжко. И понеже говорихте за времето там, да кажа - юни месец беше, беше за по без ръкави денем и нощем.

# 1 450
Ето ме пак. Заспала съм,направо върху латопа  Blush

Янтра,къде щяхте да ходите за дя изкажа предположение?

Знаех си, че при завръщането си Борил няма да изкара ,много  Laughing

# 1 451
Аз вчера си изпекох риба за мен. За детето има спанак с ориз и пилешко. Мъжът ми е на работа, него няма да го мисля. Взех си и зелена салатка, само дето лимон забравих.
Янтре, те утре го дават кофти времето, със силен вятър, та не е сигурно, че ще става за туризъм.

# 1 452
  • Пловдив
Изпитвам колебания дали да се качим на Узана. Или Чепеларе (втори избор).

# 1 453
  • Sofia
Янтра,днес по Витоша със сигурност не е за ски.
Ти,вероятно някъде по вашия край смяташ да скиорствате? Ама,мноУ вятър,незнам, рисковано е сякаш, само гъз път да види  ooooh! Според мен не става. Вчера било чудно на Боровец, ама днес  ooooh!...

# 1 454
  • Пловдив
Вчера учениците учеха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт