Пазаруване от Aliexpress.com 43

• 68 082
  • 725
  •   1
Отговори
# 15
Пак чакам четири неща. Калъф за телефон, анцуг за мен, блуза, маратонките Супра, които една съфорумка показа, за колелото някакви глупости... Simple Smile Ще ме изгонят от вкъщи.

# 16
  • на морето
Момичета, срещали ли сте едни малки перфораторчета за хартия с различни формички-цветенце, сърце,слънце и др. Ползват се за направата на картички и др

Казват се пънчове. Има колкото искаш.

http://www.aliexpress.com/premium/punches/1.html?g=y&needQue … 1923&prNum=20
благодаря много  bouquet

# 17
  • Пловдив
Запис и от мен  Simple Smile

# 18
А има ли някой, който си е взел от избелвашите лентички на CREST от алиекпрес ?
Вършат ли някаква работа ?

# 19
И аз тук  Hug Чакам десетина неща, най- старото от които от около месец- един калъф за мъжа ми. Надявам се тази седмица да дойде.

# 20
  • в града на вечния купон
Аз пък се чудя дали да поръчвам newsm78
Много  ме притеснява  дали ще получа пратка.

# 21
Може ли да слагате реални снимки на нещата Simple Smile Хубаво ще е да видим, как наистина изглеждат, защото не всички са като на снимките, а съм си харесвала някои от нещата които поствате Simple Smile

# 22
Записвам се да ви следя, аз още чакам първите ни поръчки от Алиекспрес Laughing Дано да не плащам мито Rolling Eyes Панталона сигурно ще ми е малък, но поне ще видя качеството да знам дали да поръчвам за в бъдеще някакви дрехи Thinking
Каквото и качество да дойде, то няма да означава нищо за всичката друга стока в Али. Това е платформа на безброй магазини и търговци, и всеки си продава неговите си неща, тоест няма връзка с качеството на другите търговци. Peace

# 23
  • Бургас
Привет! Имам ескалиран диспут - голяма сага беше и най-после имам резултат в моя полза, но не мога да разбера трябва ли да потвърждавам нещо - доста ми е неясно съобщението:
Regarding your order<64490040082295>, I am sorry that you didn't get an adequate solution from the seller. We checked the information and supportive evidence you provided for this dispute, your claim about drive can't work is accepted. 

For this dispute, Aliexpress can provide you the following solution:

Full refund, without returning goods. 

If you have already settled the dispute with seller, please inform us so that we can follow this dispute based on the settlement; If the seller provides valid counter evidence as response, we might update options you could choose.

До колкото разбирам трябва да ги уведомя ако съм се договорила с продавача и имаме споразумение иначе си чакам три дни за отговор от продавача - имам две опции да прекратя диспута или да отговоря, като при отговора излиза полето за доказателства - дано съм се изразила ясно  newsm78, че ми е трудничко да обяснявам нещо, което сама не разбирам.... Thinking

# 24
Получих си това  http://www.aliexpress.com/item/Yiwu-wholesale-business-purse-wal … /32255817098.html
Изглежда аболютно точно като на снимката. Добро качество е и съм доволна.

# 25
Препоръчайте ми качествен портофел естествена кожа.
Този: http://ru.aliexpress.com/item/Genuine-Leather-Fashion-Business-M … 38330721.html?s=p такъв ли е? Нещо такова търся.

# 26
Може ли да препоръчате продавач на дамски дънки. Нещо от типа на jeggins. И да има големи размери (14-16-18 по английската номерация).

# 27
  • Beyond the stars
Аз пък се чудя дали да поръчвам newsm78
Много  ме притеснява  дали ще получа пратка.

Ако се избира внимателно от продавач с добър рейтинг , няма проблем .. да чукна на дърво, нямам неполучена пратка. Пък и винаги можете да отворите диспут и да си върнете парите  Peace

никид   bouquet за новата темичка

# 28
И аз се притеснявам за качество,  доставка. 
Но като знам че и от английски марки не съм била очарована.

# 29
 Sad Sad Точно продавач с чудесен рейтинг и супер поръчки ми е най - големия провал  Crossing Arms Че и бурсук на всичко отгоре - мълча като пън , диспута само аз си го водих , един път писа , че пратката пътува и толкоз  Tired От 11 , 11 чакам дебели дънки / панталони /   bowuu то втора зима дойде - аз без панталони ходя  Crossing Arms  Явно не ми е писано тази година - вече си поръчах летни рокли   bouquet  Дано до лятото дойдат  Joy  Диспута го спечелих обаче .

Общи условия

Активация на акаунт