Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 909
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 830
# 1 831
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Яна показа любимата ми барселонска църква Heart Eyes. Ние обаче до парка не стигнахме.

# 1 832
  • София

Боже, страхотно си излязла  Laughing

Шегата настрана, ръцете твои ли са? Какво са ти причинили и от домашния любимец ли е?
 Ръцете ми са наядени от куче  LaughingЕдната дето я видя в гипса и няма половината мускул,ползвам я на около 30 % от възможностите.  Добрее няма да ви показвам другите ми тогава  Mr. Green

# 1 833
Ама...такова...това...у вас ли го гледаш?  Crazy

# 1 834
  • В Космоса
Яаа, каква яка, тлъста змийка! Party

# 1 835
  • Euskal Herria
Хубави са ви животинките.

midnightStar, твое куче или чуждо? А другите ти любимци и те ли са влечуги?

# 1 836
Яаа, каква яка, тлъста змийка! Party

Гледана е, не може да и се отрече  Laughing

# 1 837
  • София
Да само змии гледаме в момента.А тлъста не е ял от септември залинял ми е LaughingМое куче Яна.  Между дугото има много хубава експозиция на влечуги в един от пловдивските молове специално ходим до тамк да ги гледаме,особено кралската кобра е много красива.

# 1 838
Ау, Миднайт, ужасно е това, което казваш. И мен ме е хапало куче, но по-безобиден начин. Въпреки че изобщо не повлия на любовта ми към кучетата, нито се появи страх към тях. Но при теб е било доста сериозно.

# 1 839
Змиите са ми много интересни.Когато дават нещо по Nat Geo Wild за тях се залепям за телевизора.Но това и най-големия ми страх, ама най-големия!

# 1 840
Аа змии бих преживяла, виж хлебарките... Направо ми става лошо като видя.

# 1 841
  • София
Да литър кръв изгубен,дълбок шок три дни в реанимация между тук и там ако го има не вярвам. LaughingНямам страх напротив не доумявам как стана и защо сигурно в мен е грешката някъде.Да факт инвалид съм за цъл живот с ужасни белези ходя с ръкавица постоянно,намирането на които е голям проблем.Все пак искам да съм фешън  Laughing Много са мили и добри не миришат не се разхождат освен по дивана чат пат интересни животни са определено и скъпо хоби.ще ви покажа другата много е красива ня мога.

# 1 842
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Въъъ, влечуги Crazy. Накъде сте завъртяли разговора, а аз идвах с барселонската си снимка Laughing.

# 1 843
  • София
Въъъ, влечуги Crazy. Накъде сте завъртяли разговора, а аз идвах с барселонската си снимка Laughing.
Аз съм винивна признавам  Mr. Green

# 1 844

">#t=1[/video] аз ви пожелавам лека нощ с Адажио Албинони  и Дейвид Гарет / харесва ми макар малко да е ала гей  Joy / , а музиката тя е вълшебна .

Общи условия

Активация на акаунт