Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 33

• 59 916
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
Във фейсбук нищо не видях за отсъствие на Шефкетова.  newsm78

# 706
  • София
В групата във фейса пише, че Шефкетова е бременна. Да й е честито  Simple Smile

# 707
Да ѝ е честито!Дай боже да я последваме и ние.  Praynig
 Нещо по-конкретно за отсъствия на лекарите знаеш ли?

# 708
Това са страхотни новини.

# 709
и аз подочух една такава работа  Laughing

Естлар, радвам се и за теб  bouquet

# 710
  • София
Да ѝ е честито!Дай боже да я последваме и ние.  Praynig
 Нещо по-конкретно за отсъствия на лекарите знаеш ли?

Не, за съжаление не знам кой кога ще отсъства

# 711
  • Варна
Здравейте, може ли някой да ми каже как протича стимулацията по фонда при др. Стаменов за всяка инжекция ли се ходи в клиниката или само за прегледите защото съм от Варна и бих искала да съм си вкъщи когато е възможно.

# 712
  • София
само прегледите са задължителни, лекарствата може да си ги вземаш след всеки преглед и да си слагаш сама.

# 713
Да й е честито. Може би няма да излезе веднага в отпуск, а ще поработи още малко.

# 714
Честита Баба Марта, момичета! Да сте бели и червени, весели и засмени, здрави и щастливи! И да ви е щедър щъркелът тая година Simple Smile

Шефкетова утре е на работа. А за бременността й - аз имах някакво шесто чувство, когато се обсъждаше тук отсъствие на Стаменов през март. Случайно на регистратурата чух, че първични часове за Шефкетова се записват до май, а за Персенска - до октомври. Попитах дали пък няма някаква такава новина, беше ми отговорено отрицателно и да не се притеснявам, че док си е на работа. Ако наистина е бременна (утре ще я попитам Simple Smile до май ще е на работа със сигурност, а вероятно и след това. Дано да ни е на късмет и да забремени всичките си пациентки пред да излезе майчинство  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 715
Здравейте момичета, днес ми предстой евентуално замразен трансфер. Дали може да ме ориентирате, каква сума да си приготвя за размразяванети и съответно трансфера. Благодаря предварително!   bouquet.
Здравей Simple Smile
Замразеният трансфер е 600 лв., тъй като вече има и такса размразяване.
Успех Simple Smile

# 716
Здравейте, може ли някой да ми каже как протича стимулацията по фонда при др. Стаменов за всяка инжекция ли се ходи в клиниката или само за прегледите защото съм от Варна и бих искала да съм си вкъщи когато е възможно.
Инжекциите може и сама да си ги слагаш,но през ден са прегледите и изследванията и едва ли ще искаш през ден да пътуваш. По добре си остани в София за 10 дни,защото по време на стимулация не се знае как ще реагира организма ти и може и по рано да се направи пункция-като при мен. Аз направих хиперстимулация от леки дози,вливахме 2 пъти и калций и пункцията ми бе на 13 ден,тогава Стаменов почиваше,но дойде за да ми я направи той за по сигурно,че имах 25 фоликула.

# 717
А д-р Стаменов кога ще отсъства през март?  ooooh! ooooh! ooooh!

# 718
А д-р Стаменов кога ще отсъства през март?  ooooh! ooooh! ooooh!

Саб, засега май не се потвърди инфото, че ще отсъства

# 719
Някъде напред беше писано, че на 12-13-14 март (датите са по спомен) ще има някаква Конференция за инвитро, на която ще присъства д-р Стаменов.

Намерих подробности:
"Между 12 и 15 март Българска асоциация по стерилитет и репродуктивно здраве за шеснадесети път ще организира Национален конгрес по стерилитет и репродуктивно здраве. Събитието ще се проведе в хотел Самоков на к.к. Боровец."

Общи условия

Активация на акаунт