Пазаруване от Aliexpress.com 43

• 68 087
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Heswe Heswe като си пуснеш филма на компютъра субтитрите тръгват, а на тв - не, така ли да разбирам?
Иначе винаги флашката е малко по-малко ако ще и от магазина тук да си я купиш. Това с филма от 30ГБ е странно, сигурно ли е, че предварително си форматирала флашката и на нея нямаш нищо не би трябвало да дава грешка. Според мен не е за диспут, защото какво ще кажеш, единият филм го качвам, другият не може, най-много да ти отговорят, че грешката е във филма, или в теб.

# 661
  • Beyond the stars
Здравейте, днеска ми дойде флашката. Флашката която поръчах е 64 ГБ, а получих 62,4 ГБ. Сега записах няколко филма да видя как са, но някой не ми тръгват..... На компютъра има субтитри, а на флашката на някой филма не изписват субтитрите.... Аз записвам филм от компютъра и го гледам на телевизора. Исках един филм да запиша който беше 30ГБ, но ми изписва, че е твърде голям и не може да се запише на флашката.....?? Чудя се да пускам ли диспут или ?? Кажете какво да правя...???!!
Провери флашката с програма,най-вероятно е по-малка без значение какво виждаш на компютъра  Peace

# 662
Може ли да ви попитам нещо?
Става дума за тези от вас, които използват мастер кард. Досега ползвах виза. Дори и да имах 10 лв е картата, пак можех да пазарувам за 3-4 примерно. Сега ситуацията е сходна. Не съм заареждала картата. Имам 10 лв а искам да пусна едно калъфче за телефон за 3 долара. Не ми позволява. Картата ми е служителска- нямам неснишаем остатък newsm78

# 663
Някой филми ми ги дава със субтитрите на компютъра съответно и на телевизора, но някой не ми ги показва на компютъра и телевизора. Не съм форматирал нищо, като получих флашката веднага я вкарах в компютъра. @Вълшебство ако може тази програма да проверя флашката...???!!

# 664
Някой филми ми ги дава със субтитрите на компютъра съответно и на телевизора, но някой не ми ги показва на компютъра и телевизора. Не съм форматирал нищо, като получих флашката веднага я вкарах в компютъра. @Вълшебство ако може тази програма да проверя флашката...???!!
Тези които не ти ги показва на компютъра е нормално да не ги показва и на телевизора, виж дали се казват точно както и файлът с филма, понякога ако се разминат дори с един интервал не ги разпознава.

# 665
Имах на предвид на компютъра си работят субтитрите, а като го кача на флашката и ги пусна нямат субтитри. Сега видях в интернет, че някой има тоя проблем с качването на по големи филми и, че това е от форматирането. Моето е FAT32, и за това не ставало, трябвало да е NTFS, а ако пак го направя на NTFS няма да тръгва на телевизора.... Не знам какво да правя сега..???!!

# 666
здравейте може ли малко пояснение. Иска ми потвърждение на получените стоки, но така ли не се затваря възможността да оспорвам.
Поръчката се потвърждава когато я получиш,в противен случай ако потвърдиш по рано няма да можеш да пуснеш диспут  ако ти се наложи.
Значи да я оставя така.

# 667
Имах на предвид на компютъра си работят субтитрите, а като го кача на флашката и ги пусна нямат субтитри. Сега видях в интернет, че някой има тоя проблем с качването на по големи филми и, че това е от форматирането. Моето е FAT32, и за това не ставало, трябвало да е NTFS, а ако пак го направя на NTFS няма да тръгва на телевизора.... Не знам какво да правя сега..???!!
Странното е, че някои тръгват други не, иначе и моята сега видях е FAT32 и съм нямала проблеми досега. newsm78 Питай в някой форум на компютърни проблеми, може да ти кажат какъв е проблемът.

# 668
  • близо до морето
Здравейте , искам да попитам относно сроковете им. Един продавач се забави с изпращането , но ми писа , че ако не получа стоката в срока , който е упоменал , да му пиша да го удължи. Когато се удължава срока , имам ли право на диспут ако има проблем? Благодаря предварително!

# 669
  • София
Здравейте , искам да попитам относно сроковете им. Един продавач се забави с изпращането , но ми писа , че ако не получа стоката в срока , който е упоменал , да му пиша да го удължи. Когато се удължава срока , имам ли право на диспут ако има проблем? Благодаря предварително!

Да, реално удължаваш срока на защита  Peace

# 670
Това с удължаването на срока е доста неясен въпрос все още за мен, но принципно се съгласявам така или иначе не губя правото си на защита и диспут, но пък често го използват да забавят излишно сделката с идея че ще забравиш и ще пропуснеш новия си срок на защита така че ти си прецени.
Аз тези дни имах следния случай поръчвам едни продукт и две седмици не се сещам да го погледна като влязох да проследя номера видях че няма никкава информация а номерът е от тези дето се проследяват също виждам че има само още 20 дни на защита, което бях пропуснала да забележа а са минала около 10-на и му пиша че ако до ден два не мога да си проследя пратката ще му направя диспут. Отговори ми бързо че я пуснал даде ми нов номер който естествено не се следи и ми каза да я чакам до 60дни, което мен ме наведе на мисълта че сега я е натоварил . Писах му че ще чакам т.к. я искам но не съм съгласна защитата ми да е 20 дни а тя да пътува 60 дни. Той ми удължи срока на защита. Не знам какво ще се случи но наистина се надявам да дойде.

# 671
В другата тема никой не ми отговаря, затова да питам и тук имам пратка, която незнайно защо пътува към Перу  newsm78 някой да е имал подобен случай, и освен това ми дава, че тръгва от Холандия, а не от Китай.

# 672
  • Beyond the stars

http://www.heise.de/download/h2testw.html

# 673
Чела съм в темата, че има поръчки за диоптрични рамки, на които слагат и посочените от вас диоптри. Може ли препоръки за тези продавачи? И ако слагат те диоптри, може ли да са различни на двете стъкла? И също така - какви са им стъклата, дали са качествени?
Мерси предварително на отзовалите се!  Hug

# 674
Здравейте! Отварям диспут за неполучени ботуши. Продавача ми беше дал тракинг номер на друга поръчка към него от друго лице. Вижда се, че пратката е получена в Севлиево /моят адрес е друг/. Писах му, че е сгрешил номера и той ми даде нов, но се оказа несъществуващ. Та въпроса ми е: В диспута какво да напиша като основание: No tracking information или Package sent to a wrong address.
Ето ги и двата тракинга: RO403508447CN, RO403510074CN
Ще съм благодарна, ако някой даде съвет...

Общи условия

Активация на акаунт