Зимата навън притихва, Декемврийски бебо се усмихва!

• 42 024
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Данна, аз на баткото я слагах заедно с пакета нагоре по препоръка на свеки, сега съжалявам, защото не му е удобно, все я намества. На Дребчо я слагам надолу, както гледах в един чужд клип за повиване и смяна на памперси. Но ще питам ЛЛ, вие ме накарахте да се замисля.

# 61
pufinka_3 , добре дошла при нас!  Hug Как се казва твоето бебче? Simple Smile

Йоан се казва моят син  thumbsup
Благодаря ви мамчета, че ме приемате   bouquet   bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 14:26 от pufinka_3

# 62
  • Варна
Нашата педиатърка ме посъветва надолу и аз изпълнявам препоръката! Peace

# 63
Нашите бебета все още си имат сополки,слагаме редовно разтворче и стеримар дърпаме с помпичка но си остават,незнам  кога ще се оправи това, иначе ние май вече нямаме колики,от един месец не се свиват и малко реват когато са гладни,по често мрънкат

# 64
  • София
Аз надолу го слагам.Но онзи ден му беше щръкнала и мъжът ми писна да не го слагам надолу(въпреки, че се прибра), че щяла да му се счупи ако пак получи ерекция  hahaha Нали не буквлано д амус е счупи, ами  няма да може да му се изправи и ще го боли.
Аз го сложих уж нагоре, ама бръкнах и го килнах надолу тайно  Joy Ако го сложа нагоре ще олее всичко и без това ако е по корем или настрани и се изпишка, му излиза от горния край.
Излизахме за малко , но и 1 час не седяхме, че нещо ми беше студено.Въпркеи, че слънцето много хубаво грее...но някак въздуха е студен. А и той с епулеше , преди заспиваше още като го сложа в количката. Преди 2 часа се прибрахме той чак сега задряма, какво ли не правих  Tired Май играчката в леглото му го разсейва и той не може да заспи.Та сега съм го позиционирала във възглавницата за кърмене и е задрямал.

# 65
  • на брега на морето
Борис вече е 7 кг. Heart Eyes Толкова е пухкав и мекичък, само за целуване. Hug И такъв спокоен, усмихнат, на мама сладурчето. Heart Eyes
Пуфинка, добре дошла!  Hug То и аз родих през ноември, но нали бях с термин декември, пък и отначалото си пиша тук. Hug

# 66
Пуфинка и Йоан, добре дошли  Hug

Нашата пишка  Mr. Green Joy изобщо не я гледам на къде е, та надолу си стои. Доктора ни е много цапнат в устата и като го питах веднъж каза за най-сигурно да му я вържа с ластик за пръста на крака, да съм сигурна, че контролирам посоката  Laughing Много шантав доктор е  Laughing
Искам да ви се оплача- моето дете НЕ спи през деня ако е в къщи  ooooh! Навън заспива за броени секунди и спи с часове...та обикалям улиците в несвяст и само това правя  Rolling Eyes Днес от 7 до 12 будува, накрая чак очите му се зачервиха, но дори не задремва, бе. Метнах го в количката и още щом излязохме от входа беше заспал  Crazy

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 16:34 от Елиас

# 67

Искам да ви се оплача- моето дете НЕ спи през деня ако е в къщи  ooooh! Навън заспива за броени секунди и спи с часове...та обикалям улиците в несвяст и само това правя  Rolling Eyes Днес от 7 до 12 будува, накрая чак очите му се зачервиха, но дори не задремва, бе. Метнах го в количката и още щом излязохме от входа беше заспал  Crazy

Защо не го слагаш вкъщи в количката щом там заспива? Аз съм си го мислила като резервен вариант ако имаме проблем със спането.За сега да чукна на дърво нямаме такъв проблем  Simple Smile

# 68
Хайде и ние с Марти в новата тема. Страхотна, между другото, Мимченце!   bouquet

И аз забелязах, че вън спи много по- добре и по- спокойно, отколкото вкъщи.
 А за пишока и аз не го намествам въобще. Още в болницата ми казаха така. Но онзи ден, понеже всички само протестират защо не била нагоре, взех че на 2-3 сменяния на памперса я вдигнах нагоре. Ами то като сваля памперса, тя си стои надолу. Joy

# 69
Защо не го слагаш вкъщи в количката щом там заспива? Аз съм си го мислила като резервен вариант ако имаме проблем със спането.За сега да чукна на дърво нямаме такъв проблем  Simple Smile

Би било прекрасно да спи там, но и навън се събужда в секундата, в която спра или температурата се смени към по-топло Crazy Днес реших поне да напазарувам, влязох в Лидл и след минута започна бебешки бунт, наложи се да излизам да го кърмя в близката градинка, че да млъкне  Crossing Arms

# 70
И ние слагаме пишлето на Божидар нагоре. А ака доста често, като още не е много пожълтяло акото, каквото се предполага, че трябва да бъде на тази "възраст". (днес правим 40!  Party )

# 71
Ехааа, вече сме в РОДЕНИ  Heart Eyes Цопвам се сега чак, а вие вече 5 страници...Нещо съм назад напоследък, трябва да ви наваксам Hug Мерси, Мимченце!

За пишока - не знам на къде трябва да е, оставила съм го да се оправя сам  Laughing

Елиас, ми като заспи на входа в количката, не може ли да го върнеш просто? Laughing Друг вариант ако имаш балкон е, да изкараш количката там, да го подундуркаш, после обратно вътре..

# 72
  • Великобритания
Елиас и на мен Ния няколко дни ми прави този номер , в къщи опулено като бухалче , не ще да затвори очички , аз се изнервям и за 2 минути се приготвям , мятам я  в количката и навън за секунди заспива , добре поне че не се събужда , та си ходя и обикалям по магазините , а онзи ден дори и успяхме да пием кафе с ММ без да се събуди ..   Laughing

# 73
И аз като Адичка оставям пишока сам да се оправя  Mr. Green пробвах да го слагам нагоре, след като свекървата ми се скара - е намирам го надолу...Това с ластика за пръста ми хареса  Joy

# 74
  • София
Днес ака 2 пъти, доволна съм  LaughingОбаче втория път каква бомба беше, омаза се целия.
Като пръцка, обаче, мирише неприятно.До скоро миришеше на сирене или въобще без миризма. Аз нали не ям мляко и яйца, защото с еобрива.Преди 3-4 дни бяхме при сестра ми и по невнимание мушнах четвърт варено яйце.Пък да е от това  newsm78 От толкова малко някак ми изглежда невъзможно.А няма промяна в храненето ми. 
Говорих си с моя позната, нейното дете беше с лактозна непоносимост, каза, че щом още сега ми прави такива реакции ще трябва много внимателно да въвеждам алергенните храни и то чак след годинка. Но с педиатърката ще го обсъждам де.
 Моят мъж още не е излизал с мен и количката  Joy Аз съм излизала към 4-5 пъти, той все си е вкъщи, но го мързи и излизам сама.Не знам кога ще се накани.

Общи условия

Активация на акаунт