Отговори
# 465
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug оправили ти се мамата  newsm78

# 466
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Йоър грейс Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 467
# 468
Като твоето hahaha Боже чедо Халилудко.  tooth
Дианче леля. Hug

# 469
ГРАФИНЬО Heart Eyes Heart Eyes Hug ИРКО Heart Eyes Heart Eyes Hug -тц ,с Хрома ми е мъка  и сега ползвам Мозилата и там нямам проблеми  Peace ЛЕЛЧЕ Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 470
# 471
Феми Heart Eyes ето го моя списък:

Скрит текст:
Миниатюрк, джамията Султан Ахмет (синята джамия), Долмабахче, кафенето Пиер Лоти, квартал Саръйер (заради къщите и крайбрежната), паркът Чамлъджъ заради гледката, Хиподрумът, Капалъ Чаршъ набързо и пазарчето зад нея, че по-евтино било, Принцовите острови и по-скоро Бююкада (най-големият с къщата от Мелодията), Йеребатан (водохранилището), Таксим и Истиклял задължително, моста Галата, разходка по Босфора с корабче.. иии това за около 5 дни мисля, че стига  Laughing А и задължителните ресторантчета и деликатеси  travel
Буюк Ада....в превод ''големият остров" Mr. Green
Забрави Топ КапЪ...
Синята джамия, хиподримът, Египетския обелиск, Света София и оная чешма на Фридрих...всичко е заедно и е ситуирано на Султан Ахмед Peace

Топк Капъ и Света София ще са за следващия път, че много религиозно ще ми стане  Mr. Green

Искам понииии.. а един зад вратО за добър ден и довиждане искаш ли?! #Cussing out #Cussing out

# 472
Като твоето hahaha Боже чедо Халилудко.  tooth
Дианче леля. Hug
Joy Joy Joy Joy Joy

# 473
  • Варненска клюкарка
Вай, май след малко финала на ЗП.... много ми е силен момента с онзи вик на Нихал и свличането и на стълбите.... Пък как съм ревала накрая, там озвученото с адажиото на Албинони.... направо..... Confused

# 474
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Феми Heart Eyes ето го моя списък:

Скрит текст:
Миниатюрк, джамията Султан Ахмет (синята джамия), Долмабахче, кафенето Пиер Лоти, квартал Саръйер (заради къщите и крайбрежната), паркът Чамлъджъ заради гледката, Хиподрумът, Капалъ Чаршъ набързо и пазарчето зад нея, че по-евтино било, Принцовите острови и по-скоро Бююкада (най-големият с къщата от Мелодията), Йеребатан (водохранилището), Таксим и Истиклял задължително, моста Галата, разходка по Босфора с корабче.. иии това за около 5 дни мисля, че стига  Laughing А и задължителните ресторантчета и деликатеси  travel
Буюк Ада....в превод ''големият остров" Mr. Green
Забрави Топ КапЪ...
Синята джамия, хиподримът, Египетския обелиск, Света София и оная чешма на Фридрих...всичко е заедно и е ситуирано на Султан Ахмед Peace

Топк Капъ и Света София ще са за следващия път, че много религиозно ще ми стане  Mr. Green

Искам понииии.. а един зад вратО за добър ден и довиждане искаш ли?! #Cussing out #Cussing out
smile3544 smile3544 smile3544

ТопКапъ е дворец...там се е подвизавал Султан Сюлейман Naughty

# 475
Искам пони със шушулка на грахче  Naughty

# 476
Чачо с гоУемите Mr. Green си фенки.

# 477
Бел много силен момент от страна на Нихал.

# 478
# 479
Бел много силен момент от страна на Нихал.
Да не дават последния епизод, newsm78 Нихал беше страхотна в сцената в болницата с тези застинали мъртвешки очи?!
Не ми отговаряй, ориентирах се.

Общи условия

Активация на акаунт