365 тайни от моя живот / 3-та тема/

• 350 412
  • 2 418
  •   1
Отговори
# 510
Търпението понякога го приемат ,като даденост и очакват да е винаги така.
  Добрината се приема за глупост и малодушие . Себеотдаването също . Нужно е винаги да има и егоизъм в известна доза - за да те уважават .
   Мои личен опит.

# 511
  • в 1001-та нощ
Момичета (Анонимен, vita...),  Hug вземете в живота си в ръце и го направете такъв, какъвто желаете - спасението на давещия се е в ръцете на самия давещ се  Peace

Никой няма да седне да Ви разбира, мисли, да Ви създава комфорт ...  Stop Stop Stop Всичко е във Вашите ръце и явно моментът е назрял за промяна  Peace

Аз съм склонна да влизам в ролята на "жертва" и да поемам товар по-голям, от колкото бих могла да понеса - после другите ми виновни   ooooh! Голям урок, но си го научих  Peace Идва момент, в който не може повече така  Peace Действайте  Peace

# 512
Днес, на  рождения ден   на голямата ми любов отново се разочаровах горчиво  от поредния мъж. И този няма да заличи спомена...

# 513
Голяма любов телец... Красноречиво, само по себе си. Казвам го като телец  Peace
Много щастие, любов и хармония ти желая!!!

# 514
И аз като телец го разбирам...  Hug

# 515
Вече ме е страх да "мисля"..вчера си помислих, че ще катастрофирам (защото мисля за 16 неща едновременно, шофирам и говоря по тел постоянно)..и 1 малко след това ме удариха и смачкаха задницата.(((

# 516
Не мога да реша, сърцето ли да слушам или разума си...

# 517

сърцето  Peace

# 518

Сърцето!  Heart Eyes Hug

# 519
Тогава слушай яйчниците.  Wink Wink Laughing

# 520
  • Пловдив
ако сега вземем решение разума да надделее, ще видиш как след време ще си пропиляла това време и отново ще послушаш сърцето. Така че навреме послушай сърцето

# 521
  • в 1001-та нощ

сърцето  Peace

Сърцето слушай  Peace С времето разумът ще оцени, че то е било право  Peace

Скрит текст:
Аз навремето послушах разума и в резултат на това - избягях от сватбата .... огорчих доста хора, които обичам. Но сега мога да кажа, че е било правилно да избягам Peace А от позицията на времето - хората край мен са съгласни, че не е бивало да слушам разума, макар, че тогава на всички ни изглеждаше "разумно"  Peace

# 522

сърцето  Peace

Сърцето слушай  Peace С времето разумът ще оцени, че то е било право  Peace

Скрит текст:
Аз навремето послушах разума и в резултат на това - избягях от сватбата .... огорчих доста хора, които обичам. Но сега мога да кажа, че е било правилно да избягам Peace А от позицията на времето - хората край мен са съгласни, че не е бивало да слушам разума, макар, че тогава на всички ни изглеждаше "разумно"  Peace
Алена, как хем си послушала разума, хем сега казват че не трябвало, а щастлива изглеждаш сега?
нещо не разбрах, освен ако не си се омъжила за същия човек по-късно.

птеродактил, аз не бих пренебргнала разума.

# 523
  • в 1001-та нощ
Послушах разума да се омъжа за човек, когото не обичах. И добре, че избягах тогава  Peace Не трябваше да слушам разума  Peace Щастлива съм, че "избягах" и не се обвързах с този човек  Peace

# 524
  • София
Вече ме е страх да "мисля"..вчера си помислих, че ще катастрофирам (защото мисля за 16 неща едновременно, шофирам и говоря по тел постоянно)..и 1 малко след това ме удариха и смачкаха задницата.(((
Видях те. Не изглеждаше толкова зле (задницата имам предвид).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт