Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 837
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 500
Не съм ви чела днес 'ич, че сега се връщам от операция. Боли значително по-малко от първия път, или съм обръгнала или на майстор попаднах, но пък кървя като прасе. Боже, много ми е нервно последните седмици! По Гала чух за тези Бахови есенции, оказа се, че не съм чула само аз и никъде не ги намирам, искам нещо за напрежение, че ще се пръсна по шевовете. Rolling Eyes
При Гала като коментираха пуснаха реклама на тази фирма : http://www.rescue.bg/ ,заредили са ги в много аптеки мисля,че в сайта ги има посочени  Peace

# 1 501
Джулка, що са те рязали? Оправяй се бързо  Hug

# 1 502
Къде ли не питах по квартала, че и извън него, някои ме гледаха като ударени с парцал, явно не бяха чували, други се подмсихваха, трети....абе  не знам и аз. Мерси за линка! Hug

Пак палецът бе Сигме, да го махат вече, че да се свърши и мойта.

П.П. Сега разгледах аптеките, посетих някои от тях и ми  казаха складът изчерпан. Rolling Eyes

# 1 503
Какво ще вечеряме ли? Добър въпрос, не ми беше хрумвало.
Заговорихте за новородени и аз нямаше с какво да се похваля, защото моите се раждаха дребни и доста грозни (само с грамадни, преливащи от мозък глави), но за сметка на това се сетих за едно болнично ястие, наречено "корейска мусака". Мисля да направя нещо такова довечера, защото имам един картоф, стиска ориз, малко грах и леща, лучец. Една заливка отгоре и ей ти я корейската мусака. Корейците дали знаят, че имат такова ястие?

# 1 504
Джулка, не следя темата редовно, та не знаех. Оправяй се бързо и безболезнено.

# 1 505
В детската градина веднъж прочетох на таблото за такава мусака, казаха ми че било мусака, но с ориз вместо с картофи. Като бях студентка в Русе, в стола мусаката я правеха вместо с картофи с макарони.

# 1 506
Колкото руснаците, че имат руска.

# 1 507
Ами има руска -ама е с червено цвекло и телешко месо тяхната салата.
Та се сетих в една книга "Всичко за кафето " - руска /автора не помня / -имаше рецепта за българско кафе -познайте с какво .. с кисело мляко  Joy

# 1 508
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ванини, ВалерИ, Флорче, Hug Hug Hug
Благодаря за поздравленията и пожеланията, момичета!

Джули, направо си вземи нещо точно за целта - иди в аптеката и питай, има препарати без рецепта, които ще свалят напрежението. Има и хомеопатични.

Нино, сладкарничка ли планираш? С домашни сладкиши? Имаш от мен доставки на една страхотна джинджифилова напитка, сироп от бъз, божур и маточина -  много свежи напитки. Джинджифиловата е зимна, другите - летни. А също и страхотен Pflaumenkuchen -  сладкиш със сини сливи по оригинална немска рецепта.

# 1 509
  • София
Колкото руснаците, че имат руска.
Недей така, виждала съм в руски филми да си правят руска салата.  Grinning Гледах, че бъркаха майонеза и слагаха колбас...
Джуле, да ти минава пръста. И аз искам от тия капки. Чувала съм за тях. Ама май трябва хомеопат да ти предпише как да ги пиеш.

# 1 510
Светалчо , може ли да споделиш как приготвяш джинджифиловата напитка ,отдавна искам да направя и ми трябва изпитана рецепта Simple Smile

# 1 511
Светалчо би ли споделила рецепта за джинджифиловата напитка . и това с божура ми звучи доста интересно?
Сироп от бъз и тук правим , но комбинацията с маточина и божур ми е странна / маточина много не я садят по този край / при майка ми виж има в изобилие ./

# 1 512
Ба, хомеопат. Пръскаш спрея под езика и уж си шен. Но сега съм куца и не мога да обикалям но ми ги изредиха, много видове са: за нерви, страх, стрес, конфликти, тревожност, дори за наднормени килограми, абе сума ти ми изреди, ама аз слушах тези за нервенната система, както я наричаше дядо ми, Бог да го прости. Около 25 лв е спрея.

# 1 513
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Какво ще вечеряме ли? Добър въпрос, не ми беше хрумвало.
Заговорихте за новородени и аз нямаше с какво да се похваля, защото моите се раждаха дребни и доста грозни (само с грамадни, преливащи от мозък глави), но за сметка на това се сетих за едно болнично ястие, наречено "корейска мусака". Мисля да направя нещо такова довечера, защото имам един картоф, стиска ориз, малко грах и леща, лучец. Една заливка отгоре и ей ти я корейската мусака. Корейците дали знаят, че имат такова ястие?
Тцъ, не знаят. Картофи не ядат, леща също не съм виждала. Даже и за граха се замислих.

# 1 514
  • Euskal Herria
Ееее, личи си,че е петък. Нямате изчитане - над 120 поста  Joy.
Завидях, и хич не благородно, на срещата между Тони и Нино.
Днес празнували всички, които носели "светло" в името си. Честито!
От всичките актьори, дето сте споменали, ни един не ми харесва. Явно съм мнооого задръстена. И от класации не разбирам:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1392075
Хм, Борил се е завърнал в темата. Ама Джубокс липсва. Той някак ми беше по-колоритен. Няма значение дали е трол, мъж или жена  Mr. Green. Може пък скоро да се появи някой прероден  Joy
Джули, бързо възстановяване!
И пак опряхме до яденето    chef. Колебая се между плодова и зелена салата. А за вечеря - освен едни спагети набързо, като за петък...
П.П. Силве, ако във вашата градина готвят по Рецептурника, такава мусака няма  Mr. Green. Явно някой се е писал кръстник.

Общи условия

Активация на акаунт