Лидл ::59::

• 73 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Благодаря, момичета. Искам да пробвам просто брашната - миналата седмица си купих хлебопекарна и ми е мерак за всякакви проби Hug

# 586
Бананите днес бяха 2.89лв,както са я подкарали след някой друг ден ще станат 3лв,както някой беше пидал,да си ги ядат те.

# 587
  • София
Снощи в Пени - 1,99 бананите. При нас двата магазина са един срещу друг и притичваме между двата с брошура в ръка. Mr. Green
От Лидл само промоциите гледам, всичко вдигнаха.

# 588
образователната книжка и музикалната книжка пускани ли са друг път ? имате ли отзиви за тях ?

# 589
  • Асеновград
образователната книжка и музикалната книжка пускани ли са друг път ? имате ли отзиви за тях ?
Образователната и мен ме интересува,смятам да ходя утре за да я видя на място.
Музикалната ми прилича на тази която бяха пускали преди Коледа .Тогава пишеше,че има песнички а бутоните бяха само със звуци.

# 590
Бананите явно са увеличени, в кварталния ми магазин са 3,40.

# 591
Дано да са хубави крушите на промоция- казах на баща ми да вземе. Rolling Eyes
Музикалната книжка я бях купила преди Коледа 2013- беше с животните от фермата. Оказа се, че батериите и вътре са протекли, уж имаше фолио под батериите, ама явно не е било на правилното място поставено. Върнахме я- работеха само няколко бутона, а на следващия ден и те отказаха. Иначе в магазина тогава имаше разпечатана книжка и на нея всичко си и работеше на 6. Въпрос на късмет явно. Laughing
Скрит текст:
Вчера правих от свинското без кост на фурна- с ориз, глава червен лук и малко тиква на кубчета. На 1 част ориз добавих 4 части вода+ няколко супени лъжици олио смесени с червен и черен пипер, сол. Стана много вкусно.

# 592
Там е кофти партидата на опаковка 2кг. - поне в русенския магазин.

2 кг е кофти, да, 1 кг си е супер  newsm78 А де  Rolling Eyes

# 593
Музикалната книжка на Коледа я взех и аз, с Том и Джери си избра детето, че е гледала анимациите. Всичко си е наред с нашата, до днес си работят батериите и бутоните без проблем. Вече друг въпрос е, че аз не останах впечатлена от звуците  Mr. Green и дори от самото разказче вътре...

# 594
Някой купувал ли е от мъжките джаджи от Лидл - инструменти и тем подобни? Какво сте купували и доволни ли сте?

# 595
Дали ще пускат скоро детски потници и слипчета? Последно септември май пускаха. Може би сега напролет  newsm78

# 596
Някой купувал ли е от мъжките джаджи от Лидл - инструменти и тем подобни? Какво сте купували и доволни ли сте?
От мненията тук, май само добри отзиви има за техните инструменти. Дори ММ и негови колеги си разглеждат с интерес брошурите и чакат да има нещо за тях-на добри цени и качествени-това им е мнението. Последно мъжете около мен (ММ, брат му, колегите...) си купиха гедоре и са много доволни.

# 597
От мненията тук, май само добри отзиви има за техните инструменти. Дори ММ и негови колеги си разглеждат с интерес брошурите и чакат да има нещо за тях-на добри цени и качествени-това им е мнението. Последно мъжете около мен (ММ, брат му, колегите...) си купиха гедоре и са много доволни.
Благодаря ти много. Явно не са "за еднократна употреба".

# 598
  • София
Благодаря, момичета. Искам да пробвам просто брашната - миналата седмица си купих хлебопекарна и ми е мерак за всякакви проби Hug

Аз много харесвам и готовите им смеси за хлебопекарна,особено има един вид със семки вътре  Heart Eyes

# 599
Ходих до Лидл днес. Предм мен едно момиче си взе топчета. Продължава напред и стига до кръглите бишкотки - и от тях си взе. След това я засякох пак и в кошницата й имаше сметана и ананас Simple Smile Тоя форум е страшна работа Simple Smile Аз иначе се отчетох само с 6 шоколада, че напоследък правя шоколадови бонбони.

Общи условия

Активация на акаунт