Отговори
# 510
  • Варненска клюкарка
Бел  Hug и аз го гледам   Wink най ми е тежък момента Бихтер като се гръмна и се свлече  Tired

Според мен точно там Хазал отвя Берен.... Бихтер говори говори говори....а Нихал каза всичко с един нечовешки вик....направо ме смрази с него....Силен беше момента когато Бихтер се гръмна в сърцето, но и на другата сърцето стана на парчета Rolling Eyes Много силна сцена, а нали съм статистичката на диспансера трябва да споменем и рейтинга на последна серия - 23,4%....
И после както каза Надето празните очи на Нихал...далечни и невиждащи нищо около себе си.... Rolling Eyes
Вай бе, Shocked че такива рейтинги има ли бе?

Има Наде- утре ще го потърся и ще го сложа в темата! Някъде назад в мненията ми е,  че и друг път съм го слагала.....

# 511
И кво и е newsm78 напудрена и с бална рокля ли да тича Laughing

# 512
  • Още у мъглата ...
Ехооооооооо, здравейте, шушонковки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ега ти деня ми беше днес  ooooh! ooooh!
Кат се закучи една тъпа програма у студийцето и ми вика: "Не става Naughty", аз й викам: "Как да не става бре, я пак #Cussing out", ма ття отново "Не става, у грешка си Crossing Arms", тая па ша ми говори, че съм у грешка Crossing Arms Crossing Arms ... и те така в един такъв любезен диалог го откарах до малко преди хаштага, ма накрая аз я врътнах Party Party Party Party
И се наместих да тутурутвам Party Party Party, бехме 2 БГ тутурутки основно - аз и Джейни Laughing
Ма такава скорост бех набрала от спора ми с програмата, че зех, че станАх отличничка у хаштага  Mr. Green Joy Joy Joy
Стана тренд, уж туркиш трябва да е, щот не го видях на мойто екранче, ма ей ма и менИ у списъко : "Те са нашта фемирска гордост"  Laughing
А па нъл съм Нарцис, требва и да се зафалим пред вас Laughing Party Party Party

Те тук е резултатът от хаштага и списъкот с отличнички  Laughing Party Party

http://www.starmetre.com/trend-192338.html

# 513
Гледайки двете снимки според мен на тях е едно и също момиче, и на мен ми е симпатична.
Рени какъв е бил на ВЛ?
Габи. Hug

# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма я и виж мутрата, айде ся тя все едно от от нашите роми, само желязото и липсва под лакътя  Mr. Green

# 515
  • Още у мъглата ...
Аааа, Ирчока също се включи по едно време, ма мен вече ме беше блокирал туити, та не можах да я ретуитна  Laughing Joy Joy Joy

# 516
  • Още у мъглата ...
Гледайки двете снимки според мен на тях е едно и също момиче, и на мен ми е симпатична.
Рени какъв е бил на ВЛ?
Габи. Hug

Наде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 517
ГАБУНЧИИИИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug па аз съм забравила за тутурутването  Rolling Eyes

# 518
Габи Hug spoko hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ох тия кат видяха Азер rotfImao

# 519
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбак, браво на 16-то място си, другия път в десетката те искам  Heart Eyes Hug Joy Joy Joy

# 520
  • Още у мъглата ...
Чайте да ви метнем един перчем  Mr. Green
На негов фон сегашния Чачо ша ни се види убавец красотен  Laughing Joy Joy

# 521
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аааа, Ирчока също се включи по едно време, ма мен вече ме беше блокирал туити, та не можах да я ретуитна  Laughing Joy Joy Joy
Да, бе като малоумните с по-късен сигнал , хората се натутнали и аз ида вече  Joy Joy Joy Joy

# 522
Ивче вярвам ти, не търси в минали свои постове.

# 523
  • Още у мъглата ...
Гъбак, браво на 16-то място си, другия път в десетката те искам  Heart Eyes Hug Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Да, направо медал ша ми дадат  Laughing Joy Joy Joy
Ирчок  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Ми нищо де, на другата сватба - през юни  Laughing Joy Joy Joy

Ренка  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 524
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Систърче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бравос Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт