Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 60 060
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, помагайте-Инофолика по колко се пие на ден ?  newsm78

Ина, инофолика се приема два пъти дневно по 1 саше, разтворено във вода.Ако пиеш L-тироксин,два часа след него.

Мери, какво значение ома приемът на еутирокса?

# 226
  • София
Нали уж ембриоскопа бил безплатен, а в ценоразписа фигурира с цена 450 лв. Моля ползвалите го скоро да споделят дали се заплаща.

# 227
завареното положение как ще е, аз съм платила 450 за един ембрион, мисля да прибавям към него.
повече от 2-3 месеца не смятам да ги пазя  newsm78
явно ще се пита на място, дано девойката там да е търпелива  Crazy

Бамба, аз сега имах време да разгледам листчето на Дандиела, ами много е неясно. Явно ще се пита на място  newsm78 То ако всеки месец замразяваш по 1 ембрион къде ще му излезе краят  ooooh!

# 228
Нали уж ембриоскопа бил безплатен, а в ценоразписа фигурира с цена 450 лв. Моля ползвалите го скоро да споделят дали се заплаща.
Ние декември месец го използвахме и не сме плащали нищо. Казаха ни, че за пациенти на болницата от скоро е безплатен.

# 229
  • София
Lavender88  bouquet

# 230

Ина, инофолика се приема два пъти дневно по 1 саше, разтворено във вода.Ако пиеш L-тироксин,два часа след него.

Така ми беше казал Начев, сутрин на гладно Лтироксина, после половин час нищо освен вода и два часа след това Инофолик. Сигурно за да има повече време да се усвои еутирокса.

Относно замразяването и тия нови цени и на мен не ми стана ясно,ако замразявам един ембрион( при положение че имам един такъв ,платен по старите цени ) ще дължа такса за замразяване и такава за съхранение или само за едната услуга.

# 231

Аз знам, че по принцип всякакви други лекарства/добавки се пият с 2 часа разлика от еутирокса.

# 232
След успешно инвитро и раждане, ако имаш замразени яйцеклетки, може ли да ги дариш на жена, която има нужда?
  bouquet

# 233
  • София
След успешно инвитро и раждане, ако имаш замразени яйцеклетки, може ли да ги дариш на жена, която има нужда?
  bouquet

Предполагам, че ако отговаряш на условията, може и да може. И без това донорите са малко.
Ама най-добре да се пита на място

# 234
  bouquet

Не, Герда, ембриони не се даряват  Naughty Според българското законодателство може само яйцеклетки и спрематозоиди. Даряването на ембриони не е разрешено, както сурогатното майчинство. Използват се за медицински проучвания.

# 235
При  хубава и успешна стимулация в най- добрия вариант колко яйцеклетки се изваждат?
В най-добрия вариант.
Дали ще има жени, които да споделят, които ни четат.
Благодаря.
 bowuu  bouquet

# 236
При  хубава и успешна стимулация в най- добрия вариант колко яйцеклетки се изваждат?
В най-добрия вариант.
Дали ще има жени, които да споделят, които ни четат.
Благодаря.
 bowuu  bouquet

Герда, това е строго индивидуално  Naughty Дори една жена при една и съща стимулация ще реагира различно в два поредни МЦ. Ти имаш ли досега някакъв опит в инвитро и пациентка ли си на клиниката?

# 237
Не съм имала стимулация до сега. Пазила съм се от стимулации, старателно bouquet
Да, пациентка съм на клиниката.

# 238
Има случаи на 20 извадени Я, от които 10 са годни за оплождане и от тях се развиват 2 до 5 качествени ембриона. Всичко е много относително. Една извадена Я, без значение на ЕЦ или стимулация, не означава читав ембрион. А всъщност на нас ни трябва само един. Така че бройката не е от толкова голямо значение, поне за мен.

# 239
За мен е важно.
Но не ми се влиза в обяснения тук и не желая да натоварвам никого.
Предпочитам положителното.
Марсче, това което ми отговори ме ориентира, дано някой също додаде някое и друго мнение, за това как са протекли нещата при хубава стимулация в най-добрия случай колко яйцеклетки са извадили, независимо колко от тях за какво са ставали в последствие.   bouquet

Последна редакция: вт, 10 фев 2015, 20:29 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт