Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 152
  • 775
  •   1
Отговори
# 180
Автоимунните заболявания се влияят и от динамичността и темпа  на спортуването! 
Надявам се, че с бягането се чувстваш добре, и не го правиш прекалено интензивно.
Шакира,ако искаш пиши ми на лични за ендокринолога,за да не разводняваме темата!

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 18:05 от Анонимен

# 181
И аз пиех сума ти добавки уж за по-добри яйцеклетки, ама ефект никакъв.

# 182
  • Варна
Момичета, може ли да ми припомните... върти ми се нещо, че за проследяване за биопсия записваха часове  само в определена част на деня? Само следобед ли беше или няма такова нещо и аз се бъркам? newsm78

# 183
Кали, няма значение - или поне при Шефкетова. Аз съм утре сутрин за биопсия, а при проследяването за предишната съм ходила пак преди обед. Сега я правим след пункция.

# 184
Дами при положение, че не става с ваши защо не пробвате с донорски?

# 185
  • София
донорските да не би някъде на склад да ги има и като реши човек да му ги извадят  newsm78
такива въпроси изобщо не са уместни, всеки си преценява с какви да пробва, дали изобщо да пробва, да осиновява или без деца да си седи.

# 186
Цитат на: Dandiela
Утре съм в клиниката и ще попитам за отсъствието на доктора. Пожелайте ми късмет, че нещо хормоните не са ми много надеждни.  Crazy

[/quote
УСПЕХ И СПОКОЙСТВИЕ! Praynig

# 187
Моят ендокринолог ми обясняваше нещо, че яйцеклетките били на цикъл три месеца.
Че едно мехурче зреело три месеца докато стане фоликул и яйцеклетка.
За това много внимателно преценяше дозата на лекарствата за ЩЖ и ще имам ли пункции след три месеца
и как през това време това ще се е отразило на яйцеклетките ми.
И си помислих, че ако три месеца са ми скапани яйцеклетките, и три месеца се грижа по-добре за себе си, следващите три може да са красиви.Joy
 Има някакъв хормон андростен незнам си какво, ако греша ме поправете, но той показвал някакво съотношение за инсулиновата резистентност, която също скапвала яйцеклетките.
и мозъка също ги скапва. Grinning
 А като се сетя , че искаха да ми махат по едно време единия яйчник, заради някаква киста, от задържан фолиукул ли...голямо разследване беше, та, добре че не се съгласих да ми го махнат.
 Че той миличкият яйчник, нещо му стана, възкръсна, събуди се и сега през месец си прави хубавички фоликулченца.
 За това , момичета, обичайте си яйчничетата, и те ще ви се отблагодарят.
 Тук в тази тема някъде назад, бях чела, за някакво момиче, което си правело нещо като автовнушение, че си храни фоликулчетата, за да са хубави....
 bowuu

Airi27, как мина генетичната консултацията , доволна ли си , какви са ти впечатленията.
Ина, стискаме ти палци!

Последна редакция: пн, 09 фев 2015, 22:41 от Анонимен

# 188
донорските да не би някъде на склад да ги има и като реши човек да му ги извадят  newsm78
такива въпроси изобщо не са уместни, всеки си преценява с какви да пробва, дали изобщо да пробва, да осиновява или без деца да си седи.

+ 1

# 189
  Някой интересувал ли се е дали вредят упойките при пункция ако се подлагаме всеки месец

# 190
12-15 март ще има Конгрес по репродуктивна медицина.

# 191
  • София
Здравейте момичета,
както се очертава и аз ще се присъединя скоро към вашите редици. Засега още не съм пациент на клиниката, но имам записан час за първичен преглед за след няколко месеца.
Иска ми се докато чакам да направя цветна снимка, но не знам дали е възможно без да имам лекуващ лекар все още. Някоя от вас правила ли е ЦС в клиниката без да им е пациент/спермограмата я направихме там без проблем, а и ми се иска ЦС да е там, да не се налага да правя втора/?
Ако правилно съм запомнила се прави около 10-ти ден на МЦ при поне 2-3 чисти дни, така ли е? И цената все още ли е 245 лв.

# 192
Куршумчо, цената е 150 лева без упойка. Мисля, че може да я направиш и без да си пациент (АГто, при която ходех преди в Надежда ми беше казала, че мога да си я направя). Като се обадиш да запишеш час, ще ти кажат със сигурност. Ако си без упойка, някой трябва да ти предпише профенид свещички.

# 193
  • София
Queen bee страхотна си, благодаря ти много   bouquet
Все още няма как да си запиша час, защото не знам кога ще ми дойде, но веднага щом стане ще им звънна

# 194
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала в тази тема, но ви следя всеки ден. Желая много успех и късмет на всички.
Имам следния въпрос. Този месец се очаква да започна стимулация с неупоген. От манипулационната ми казаха, следващия път като отида в клиниката,  да платя 1500 лв капаро на касата и до края няма да плащам. Някой може ли да ми каже, тези пари дали са само за лекарствата или включват и пункция, изследвания и т.н. И кога ще трябва да доплатя остатъка.
Какви са ви впечатленията от неупогена?
Благодаря на всички предварително.

Общи условия

Активация на акаунт