Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 13

• 88 746
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Рокси пускам този той е много кратък от сезон 6 на Nach Baliye
Пее тази песен, която е в клипа който пусна ти  bouquet има и по-дълги. Това е само промото.
Историята е много трогателна Hug един от участниците е без крака. Той го моли да излезе и да изпеят нещо на любимите си.  Накрая и казва на Сандия че я обича.
txtloves

">#t=17[/video]

# 646
Рокси пускам този той е много кратък от сезон 6 на Nach Baliye
Пее тази песен, която е в клипа който пусна ти  bouquet има и по-дълги. Това е само промото.
Историята е много трогателна Hug един от участниците е без крака. Той го моли да излезе и да изпеят нещо на любимите си.  Накрая и казва на Сандия че я обича.
txtloves

">#t=17[/video]

Благодаря ти, че ми го припомни! Преди имаше целия клип и съм гледала и танца им и как Анас пее на Депика - уникални сладури са. За съжаление сега са изтрили тези клипове от youtube. Наистина трогателна история, а Анас така изпя песента, че направо уауууу - Депика как го гледаше! И нали беше като сцена накрая Сурадж каза на Сандия - обичам те ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart hug smile3521 txtloves txtloves txtloves

# 647
Прекрасни са двамата  Анас и Депика зад кадър - Сурадж и Сандия в сериала! Heart EyesИмат невероятно излъчване двамата заедно Crazy. В този клип рекламирали.. мебели/спални Heart Eyes Joy Laughing по времето ,когато спяха разделени Party и направили "бум" в продажбите им! Laughing Laughing Heart Eyes
Имат също по-нови клипове с реклама на чай и натурални сокове.. Laughing 

# 648
Тук е една от любимите ни сцени - епизод 311 Heart Eyes
затова го пускам - когато Сандия беше рязала люти чушки за туршията на Сантош
и си носеше лед.... но преди нея в 310 Сандия прави опит да съблазни Сурач в спалнята..хубава гледка с неочакван край.  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 08:55 от soffita

# 649
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugСофи Hug мерси за хубавите клипета  smile3525 smile3525 smile3525
Анас и Депика  и в роля и в живота са винаги много ,много сладки и готини  smile3521Клипетата от снимачната площадка създават много добро настроени  smile3521
Роси клипето с най-новите моменти на Сурадж и Сандия е много красиво  smile3521.Браво на този който го е направил  smile3521
Миха мерси за инфото за готварските способности на Анас smile3521 То си се вижда ,че доста професионално мята тигана и черпаците ,а и го забелязвам че като готви  наистина готви и не е само симулация smile3521
Видеото на което Анас и Депика танцуват и той и пее като ги помоли сакатото момче и аз съм го гледала преди ,жалко ,че са го изтрили защото беше много хубаво  smile3518
Софи мерси за рекламното клипче  smile3521.Мебелите са много красиви като ги гледам ,а и нашите хора след като са ги рекламирали значи няма начин да не им е скочила продажбата  smile3521.Ох а клипето със Сурадж и Сандия е много забавно   Joy Joy Joy Joy JoyСантош пак ги хвана точно когато не трябваше  smile3511.Нали иска бебенце да правят ами то това не става ей така ами си трябва малко флирт ,игрички ,настройки  Joy Joy Joy Joy Joy JoyКво и пречи на Сантош ,че Сандийчето духа в окото на Сурадж   Joy Joy Joy Joy Joy JoyА таткото просто ме убива ,значи около него гърми ,трещи ,Сантош вика така че да я чуят през 5 улици той обаче хииич не му пука и все си дреме на легълцето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА по време на почивките мама Сантош от зла свекърва се превръща в много готина мацка ,която танцува с Анас и се забавляват много хубаво с Каника и Депика  smile3521
Аз ви нося няколко красоти от индийския форум  smile3521

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 12:34 от Eny87

# 650
# 651
В индийския форум правят много красиви колажи със Сурадж и Сандия  smile3521Като стана дума за красота Тара Hug Hug Hug все забравям да кажа ,че твовите колажи много ми харесват  smile3521

# 652
# 653
Прекрасни са двамата  Анас и Депика зад кадър - Сурадж и Сандия в сериала! Heart EyesИмат невероятно излъчване двамата заедно Crazy. В този клип рекламирали.. мебели/спални Heart Eyes Joy Laughing по времето ,когато спяха разделени Party и направили "бум" в продажбите им! Laughing Laughing Heart Eyes
Имат също по-нови клипове с реклама на чай и натурални сокове.. Laughing 

Тук е една от любимите ни сцени/случайно го открих/ Heart Eyes
затова го пускам - когато Сандия беше рязала люти чушки за туршията на Сантош
и си носеше лед....  rotfImbo Heart Eyes Heart Eyes Laughing

Софи, пуснала си прекрасни клипчета! newsm51 Анас и Депика са Великолепни - рекламата е много готина. Трябва по-често да ги канят заедно да рекламират по нещо. Получава им се идеално. Мебелите са много хубави, а нашите са толкова сладки - много ми хареса накрая, когато се гушнаха и той даже я вдигна. Истински бонбончета - обожавам ги ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart  loveuuu  love001 smile3521 Второто клипче също е супер - Сандия как само духаше на Сурадж - такава романтика, двамата направо си се бяха разтопили и захласнали, но Сантош пак цъфна ...  Joy Joy Joy Много ме кефят зад кадър - добре се забавляват всички, а Анас и Депика ми пълнят душата. Докато говорят не спират да се смеят и гледат - сладури ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts ppp  Hands Clap

# 654
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Миха HugРоси HugСофи Hug мерси за хубавите клипета  smile3525 smile3525 smile3525
Анас и Депика  и в роля и в живота са винаги много ,много сладки и готини  smile3521Клипетата от снимачната площадка създават много добро настроени  smile3521
Роси клипето с най-новите моменти на Сурадж и Сандия е много красиво  smile3521.Браво на този който го е направил  smile3521
Миха мерси за инфото за готварските способности на Анас smile3521 То си се вижда ,че доста професионално мята тигана и черпаците ,а и го забелязвам че като готви  наистина готви и не е само симулация smile3521
Видеото на което Анас и Депика танцуват и той и пее като ги помоли сакатото момче и аз съм го гледала преди ,жалко ,че са го изтрили защото беше много хубаво  smile3518
Софи мерси за рекламното клипче  smile3521.Мебелите са много красиви като ги гледам ,а и нашите хора след като са ги рекламирали значи няма начин да не им е скочила продажбата  smile3521.Ох а клипето със Сурадж и Сандия е много забавно   Joy Joy Joy Joy JoyСантош пак ги хвана точно когато не трябваше  smile3511.Нали иска бебенце да правят ами то това не става ей така ами си трябва малко флирт ,игрички ,настройки  Joy Joy Joy Joy Joy JoyКво и пречи на Сантош ,че Сандийчето духа в окото на Сурадж   Joy Joy Joy Joy Joy JoyА таткото просто ме убива ,значи около него гърми ,трещи ,Сантош вика така че да я чуят през 5 улици той обаче хииич не му пука и все си дреме на легълцето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyА по време на почивките мама Сантош от зла свекърва се превръща в много готина мацка ,която танцува с Анас и се забавляват много хубаво с Каника и Депика  smile3521
Аз ви нося няколко красоти от индийския форум  smile3521

Здравей Ени!  Hug Напълно съм съгласна с написаното от теб - и аз много се кефя на клипчета зад кадър и особено като гледам прекрасната атмосфера. Повдигат ми духа - Анас и Депика винаги са супер сладки ...  newsm10 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves Пуснала си невероятни красоти от индийския форум - благодаря ти много. Този супер много ми хареса ...  txtloves txtloves txtloves Flushed newsm44

# 655
В индийския форум правят много красиви колажи със Сурадж и Сандия  smile3521Като стана дума за красота Тара Hug Hug Hug все забравям да кажа ,че твовите колажи много ми харесват  smile3521

Наистина както Тара, така и хората от индийския форум винаги правят страхотни неща и мен лично супер много ме радват ...  txtloves txtloves txtloves  Kissing Heart Two Hearts hug smile3521

# 656
Нови репортажи за предстоящ епизод на сериала в Индия! Изглежда Сурадж и Сандия ще тръгнат по следите на Емили. Май ще заминат за там, където е тя и в крайна сметка ще я намерят - само, че Емили я блъска кола. Тримата дават и интервю - доста им е забавно,  особено на Депика - страхотни са ... smile3525 newsm76 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=8T11s-Jx5EQ

https://www.youtube.com/watch?v=emitud_pxYk

И един клип на Депика - ходила е да представя марка коли Hyundai Verna Car! Много е готина ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=LysgNK6H70Q

# 657
Ох, в този иначе ведър сериал настана такова напрежение, че минава и нивото на Кармата вече. Не може ли един ден без драми за глупости.... Tired

# 658
Нови репортажи за предстоящ епизод на сериала в Индия! Изглежда Сурадж и Сандия ще тръгнат по следите на Емили. Май ще заминат за там, където е тя и в крайна сметка ще я намерят - само, че Емили я блъска кола. Тримата дават и интервю - доста им е забавно,  особено на Депика - страхотни са ... smile3525 newsm76 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=8T11s-Jx5EQ

https://www.youtube.com/watch?v=emitud_pxYk

И един клип на Депика - ходила е да представя марка коли Hyundai Verna Car! Много е готина ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=LysgNK6H70Q

Peace Депика е разкошна в рекламата Hyundai Verna Car но  Laughing липсва Анас до нея Laughing Laughing
да придържа волана с лявата ръка с пръстена и да  се усмихва  Laughing Laughing Heart Eyes Crazy

Двамата до което и да се докоснат ,го позлатяват
но най-ще им отива реклама на крем/мехлем/ Laughing Heart Eyes Joy rotfImbo

Heart Eyes txtloves  Heart Eyes

Скрит текст:
Heart Eyes

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 16:45 от soffita

# 659
Ох, в този иначе ведър сериал настана такова напрежение, че минава и нивото на Кармата вече. Не може ли един ден без драми за глупости.... Tired

Абе има нещо вярно да ти кажа, съгласна съм с теб. Хайде разбра се, че Сандия е станала донор на Сантош, разбра се за глупостите, които са правили Менакши и Емили и останалите, можеше вече да забременее Сандия, да си родят едно бебе и да го приключват. То драма след драма започва да става банално и да омръзва.

Аз все да кажа, ама тия дни нямах много възможност да се отплесвам в постове, та не знам вие какво мислите, но според мен, Сурач не беше прав за дето се заинати за конкурса като спомена религията си и че не можел да докосва месо. В крайна сметка щом е искал да си спазва религията, никой не го е карал на сила да участва в конкурса. Той е отишъл по свое желание и е длъжен да се съобразява, тъй като конкурса е международен и не може да променя регламента само заради една религия. Има толкова и различни религии по света, ако всеки започне да иска нещо, в какво би се превърнал този конкурс? Това разбира се е мое мнение. Аз винаги съм била на принципа, че щом си отишъл някъде, където са замесени толкова различни хора, си длъжен да се съобразяваш. В противен случай си стой вкъщи, гледай си ценностите и никой няма да ти пречи.

Общи условия

Активация на акаунт