Искам да кажа ... (22)_02.02-08.02

• 71 786
  • 2 525
  •   1
Отговори
# 1 860
Няма всичко е под ключ ей на страха очите са големи,ние в къщи ги заключваме та там ли не бой се.човек за да се пребори трябва да се изправи срещу страховете си. Laughing

Това ми беше идеята и за реалитито. Че ще имам възможност да ги погледна в очите,образно казано  Peace

# 1 861
  • София
Мисля да лягам,че мъжът ми иска утре да мааме по Витоша с детето да видим как ще стане баш ,аз добре ,че спах следобяд малко.

# 1 862
Никой нищо не иска да каже.  Rolling Eyes  Ах, че страшни тия смоци бе.  Mr. Green

# 1 863
  • София
А така! Изписали света снощи, сега всички спят Mr. Green Баба Белинда си легна в десет без петнайсет!!! - те такова чудо не ми се беше случвало скоро. Но нали сина ми е първа смяна от тази седмица и явно ми се беше натрупала умора от ранното ставане. И снощи като талпа - цък и дотам.

Простете, но няма да ви изчета, над десет страници за една вечер, добре сте Laughing Ако някой е имал нещо към мен, да повтори.

Днес ще присъствам тук активно. Планирам предиобед, посветен на къщата - пране, готвене, тия любими занимания Mr. Green

# 1 864
Добро утро. И аз от бабите, лягащи рано и будещи се с петлите Laughing
Установих, че съм по-добра в риненето на сняг и работата по двора, отколкото в подреждането. Помолих ММ /нали това е съкращението  Laughing/ да се сменим. Децата тъкмо го хвалят как хубаво им подредил книгите, а не като мама на купчини и не може да се разбере коя е книгата.
Казах им да се учат, защото утре са те.
Но да ринеш сняг сутрин е много зареждащо. Не обичам женската работа, особено тази с подреждането.

# 1 865
Добро утро и добър ден / за мен е ден/ .
Днес дъщеря ми е на пробна матура.
 Моят син обожава животните и нали тук нямаме нищо / имахме един хамстер - отиде лятото на село и баба му / моята свекърва /  като бяхме на море уж забравила отворена клетката и избягало . Тя мрази мишки и за втори път изчезват така животинки та нещо ме гони съмнение ./
 Та веднъж синът ми си гледа едни змии по NAT GEO и миличко ми се моли -мамо хайде да си вземем една такава / това бяха или питони или анаконди -помня че бяха с максимално огромни размери / хич няма да ти пречи и са много мили . Grinning
Мен от змии не ме е страх ,нито гнус .
Отвращавам се от хлебарки и плъхове и мишки ,но не мразя животни.
 Моята етърва мрази котки .
 Един интересен случай . Седим си с нея на село на пейка до къщата - пред нея има градина и изведнъж тази скача и на бегом препъва се на едно стъпало на път към градината и нещо ядно крещи Марш и размахва крака . Видяла котка на 10м от нас и тича да я рита и гони .
И после се върна да ми пояси с важен тон "Ние в нашето семейство / род / мразим котките !"
Уникално просто ,нямам думи Grinning
Моята най -близка приятелка обожава коне и кучета и няма страх от малка да погали и най -страшното куче. Ама има фобия от паяци и като види и най -малкото такова застава и започва да пищи .
 Преди години сме си на родното място - в къщата на родителите й -тя с двете си дъщери /тогава малки / и е горе в стаите и пищи - тичам и що да видя стои тя в единия край и замръзнала и по стената лази миниатюрно паяче и аз -Ама от това ли те е страх и го взех в ръката си Grinning
Всеки си има някакви фобии и страхове .
 Моите са -не мога да гледам кръв и сцени с операции . Клаустрофобия - пещери като Леденика са много красиви - но на моменти ме изкарва на полуда и страх от задушаване .
 И фобия от снимане - все гледам да се затикам на най -скритото място или въобще не се снимам.
 Като ученичка носих едни ленти да проявявам / естествено там нямаше мои снимки Grinning / и фотографа / на достопочтена възраст -то бях в родното си градче ,а там имаше 1 фотограф се Grinning / - та човека 1 час ми обяснява какво лице съм имала и колко фотогенична съм била / да бе - аз и фотогеничност нямам думи просто / . Неговият заместник след години странно и той ми обясни подобно нещо ,че лицето ми било идеално за снимки - тези хора що са толкова заблудени  Grinning
 Змиите са красиви същества ,ама студени и безчувствени . Виж едно куче искам аз  -голямо и силно / малки истерични псета не обичам  - съседката има едно пинчерче -е няма такава злоба и истерия - то се гърчи от злоба и вечно лае Grinning /

# 1 866
  • София
Валери, точно като теб съм с подреждането. Няма по-досадна дейност и неблагодарна - след няколко часа е същото. Майка ми е точно обратното - щом ми дойде на гости, дебне ме да отида на работа и започва да вади всичко от шкафовете и да го организира, защото аз обикновено го оставям във вид на мармалад. Но странно, в мармалада си знам всичко къде е. Тя като си тръгне, почвам да звъня по телефоните - къде ми е това, къде ми е онова. Уж ми е обещала, че повече няма да ми пипа, но всеки път не издържа на напрежението hahaha

Дребуса кихна няколко пъти от сутринта и се изкашля пак толкова. Ако пак се разболее, ще се гръмна. Тази година повече си е стоял вкъщи, отколкото в градината. Че то в яслата не е било такова чудо Rolling Eyes

# 1 867
Моят брат преди като идваше и така подреждаше / а той беше на 16г тогава/ .
 След една Коледа и Нова година  - не можахме да открием ютиите / чак след година се появиха Grinning / . Купих ме нова и после ги открихме другите три строени на едно абсолютно странно място.
Въвеждаше ред със замах . 
 Парите от суроваки на дъщеря ми една година някъде се запиляха и ги открихме след 3г . Ха познайте кой ги беше подредил Grinning

# 1 868
Майка ми е точно обратното - щом ми дойде на гости, дебне ме да отида на работа и започва да вади всичко от шкафовете и да го организира, защото аз обикновено го оставям във вид на мармалад. Но странно, в мармалада си знам всичко къде е.
belinda, аз съм точно като майка ти. Когато отида на гости на моята - подреждам ѝ всичко. Laughing
Много ме дразни безпорядъкът. Обичам всяко нещо да е на мястото си и да ми е подредено, "като в аптека" - така поне казват близките ми.

# 1 869
  • София
Умирам да подреждам пък аз, всеки луд с номера си.
Ама виж, прахосмукачка, парцал, да не видя  Laughing

Добрутро!   bouquet

Захванала съм се да правя три манджи от едно клето пиле  Laughing Хляба и той е пуснат, само ми се искаше сладкиш да измисля, ама от тия, дето сами се правят  Laughing

# 1 870
  • София
Бърди, аз точно такъв правя. Забъркваш всичко и го мяташ да се пече. Ползвам го да намирам приложение на сладката, че децата много-много не ги ядат, все посягат към меда и течния шоколад, та ми остават. Пускала съм рецептата, но ето пак:
http://yanagotvi.blogspot.com/2011/12/blog-post_7582.html

Днес сложих и джинджифил, че с тоя сняг ми стана едно такова зимно и коледно Laughing

# 1 871
Виждам, че сте показвали любимците си, ето го синът ми

От змии се ужасявам  #Shocked

Яна, малката ти помощничка е много сладка.

Последна редакция: сб, 07 фев 2015, 11:30 от Ая

# 1 872
  • София
Ооо, Белинда, точно такова ми трябваше  smile3508 Тъкмо се подмятат няколко недоядени бурканчета сладко из нас, ей сега ще ги употребя  Wink

Благодарско!  Hug

# 1 873
Готвите ли, готвите ли, булки?  Mr. Green
Аз съм вихър от страсти в кухнята- петстепенно меню и поне двайсе повода да изляза навън.  Close

А голямото така ме ядоса, че направо го натирих към курсовете в СМГ. Не можело, представете си, да си извади несесера от чантата за училище, защото щяло да се забави /чантата е пред него/, но изгуби 10 минути да търси молив, който да е подходящ, сиреч да няма Уинкс на него.  #Cussing out

# 1 874
Здравейте. Който си ляга рано изтърва всички снимки  Crossing Arms
Пак сте се развихрили по нощите. Иначе каквото успях да зърна, много ми хареса.
С изключение на змиите (съжалявам, ама не ги понасям)  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт