87th Academy Awards OSCAR'2014 – тема 2 – малко остана да чакаме

• 18 838
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
  • в морето до колене
Е, това ако стане ще е сензацията на годината.  newsm78 #Crazy
Не мисля. Наградите са американски, а американците харесват този филм.
И аз го харесвам и то много. Ако зависи от мен веднага давам наградата за режисура на Клинт Истууд.
Аз също го харесах филма, Чек. Но не чак дотам, че да му "давам награди". (Мога спокойно да кажа, че според мен е по-заслужил да е номиниран от Теорията...)
Точно днес му дойде редът да го гледам.
От номинираните само Селма и Wild не успях да видя... Но пък това не ми влияе на прогнозите, така че ги оставих за по-късно.

# 331
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И защото американската публика също няма да е доволна, ако се случи точно тази "изненада".
Поне "кинолюбителската" и' част.
Съдя по коментарите на потребителите в няколкото сайта, в които следя прогнозите.
я виж тук Peace
http://graphics.wsj.com/oscarsmap/index.php
Подпри брадичката с ръка обаче, че ударът в пода боли, от опит казвам Joy

# 332
  • в морето до колене
Аз ако смятах Фейсбук за разумна форма на "социална медия", щях да имам профил. Нали?  Wink

А ако правилно разчитам тенденциите в гласуването на академиците, бих казала, че времето да се дават награди на филми от типа на The Hurt Locker отмина.

# 333
  • София
Здравейте Simple Smile принципно не пиша много в този раздел на форума, но пък съм голям фен на киното и на наградите Оскар, та реших тази вечер да се включа в коментирането и в прогнозите.

Скрит текст:
BEST MOTION PICTURE OF THE YEAR  - BOYHOOD

ACHIEVEMENT IN DIRECTING - ALEJANDRO G. IÑÁRRITU

PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A LEADING ROLE - BENEDICT CUMBERBATCH

PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A LEADING ROLE - Тук не мога да реша - невероятната и много любимата ми и прекрасна: MARION COTILLARD или FELICITY JONES която мога да кажа направи  една невероятна роля

PERFORMANCE BY AN ACTOR IN A SUPPORTING ROLE - ETHAN HAWKE

PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A SUPPORTING ROLE - PATRICIA ARQUETTE или EMMA STONE - И двете направиха повече от страхотни роли в BOYHOOD и BIRDMАN, за съжаление моята любимка Кийра се изложи в Игра на Кодове бледнееше до Къмбърбач и сие.

ADAPTED SCREENPLAY -  THE IMITATION GAME

ORIGINAL SCREENPLAY - BOYHOOD

BEST ANIMATED FEATURE FILM OF THE YEAR - HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2

Надявам се Снайпера да не вземе нито една награда, не ми харесва филми с такава тематика да печелят Оскар пред филми които разказват за невероятни и легендарни умове или филми като Boyhood който не е с някаква оригинална тематика, но е с иновативен подход.  А  Брадли никога не съм го харесвала, липата пред нашия блок има повече актьорски талант от това момче, преди поне беше хубав, а сега и погрозня. Залагам солидна сума, на това че Кийра (която иначе много харесвам) отново ще се появи в някоя рокля в стил френски селски шик. Тази година като цяло съм разочарована от нея, очаквах много по-добра и игра и много по-голямо присъствие от нея, а тя бледнееше до Къмбърбач, а иначе има талант и то огромен и го е доказала с времето, но тук беше провал за мое огромно съжаление.

# 334
Статистиките в социалните медии са съвсем представителни, а фейсбук е най-голямата такава. Ако и само идиоти да пишем в него Wink

# 335
# 336
  • София
Аз също мисля, че Снайпериста е много вероятния победител.

# 337
# 338
  • София
Джойче,
всичко е така както си го написала и съм съгласен, но с две 'акота' Първо, след ''Войната е опиат'' (лично за мен скандален оскар) няма да смеят да дадат нов подобен оскар, а и още нещо, има една пречка пред един подобен сценарий и това е Бърдмен, който със сигурност ще бие Снайпериста, защото разказва за една актьорска драма, а най-големия брой гласуващи в академията са именно актьори (ако ще търсим някакви конспирацийки) Wink

# 339
  • Ænima/Albuquerque

Факт. Като видят заглавие величаещо съвършената им нация, имам чувството, че припикават от псевдо патриотизъм.  Sick

А Истууд да не плаща някакъв абонамент?  Crossing Arms

# 340
Джойче,
всичко е така както си го написала и съм съгласен, но с две 'акота' Първо, след ''Войната е опиат'' (лично за мен скандален оскар) няма да смеят да дадат нов подобен оскар, а и още нещо, има една пречка пред един подобен сценарий и това е Бърдмен, който със сигурност ще бие Снайпериста, защото разказва за една актьорска драма, а най-големия брой гласуващи в академията са именно актьори (ако ще търсим някакви конспирацийки) Wink
Ама дано да си прав, да не останете сега с впечатление, че мечтая да съм познала Laughing Laughing Laughing. Клинт да направи още някой наистина хубав филм като "Реката на тайните" и тогава да се реди за Оскар.

# 341
Дами, излагате се лошо. 

# 342
И аз да се запиша при вас. Много искам Оскар за Бенедикт, но май няма да ме огрее. Току що дадоха гласуване на публиката по Абс и Брадли Купър води с 41%, Бенедикт беше четвърти с 11%, Еди беше втори , но забравих процентите.

# 343
http://www.livenewschat.eu/the-oscars-live-stream/

Ето един линк със стрийминг.

# 344
  • София
Ама дано да си прав, да не останете сега с впечатление, че мечтая да съм познала Laughing Laughing Laughing. Клинт да направи още някой наистина хубав филм като "Реката на тайните" и тогава да се реди за Оскар.

спокс, доколкото те познавам никакъв шанс за такова нещо. Знам, че не искаш такова развитие. Wink
Ама почвате да ме плашите вече с тези изследвания и проучвания. Ей и сега виждам, че Брадли Купър имал 41% вот от зрители или нещо такова.  Sick Вместо него трябваше да номинират Гиленхол и спокойно можехме да имаме най-силния мъжки 'каст' от много години насам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт