Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 905
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
7-8 дена вече е гранично, да пробваш пак един тест ли Praynig

# 361
  • София
направо не ми се хаби единствения ми наличен, омръзна ми да гледам самотни черти, за кръвен хептен не ми се ходи без нужда.
по-скоро се чудя може ли да се появи задържан при наличие на пункция и един тон хапове след това  Rolling Eyes

# 362
12-ти ден от началото на стимулацията, естрадиол - 4854, Прогестерон - 0,88, ляв яйчник - 8 фолукула от 15 до 21 мм, десен - 11 ф. от 15 до 19 мм. Утре съм на вливки калций. Също утре вечерта ще ми поставят прегнил, вторник - пункция. Пожелах  и РВМС.

Момичета, един некомпетентен въпрос. Има ли вероятност тази вечер или утре до вечерта, до прегнила да се пукне някой от големите фоликули. И ако да, какво ще стане?

За калция трябва ли да съм гладна?

# 363
Бамба, при мен дойде на 10 ден първия път, даже се чудех дали да не ходя на лекари да ме отблокират  Wink

# 364
  • София
няма да се пукне, и за това те бодат с нещо.

Бамба, при мен дойде на 10 ден първия път, даже се чудех дали да не ходя на лекари да ме отблокират  Wink
на ец или стимулация?

# 365
няма да се пукне, и за това те бодат с нещо. quote]

С какво нещо ме бодат? Не разбрах.

# 366
  • София
ако си дълъг протокол имаш блокаж, ако си по къс цитротид слагат.
така че вероятността да спукаш фоликул с тия размери е минимална.

# 367
Със стимулация, това беше през 2013 г.

# 368
  • Пловдив
Добре си го намислила Simple Smile Ти при кой док си, говори и с него как да процедирате.   bouquet Hug
При д-р Персенска съм, дано и тя се съгласи с мераците ми за всички тези изследвания.

# 369
ако си дълъг протокол имаш блокаж, ако си по къс цитротид слагат.
така че вероятността да спукаш фоликул с тия размери е минимална.

Благодаря бамбарадамбара!  Hug

# 370
Момичета сигурна съм че М.Незнам защо ми дойде толкова рано на 25 ден.И предния месец пак така Sad
Бамба при мен предните пъти 7 дни след като спрях лекарствата ми дойде.
Ая късмет на пункцията.Имаш достатъчно Ф спокойно Peace

# 371
Момичета понеже вече имам 4 неуспешни АРТ за да кандидатствам по фонда какво трябва да направя да се обадя първо в клиниката да ми дадат някакви документи ли newsm78
Кейла и аз смятам, че трябва да направиш тест преди да спираш лекарствата  Naughty Иначе за документите за ЦАР - при следващата ти среща с док казваш, че вече имате 4 процедури и отговаряте на изискванията на фонда и с листче от док отиваш при... (забравих й името на сегашната девойка). Тя ти записва всички необходими данни и за един ден ти подготвя документите, след което си ги взимаш от клиниката и с личната карта отиваш в ЦАР в бившия център по хигиена (до ВМА и болница "СВ. Иван Рилски". Ако имаш още уточняващи въпроси, пиши. Успех  Hug  bouquet

# 372
  • София
Със стимулация, това беше през 2013 г.
аз съм на съвсем ец, 2 ембриона имах, толкова бяха и фоликулите.

# 373
Права си, наистина е по-различно, все пак тогава бях на дълъг протокол с декапептили и прочее.

А ти всеки път ли пиеш клостилбегит на ЕЦ? Чудя се максимум колко може да се прилага.

# 374
  • София
4-5 пъти съм пила, толкова аримидекс и веднъж летрозол.
тоя път бях без нищо, само прегнил сложихме.

Общи условия

Активация на акаунт